Hae
Aino Mäkelä

Rakkautta, vilinää ja villejä löytöjä

Vaikka viikonloppu on jo hyvin pitkälti takanapäin, en voi lopettaa messujen fiilistelyä. Mulle I Love Me -messut on aina ollut vuoden kohokohta ja niihin on liittynyt aina jotenkin joku käsittämätön tunnelataus. Viime vuonna se oli jännitystä ja pelonsekaista uuden alkua, tänä vuonna puhdasta elämäniloa ja rakkautta.

I Love Me -2015 I Love Me -2015
Fiiliksillä ja senhetkisillä tunteilla on aina tietty tosi iso merkitys siihen, miten asiat ympärillään näkee, ja mä muistankin viikonlopun pelkkinä vaaleanpunaisina onnenhetkinä. Hah! Kokonaisuudessaanhan messut oli aivan upea tapahtuma ja sitä oli tänä vuonna todistamassa ennätyksellisesti yli 50 000 kävijää kolmen päivän aikana, minkä kyllä huomas ajoittaisesta tungoksesta 🙂 Ihan superhienoa, ens vuotta odotellessa!

Kuinka moni teistä kävi messuilla? Mitä tykkäsitte?

Haluankin vielä sanoa ison kiitoksen teille kaikille, jotka tulitte mua moikkaamaan ja keiden kanssa sain vaihtaa ajatuksia viikonlopun aikana 🙂 Ei mun viikonloppu ois ollu samanlainen ilman teitä! Siis kiitos, kiitos, kiitos <3

I Love Me -2015 I Love Me -2015 I Love Me -2015I Love Me -2015I Love Me -2015Henkilökohtaisesti oon messuista tietysti eniten fiiliksissä siitä, että mua itseä kiinnostavat jutut tuntuu vuosi vuodelta olevan aina vaan paremmin ja vahvemmin esillä 🙂 Siis luonnollinen, puhdas ravitsemus ja luonnonkosmetiikka sekä tietysti liikunta. Tarjonnan lisäksi musta on ihan huikeeta, millanen energia messuilla on, kun saman katon alla vilisee ihmisiä, joilla kaikilla on samoja mielenkiinnon kohteita ja sitä palavaa intohimoa hyvinvointia kohtaan.

Yllättäen viihdyikin parhaiten Luonnollisesti -alueella, jossa oli mun makuun kaikista seesteisin tunnelma ja aina sinne suunnatessani tiesinkin löytäväni kaltaistani seuraa 🙂 Just kyseisellä alueella tein myös kivoja löytöjä, joista tuun kertomaan teille myöhemmin vielä enemmän. Vaikka tää nyt varsinaisesti viimeinen messupostaus onkin niin mun on pakko varoittaa, että sain messuista sen verran inspiraatiota ettei mulla tuu juttuaiheet hetkeen loppumaan kesken.. Onneks kohta tuleekin jo sit Joulu.

I Love Me -2015I Love Me -2015I Love Me -2015Avoimessa ilmapiirissä on ihan hirveän helppo kysyä ja saada apua itseään kiinnostaviin juttuihin. Oon aina mennyt asioissa terveys edellä, mutta nää messut avarsi mun näkömaailmaa paljon muuhunkin ja uskonkin jatkossa kiinnittävän entistä enemmän huomiota myös eettisyyteen sekä ekologisuuteen. Pelkän tavarapaljouden lisäksi messuilla on potentiaali myös paljon muuhunkin, jos vaan rohkeasti tarttuu mahdollisuuksiin niitä nähdessään 🙂

Tän vuoden messuilta kaikista arvokkaimpana kotiintuomisena taisinkin saada motivaatiota pitää itsestäni parempaa huolta ja uskaltaa rakastaa itseäni enemmän. Voi kuulostaa itsekeskeiseltä, mutta oikeastaan se on kaikkea muuta – just viikonloppuna nimittäin tajusin, että kun mulla oli pitkästä aikaa hyvä olla niin se säteili myös ulospäin. Monet mun ystävät sanoikin, että musta säteili mun aito elämänilo ja positiivisuus, joka oli ehkä hetken hukkateillä. Eikä mun mielestä ookkaan yhtään väärin sanottu, että rakastaessaan itseään pystyy antamaan myös eniten muille ja ympäristölleen 🙂

I Love Me -2015I Love Me -2015I Love Me -2015Sainkin viikonloppuna myös apua juttuihin, joista luulin tietäväni jotain mutten oikeastaan tiennyt mitään. Varsinkin sporttipuolella, joissa oon yrittänyt jalkapuolena pysyä aktiivisena, mutta joka on ollu jollain tasolla hieman ahdistavaa ja osittain mahdotontakin.. Ennen sunnuntaita en edes tiennyt miltä tukevat urheiluliivit tuntuu ja pelkästään sellaiset päälle pukemalla mulle tulikin paljon sporttisempi ja ryhdikkäämpi olo – sama efekti on jatkunut tällä viikolla salilla, jossa oon takonut täysillä rautaa messuendorfiinien voimalla!

Ennenkuin tää kirjoitus menee liian syvälliseksi fiilistelyksi mä veikkaan, et mun on paras nakata treenikamat laukkuun ja suunnata salille purkamaan tätä mun energiaa. Energiaa, joka otti musta vallan pelkästään muistelemalla viikonloppua. Voisko tää fiilis säilyä ikuisesti – tai ees ens vuoteen? Tulevana viikonloppuna onkin sitten vuorossa taas täysin erilaiset messu, joten tuun taas saamaan uudenlaista perspektiiviä elämään.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.