Hae
Aino Mäkelä

Kaukokaipuu

Matkavinkit tarjoaa yhteistyössä Ostohyvitys.

Vaikka rakastankin syksyä, alan aina kesän loputtua haaveilemaan lämmöstä ja auringosta sillä tiedän edessä häämöttävän pitkän, pimeän ja kylmän talven. Eikä mennyt kesä nyt edes ollut niin lämmin, tai edes aurinkoinen, että täällä meidän korkeuksilla oltais saatu nauttia tarpeeksi luonnon omasta Deestä, joten luonnollisesti pimeyden laskeutuessa entisestään alkaa veri vetää etelään.

Viime vuosina oon alkanut enemmän arvostamaan matkustamista. En enää halua kerätä rahaa pankkitililleni ja odottaa ”sitten kun”, vaan haluan ottaa kaiken irti just tästä hetkestä. Nyt se on vielä entistä vaivattomampaa ja kivempaa, kun oon oppinut että matkustelullakin voi saada kolikoita kilisemään tililleen – meistä jokainen.

Telttaretki TiomanileEn aina kaipaa reissulta edes lämpöä tai aurinkoa sillä niiden perässä juostessa voi unohtua monet muut matkustelun helmet. Mulle ainakin sääolosuhteita tärkeämpiä seikkoja on erilaisten kulttuurien oppiminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Elämyksellisyyttä lisää tietysti upeat maisemat ja ruokakulttuuri, joka on jokaisessa maailman kolkassa aivan omanlaisensa. Ne parhaat hetket kuitenkin liittyy aina niihin aitoihin kohtaamisiin, hetkiin joissa ollaan läsnä – satoi tai paistoi.

Mun talvi tulee menemään kipsi jalassa makoillessa, mutta ennen leikkausta pääsen vielä onneksi nauttimaan aimoannoksen kulttuuria ja uuden maan eksotiikkaa! Viime vuonna syksyllä otin suunnaksi Portugalin, joka onnistui viemään mun sydämen, ja tänä vuonna mun syysreissu suuntaakin Unkarin sydämeen, Budapestiin. Reissuun saan mukaani vielä kaksi ihanaa daamia, joten naurua ja ilonpitoa reissusta tuskin tulee uupumaan  ja just sitä kaipaankin, kunnon irtiottoa ennen leikkauspöydälle siirtymistä.

RiisidieettiOptimistina kuitenkin Budapestiä fiilistellessä haaveilen myös tietysti tulevista reissuista, joiden aika tulee koittamaan mun sairasloman jälkeen. Kolmen kuukauden pimeässä makoilun jälkeen ei varmaan pieni aurinkoloma tuu tekemään yhtään huonoa, vai mitä luulette? Nyt onkin otollinen aika miettiä tulevia reissukuvioita, sillä syyskuun loppuun asti voit saada reissuostoistasi tuplasti rahaa takaisin Ostohyvitys palvelun tarjotessa tuplabonuksen kaikkien kategorioiden suosituimpiin kauppoihin! Näiden mukana on myös mm. Hotels.com jonka ostoista saa 10% bonuksen itselleen.

Muutenkin Ostohyvitys on tälläselle nettishoppailijalle maailman paras apuväline ja saatatte muistaakkin mun hehkuttaneen sitä jo aiemmin. Nykyään sen lisäksi, että sen kautta saa rahaa takaisin omista ostoksistaan sen avulla voi nykyään myös löytää haluamansa tuotteet ostohetkellä kaikkein edullisempaan hintaan! Mikäänhän ei onnistu harmitamaan niin paljon kuin tehdä joku huippulöytö, klikata se ostoskorin kautta kotiin ja huomata parin päivän kuluttua sen olevan jossain muualla monta euroa edullisempi? Ostohyvityksen uusi, ainutlaatuinen ja joka päivä päivittyvältä Tarjoukset -sivu auttaakin sinua löytämään kaikkien palvelun verkkokauppojen voimassa olevat alennukset ja spesiaalit tarjoukset, kampanjat sekä tarjouskoodit yhdestä paikka, täysin vaivattomasti.

Huoleton lomailija
Pienistä puroista syntyy iso virta ja mä oon ainakin pelkkiä hyötyostoksia tekemällä tienannut omalle Ostohyvitys-tililleni tänä vuonna jo tarvittavat rahat joululahjojen ostostelua varten ja uskompa, että nekin tuun ajallaan hankkimaan Ostohyvityksen kautta!

Suosittelen palvelua siis lämmöllä ja liittyminen onkin teille täysin maksutonta, sen onnistuessa vaivattomasti tämän linkin kautta. Jos shoppailet muutenkin netissä, niin miksi et ottaisi siitä kaikkea mahdollista hyötyä irti? Kannattaa tutustua Ostohyvityksen verkkokauppohin sillä niitä löytyy joka lähtöön ja tarpeeseen aina vaatteista elektroniikkaan sekä matkustuksesta ruokakauppohin.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.