Hae
Aino Mäkelä

Marraskuun makeimmat

Marraskuu vetelee viimeisiään ja huomenna onkin jo aika avata joulukalenterin ensimmäiset luukut. Saanko taas kysyä, että mihin tää aika oikeasti menee? Marraskuu oli mulle todella hyvä, varmasti yksi vuoden parhaimmista kuukausista. En huomannut liiemmin pimeyttä tai kylmää, vaan otin alkavan talven vastaan just sellaisena kun se sattui tulemaan.

Kuluneen kuukauden aikana tein paljon ihania löytöjä, joista kaikesta tuli fiilis että ”tästä mä haluun kirjottaa”. Niin ne päivät vaan vieri, mutta onneksi aidosti hyvät jutut ei vanhene koskaan – ja mä uskon, että nää ilostuttaa ihan yhtä paljon vaikka kuukausi vaihtuiski ja vielä puolen vuoden päästäkin 🙂

Marraskuun makeimmatPERSIMON
Marraskuun pelastaja! Ihastuin kuivattuihin persimoneihin lokakuun lopussa ja olin tikahtua onnesta, kun marraskuussa nää herkut tuli kauteen. Namnamnam! Oonkin syönyt persimoneja päivittäin, vähintään yhden päivässä. Persimonien kausi jatkuu vielä joulukuulle eli jos et vielä oo maistanut niin vielä ei oo liian myöhäistä 🙂 Oma suositus on surauttaa ne smoothien sekaan.

**

JÄSENKORJAUS
Oli varmasti yks mun toipumiseen positiivisimmin vaikuttavin tekijä. Eikä pelkästään toipumiseen, vaan mun koko kehon asentoon ja sitä kautta hyvinvointiin! Mennessäni jäsenkorjaukseen oli mun toinen jalka sentin lyhempi, lonkkamalja kääntynyt oikealle, ristiluu väärässä asennossa, selässä lievä skolioosi ja solisluu kääntynyt ylöspäin.

Reilun tunnin käsittelyn jälkeen mun jalat oli ensimmäistä kertaa sitten varhaislapsuuden saman mittaiset. Samalla korjaantui mun lonkkamaljan ja ristiluun asento, selän skolioosi suoristui ja kehon linja meni oikean silmän sijaan suoraan nenänvartta pitkin. Voitte uskoa, et kokemus oli hämmästyttävä! Kehon väärät asennot voi aiheuttaa häiriötä hermoratoihin ja tukkeuttaa aineenvaihduntaa, joten suosittelen jäsenkorjausta ihan jokaiselle.
Marraskuun makeimmatFUSTRA
Marraskuun alusta asti oon käynyt viikottain fustrassa, joka olikin ehottomasti yks mun syksyn parhaista päätöksistä. Kuukauden aikana oon kehittynyt valtavasti ja mun lantion asento on parantunut sekä ryhti suoristunut. Oon huomannut treenaamisen hyötyjä myös uima-altaassa kuin aamulenkeilläkin ja musta tuntuukin, että oon alkuvuodesta paremmassa kunnossa kuin KOSKAAN 🙂

Marraskuun makeimmatALIMA PURE
Voin vihdoin todeta, että täydellisen luomuripsarin metsästys on päättynyt! Sain nimittäin I Love Me -messuilta mukaani Alimapuren ihania meikkejä, jotka onkin olleet ahkerassa käytössä aina siitä asti. Oon ollut todella tyytyväinen sekä mineraalimeikkipuuteriin että ripsiväriin, mutta etenkin jälkimmäiseen: mun ripsistä tulee kauniin pitkät ja erotellut. Jes! Tätä on odotettu.

Alima purea voit ostaa TwistBe:ltä, joka on juuri avautunut upea hyvinvointiin ja luonnonkosmetiikkaan keskittynyt sivusto.

Marraskuun makeimmatVÄRILEIKIT
Vähämeikkisen kesän jälkee on syksyisin ihana alkaa ilottelemaan väreillä, jotka muuten tuntuvat kovasti katoavan ympäriltä. Testiin saamani ZAOn herkullisen rohkeat värit ja niiden voimakkaat pigmentit onkin tehneet muhun vaikutuksen – oliviinvihreä silmänrajaus saa mun ruskeat silmät loistamaan ja kultaa hohtava oranssi huulipuna tuo mun kasvoille lisää lämpöä. Älkää arkailko ilotella värien kanssa!

Reissaajan ABCREISSUSUUNNITELMAT
Ja paras viimeiseksi! Elikkäs meikäläisen impulsiiviset reissusuunnitelmat, jotka tulee toteutumaan alkuvuodesta 🙂 Heti tammikuussa nimittäin lähden mun ystävän kanssa Intiaan kahdeksi viikoksi! Mitään tarkempia reissusuunnitelmia meillä ei vielä oo, mutta molempien mielenkiinnon kohteet tietän mä veikkaisin kookospalmujen alla makoilua, joogaa ja ayurvedaintoilua.

Alkukeväästä puolestaan pakkaan laukun vähän pidemmäksi aikaa sillä lähden tutkimaan mitäs maapallon toiselta puolen löytyy. Lennän ensin Balille, jossa hetken aikaa vietettyäni otan suunnaksi ensin Australian ja sitten viimeisenä etappina Uuden-Seelannin. JEEE! Oon jo pitkään halunnut Uuteen-Seelantiin ja tietysti myös Australiaan, jossa mun ystävä on asunut jo useamman vuoden. En vielä oikein tajua todeksi koko hommaa, mut veikkaan että lähdön lähestyessä meikäläisen vatsanpohja alkaa täyttymään valtavista perhosista.. 😀

**

Hih, et sellasta! Mikä teidän mielestä oli marraskuussa parasta?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

4 kommenttia

 1. Sanni kirjoitti:

  Oisko sulla suositella jotain hyvää jäsenkorjaajaa tai mistä voisi sellaista lähteä etsimään esim. Jyväskylän alueelta? 🙂

 2. Helena kirjoitti:

  Mahtavaa, tervetuloa Australiaan! Saanko udella mille suunnalle olet menossa? Balille vinkkaan samantien että pakene heti pois kutalta ja muilta turisteimmilta alueilta. Tämän tosin varmaan jo tiesitkin. 🙂 Niin saaren pohjois- kuin eteläosissa on aivan uskomattoman kauniita seutuja. Pohjoisessa on myös Tulambenin kylän lähettyvillä laivanhylky, joka on ihan kokemisen arvoinen sukelluskohde. Uusi-Seelanti on vielä näkemättä, mutta ehdottomasti omankin matkustuslistan kärjessä. Ihana kevät sulla tulossa kaikkien noiden reissujen myötä. 🙂

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Kiitoos! Vielä mulla ei oo mitään tarkkaa suunnitelmaa, paitsi että lennän Brisbaneen ja sit pois puolestaan Melbournesta. Eli jos jotain hyviä vinkkejä tulee mieleen niin oon pelkkänä korvana 😉 Balilla ajattelin just vetäytyä jonnekkin rauhallisempaan sopukkaan ja mahollisesti just kierrellä pohjoiseenkin – kiitos tuosta Tulamben -vinkistä, ehdottomasti näkemisen arvoinen sukelluskohde! Mä oon kans ihan intona keväästä, melkeen niin intona et unohdan fiilistellä tulevaa Joulua:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.