Hae
Aino Mäkelä

Helsinkiorpo

Aamiainen Aamiainen Aamiainen Meikäläisen viikonloppu on ollu niin aktiivinen, et nyt on aikalailla sanaton fiilis. Eilen ennätin aamusta käydä treenaamassa ja uimassa, jonka jälkeen loppupäivä aina aamuun saakka kului PURin tyttöjen kans Pikkujouluja viettäen.

Kyseessä ei kyllä ollu mikään perinteinen pikkujoulukauden avaus, vaan startattiin ilta rauhallisella joogalla ja ihanan rentouttavalla sointukylvyllä Olo-Tilassa. Mua itseasiassa ensin vähän huvitti ajatus sointukylvystä, mutta olin ihan ällikällä lyöty kuinka voimakkaan rentouttava ja meditatiivinen kokemus se oli! Musta tuntuukin, että sen seurauksena taisin leijua koko illan ihan uusissa sfääreissä.

Tänään sitten vietettiinkin kahden mun ystävän kans Helsinkiorpojen isänpäivää brunsseilun merkeissä – alkuperänen suunnitelma oli valmistaa brunssi ihan ite, mutta kiitos railakkaan eilisen päädyttiin valmiiksi katettuun Ravintola Oivan pöytään. Vaikken päässytkään kotiin Ouluun oman perheen luo juhlistaan mun maailman parasta isiä niin oon kyllä kiitollinen siitä, että oon onnistunu löytämään elämääni myös uusia ihania ihmisiä joista on lyhyessä ajassa tullu mulle tosi tärkeitä. Oon onnistunu tekemään Helsingistä mulle kodin.

Omalle isilleni soitin onnittelupuhelun matkalla brunssille ja nyt haluan toivottaa sitä samaa myös sinne ruudun toiselle puolelle! Toivottavasti just sun isänpäiväs oli rento ja täynnä rakkautta, vietitpä sen sitten kenen kanssa tahansa 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Postauksen kuvat ei sinällään liity aiheeseen vaan on itseasiassa alkuviikolta, jolloin katoin aamupalapöydän koreaksi sillä sain mun vieraiksi ihanat Monnan ja Marissan – kaks upeaa naista, joista on tullu mulle tosi rakkaita. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.