Hae
Aino Mäkelä

Ihonhoidon ihmesieni (+arvonta!)

Vielä vuosi sitten en liiemmin nauttinut päivittäisistä ihonhoitorutiineista, vaikka tietysti pesin kasvot säännöllisesti aamuin illoin. Kasvojen peseminen ja etenkin meikin poistaminen onkin tärkeää ihon kunnolle, etenkin jos haluaa säästellä ihoaan mahdollisimman pitkään vanhentumisen merkeiltä 🙂 Lukemattomat kauneusgurut listaavatkin ihon säännöllisen hoidon kauneudenhoidon tärkeimmäksi peruspilariksi ja oon kyllä täysin samaa mieltä!

Ihonhoidon ihmesieniViime keväänä kuitenkin jotain muuttui, kun tutustuin ensimmäistä kertaa Konjac Spongeen. Aluksi olin hieman skeptinen, mutta uteliaan luonteeni vuoksi kotiutin sienen kylppäriini ja aloitin kokeilun. Ja samassa ihonhoidosta tuli uskomattoman paljon helpompaa! Ja tehokkaampaa.

Mun ei tarvi aamuisin kuin kastella sieni vedellä ja puhdistaa sillä kasvot. Levitän sienellä kasvoille myös misellivettä, joka viimeistelee puhdistuksen. Illalla teen sama, mutta joko kasvosaippuaa tai puhdistusvaahtoa sienen apuna käyttäen. Näin mun ei tarvi läträtä ylimääräisellä vedellä ja saan kasvot puhdistettua vaivattomasti 🙂

Kirsikkana kakun päällä sain käyttömukavuuden lisäksi vielä jotain parempaakin: nimittäin paremman ihon! Iho hengittää paremmin ja se pääsee erittämään kuonaa paremmin, jolloin se ei tukkeudu huokosiin eikä rasvoitu ikävästi. Mulla ei onneksi oo ikinä pahempia iho-ongelmia ollut, mutta oon kuullut huhupuhetta että sienen avulla on saatu todella voimakkaitakin iho-oireiluja hillittyä ja jopa hoidettua.

Ihonhoidon ihmesieniIhonhoidon ihmesieniHyvän Olon Maailman Konjac Sponge on siis ihonhoidon ihmesienenä tunnettu kasvikuiduista valmistettu 100% luonnollinen ja ekologinen pesusieni. Sieni puhdistaa ihon ja poistaa meikit hellävaraisesti samalla syväpuhdistaen ja ihon pintasolukkoa kuorien. Näin ollen se lupaakin tehdä ihosta kirkkaamman, kuulaamman ja pehmeämmän sekä vastaanottavaisemman kosteusvoiteille. Tietysti myös ehostuksesta tulee tasaisempi ja pitkäkestoisempi!

Sieni myös ravitsee ihoa ja tasapainottaa sen pH:ta. Yhden sienen sijaan vaihtoehtoja onkin useita eri ihotyyppien mukaan: PURE normaalille iholle, ALOE kuivalle ja herkälle iholle, BAMBOO sekaiholle ja COLLAGEN aikuiselle iholle.

Kyseiset sienet ovatkin Suomen tunnetuimmat ja sekä Ruohonjuuren että LivBoxin palkitsemat vuoden parhaana tuotteena. Katso mistä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi.
Ihonhoidon ihmesieniMä tykkään ja mun iho tykkää vielä enemmän! Oonkin niin fiiliksissä tästä löydöstä, että halusin järjestää teille arvonnan jossa luonnollisesti voi voittaa omalle iholleen sopivan sienen kotiin! 🙂 Ja arvontahan on näinkin simppeli:

Kerro kommenttiboksiin viimeistään perjantaina 4.12 mikä Konjac Spongeista ois sulle mieluisin. Toki ois myös tosi hauska kuulla jos sulla on jotain omakohtaisia kokemuksia tästä ihmesienestä!

Arvon kommentoineiden kesken kaksi kappaletta sieniä tulevan viikonlopun aikana ja oon voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä eli muistakaahan jättää myös sähköpostiosoite kommentin yhteyteen 🙂

Onnea arvontaan,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Konjac Sponget saatu maahantuojalta.

116 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Oi oon halunnut jo pidempään kokeilla tätä ihmesientä! Aloe-sieni olis mun ihotyypille sopiva.

  2. klaara kirjoitti:

    En ole käyttänyt ko sientä koskaan. Nyt kiinnostuin tuosta collagen-sienestä.

  3. Sirkku kirjoitti:

    Sekaihon Bamboo sientä haluaisin kyllä kokeilla!

  4. Sinisi kirjoitti:

    Mun eka sieni just vetelee viimesiään ja se on kyllä ollut aivan loistava! Oon kaikkia tuttuja kehottanut kokeilemaan ja pelkkää positiivistä kuullut 🙂 Mun iholle sopii Bamboo.

  5. Christina kirjoitti:

    Bamboo ois mulle sopivin sieni.
    Joskus olen kuullut tällaisesta sienestä (en ole varma oliko se juuri tämä vai joku muu). Ihonhoito tapahtuu mullakin nykyään jo rutiinina, mutta ois kiva päästä kokeileen uutta juttua, ja nähdä auttaako se puhdistamaan ihoa entistä paremmin 🙂

  6. Suski kirjoitti:

    Sekaiholle tarkoitettu sieni olis mulle varmaan hyvä! 🙂

  7. Kriu kirjoitti:

    Toi aloe-sieni ois varmaan talvella paras 🙂

  8. Lauraa kirjoitti:

    ALOE olisi mulle sopivin 🙂 olen halunnut kokeilla tuota jo hetken mutten ole saanut aikaiseksi, jospa nyt!

