Hae
Aino Mäkelä

Terveyden- vai kauneudenhoitoa?

Madara, NokkonenOlin tuossa alkuviikosta mielenkiinnolla kuuntelemassa, kuinka ihana Noora Shingler kertoi intohimoisesti uusista, Madaran kanssa yhteistyössä tehdyistä, nokkosta hyödyntävistä luonnonkosmetiikkatuotteistaan. Ja sanon jo nyt, että ihastuin tuotteisiin jo ensimmäisellä käyttökerralla!  Musta on aina ihanaa, kun ihmiset seuraa omaa intuitioitaan ja saa aikaan upeita juttuja! Ne inspiroi mua itseänikin aina yrittämään entistä enemmän ja kovempaa kohti omia unelmia, mitä ikinä ne sillä hetkellä sattuukaan olemaan.

Jossain vaiheessa Noora otti puheeksi sen, kuinka tuotteet ei ainoastaan hoida kauneutta, vaan samalla niiden ainesosat vaikuttavat myös terveyteemme positiivisesti. Aika hyvin sanottu. Olin jo pitkään ajatellut kirjoittaa teille mun päivittäisistä ”kauneusrutiineista”, mutta siinä Nooraa kuunnellessa mä tosissaan tajusin ettei kyse oo pelkästään kauneudesta. Ainakin mun mielestä terve ihminen on kaunis ja terveys sekä hyvä olo on just se juttu, joka hehkuu myös ulospäin. Huono olo, epäterveelliset elämäntavat ja huonosti toimiva kroppa, kun taas myös luonnollisesti oireilee uloskin päin.

AamujuomatNo mites ne mun kauneusrituaalit sitten? Kyseessä on kaks päivittäistä rutiinia, jotka saa mun kropan toimimaan entistä paremmin ja vahvistumaan päivä päivältä. Se näkyy ulospäin ja mikä parasta: huomaan myös selkeitä positiivisia vaikutuksia omassa olossa, päivittäin.

  1. Mun jokainen aamu alkaa puolen litran huoneenlämpöisellä vesituopilla, johon puristan puolikkaan sitruunan sekä lisään viherjauhetta ja optiMSMää. Ihan loistavaa! Aineenvaihdunta herää hellävaraisesti ja kroppa virkoaa yöunien jälkeen, kun samalla yön aikana kertyneet kuonat lähtee liikkeelle. OptiMSMää nautin myös aina iltaisin ja se onkin ihan parasta: mun kynnet on alkaneet vahvistua sekä hiukset tuuhentua! Ja onhan se todellista nannaa myös mun nivelille, jotka on joutunu nyt kesän aikana tosi koville. Jos siis ette oo vielä kokeillu niin nyt on viimeistään sen aika 😉

  2. Uskokaa tai älkää, mut savijuoma on ihan parasta! Ja siihen tulee himo. Juon betoniittisavea aina iltaisin, ja jos muistan niin myös aamuisin, jolloin savi saa yön aikana tehdä taikojaan ja onnistuu negatiivisen varauksensa vuoksi puhdistamaan päivän aikana kertyneitä toksiineja sekä ilmansaasteita pois kehosta. Saven ihoa virkistävän vaikutuksen lisäksi se myös alkalisoi elimistöä ja tasapainottaa happo-emäs tasapainoa, puhumattakaan sen sisältämistä arvokkaista mineraaleista ja kalsiumista joita hiukset, kynnet ja iho rakastaa! Savijuoma vahvistaakin kudoksia ja on samalla myös yksi parhaista tavoista puhdistaa kehoa päivittäin – aivan niinkuin tiskaat joka kerta kokkaamisen jälkeen, ajaa saven juominen ikäänkuin saman asian kehossa aina öisin.

Kuten huomaatte niin mun ”kauneusrutiinien” salaisuus piilee siinä, että molemmat edistää kehon luonnollisia prosesseja ja ylläpitää terveyttä. Ei siis mitään vippaskonsteja tai ihmeellisyyksiä, vaan ihan luonnollisia juttuja. Arvokkaita ravinteita ja keholle tärkeiden prosessien tukemista. Sen seurauksena kroppa kiittää ja täten myös hehkuu sitä kauneutta ulospäin! Uskokaa tai älkää. Tai jos ette, niin kokeilkaa – ei se ota, jos ei anna 😉

Pusuja,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    hei, kerrotko lisää tuosta savijuomasta? Mitä merkkiä käytät ja liittykö käytön aloittamiseen jotain mitä pitää huomoida?

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Mä käytän Foodinin Betoniittisavea 🙂 Alussa kannattaa aloittaa varovaisesti, pienillä määrillä (teelusikallinen on hyvä) ja muistaa antaa saven liueta hyvin veteen – vähintään 15 minuutin ajan – ennen nauttimista. Savi on voimakkaasti puhdistava ja sitoo itseensä paljon tavaraa, joten kannattaa muistaa juoda paljon vettä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.