Hae
Aino Mäkelä

Body – Tyttöjen hyvinvointikirja

Body - kaikki hyvinvoinnista

KUVA: Hanna Pusa

Ensi viikolla mun uurastuksen ja ahkeran luomisen tuotos näkee vihdoin päivänvalon ja pääsee ihmisten ilmoille. Mun uusi ja ensimmäinen ihka-oma kirjani ”Body – Tyttöjen hyvinvointikirja” nimittäin viettää tällähetkellä viimeisiä päiviään painossa ja on kaikkien saatavilla kirjakaupoissa jo heti ens viikolla! Voit tutustua kirjaan paremmin Adlibriksen sivuilla.

”Onnistuit siinä, mihin kukaan muu ei ole onnistunut – kirjoittamaan kaiken hyvinvoinnista yhtien kansien väliin.” kuului eräs kommentti kirjan nimestä pieni pilke silmäkulmassa. Hehhe, mä tiiän! Ja todentotta sen teinkin. Kirja nimittäin pitää sisällään kaiken sen mikä mun mielestä on hyvinvoinnissa tärkeää ja niiden asioiden kirjoittamisessa ei kukaan muu ois onnistunutkaan. Nimittäin voipi olla, että joku muu voi arvostaa täysin erilaisia asioita 🙂

Ajatus uuteen kirjaan lähti aikoinaan siitä, että halusin koota yhteen sellaisia oivalluksia ja ajatuksia elämästä jotka olisin halunnut tietää jo 10 vuotta sitten – nuorena naisenalkuna, teininä joka etsi itseään – ja toivoinkin kirjan ilostuttavan ja inspiroivan monia nuoria. Kirjan opit ja ajatukset on kuitenkin myös sellaisia, joiden kanssa jokainen nainen painiskelee varmasti aina vähän väliä – sellaisia asioita, joiden tärkeydestä on hyvä aina aika-ajoin itseään muistuttaa.

Kirjan kirjottaminen oli hurjan jännää ja annoin itsestäni siihen kyllä kaikkeni. Nyt aionkin iloita täysin työni tuloksesta ja nauttia tästä fiiliksestä täysin rinnoin <3 Sillä vaikka mua aika paljon hirvittikin antaa niin paljon itsestäni niin kyllä tää on vaan samalla ihan älyttömän siistiä!

Juhliahan voi monella tapaa ja mä aionkin toteuttaa yhden päähänpinttymistäni hyppäämällä pyörän selkään ja hurauttamalla Porvooseen 🙂

Ihanaa perjantaita tyypit,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Liisa kirjoitti:

    Vitsit en malta odottaa, että sun kirja ilmestyy!! <3 Ihana Aino, tää on ihan huikee juttu, ja oon niin ilonen usn puolesta!

    Ps. PORVOOSEEN?! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.