  9. VeeraEve kirjoitti:

    Mukavan kuuloisia sieniä, olisi hauska kokeilla itsekin! 🙂 Aloe olisi minulle sopiva.

  10. Minde kirjoitti:

    Ois kiva päästä testaamaan aloe-sientä, paljon näistä hehkutusta olen kuullutkin

  11. Eeva kirjoitti:

    Aloe-sieni olisi kiva. 🙂 Kuulostaa niin mahtavalta, että olisi mukava päästä kokeilemaan itsekin!

  12. Tinttulantei kirjoitti:

    Voi juku! Kuulostaapa hyvältä, Aloe olis omin näistä 🙂

  13. Linsku kirjoitti:

    Bamboo olisi minun. Ihoni on voinut jo pitkään huonommin (suorastaan olen epätoivoinen) joten puhdistussienen kokeilu tulisi todella tarpeen. Haluan myös suosia luonnollisia ja ekologisia tuotteita ihonhoidossa, eikä kyseisestä tuotteesta ole vielä kokemusta.

  14. rosa kirjoitti:

    vitsit miten jännältä vaikuttaa! mun iholle varmaan tuo bamboo voisi olla paras. en ollut koskaan aiemmin edes kuullut näistä, kiitos taas mielenkiintoisesta postauksesta! 🙂

  15. Veera Härkönen kirjoitti:

    Ehdottomasti bamboo! Olen aina halunnut kokeilla, mutten ole raaskinut opiskelijabudjetilla ostaa, vaikka eihän nämä nyt loppupeleissä edes kalliita ole.

  16. Lea kirjoitti:

    Olisi mukavaa päästä kokeilemaan sopiiko tämä tuote minulle. Vaihtoehdoista bamboo olisi paras.

  17. Pia kirjoitti:

    Aloe on ihmeiden ihme muutenkin, niin olisi ihana kokeillasitä❤️

  18. viiviK kirjoitti:

    Bamboo ois varmaan mulle sopiva 🙂

  19. Emmi kirjoitti:

    Aloe-sientä olis ihana kokeilla. Juuri viime viikolla luin tästä ja mietin että tämä olis kiva joululahja ideakin. Mutta ehdottomasti ainakin itselle saatava kokeiluun tälläinen ☺

  20. Marja kirjoitti:

    Aloe

  21. LauraV kirjoitti:

    Just eilen pyörittelin näitä Ruohonjuuressa ja meinasin ostaa, niin paljon kuullut kehuja 🙂 Luultavasti Pure olisi omalle iholle sopivin

  22. mOm kirjoitti:

    Bamboo!

  23. Sannu kirjoitti:

    Tää on ollut testilistalla jo kauan juuri samankaltaisten, positiivisten käyttökokemusten takia! Josko nyt potkisi onni. 🙂 Tää mimmi kun käy neljättäkymmenettä, mutta iho luulee aina välillä olevansa vallan teini-ikäinen… Vaikka sitä ehkä toisinaan mieleltäni olenkin, ei ois varmaan pahitteeks testata pure-sientä. 🙂

  24. Sanna-Mari kirjoitti:

    Todennäköisesti Aloe tai Bamboo,koska minulla on todella ongelmallinen iho. Se on kaikkea mahdollista yhtä aikaa: Pintakuiva, rasvoittuva, isot huokoset ja erittäin herkkä. Olenkin välillä pulassa ihoni kanssa,varsinkin näin talvella. Mikään ei meinaa auttaa. Tällaista sientä en ole vielä testannut,kaikkea muuta kylläkin.

  25. Marjo kirjoitti:

    Oispa ihana kokeilla tota aloe sientä omalle herkälle iholle!!!

  26. iive kirjoitti:

    No nyt kuulostaa hyvältä, en näistä aiemmin ole kuullutkaan. Aloe-sieni olisi varmaankin mulle oikea valinta 🙂

  27. Maria kirjoitti:

    Aloe-sieni kuulostaa lupaavalta 🙂

  28. jiip kirjoitti:

    Bamboo-sienen valitsisin siksi, että se ois mun pikkusiskolle juuri soppeli. Olis hyvä lisä joululahjaan.

  29. Sari kirjoitti:

    Aloe sieni sopisi mulle! Kuulostaa tosi hyvälle!

  30. Tiia kirjoitti:

    Aloe sopisi varmaankin.
    Usein olen miettinyt sienen ostamista mutta jokin siinä mietityttää.
    Mukava kuulla että siitä on oikeasti jotakin hyötyä ja +++ helppokäyttöisyydestä

  31. Nuisku kirjoitti:

    Pure on jo käytössä, joten olisi kiva kokeilla bamboota.

  32. Santtu kirjoitti:

    Pure.

    Oo, tää ois niin luksusta tulevaan vauva-arkeen 🙂

  33. Elina kirjoitti:

    Bamboo-sientä olis ihana päästä testaamaan paremmalle puoliskolleni. Itse sain konjac-sienen lahjaksi vähän aikaa sitten. Nyt kun luin tämän, tajusin, että sienelläkin voipi olla jotain tekemistä ihon heleytymisen ja puhdistumisen kanssa! Ajattelin ensin, että se johtuisi pelkästään aloittamastani kollageenivalmisteesta. Joka tapauksessa, sieni tuntuu tosi ihanalle ja ihosta tulee käytön jälkeen pehmeä ja puhdas. Suosittelen!

  34. Kaisa ruotsalainen kirjoitti:

    Minä olen nyt köyttänyt elokuusta ja pois en vaihda! Esimurkkupojallekin ostin oman! Voisin kokeilla vaihteeksi aloeta

  35. Pia kirjoitti:

    Varmaan bamboo olisi sopivin! 🙂 Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Olen pikku hiljaa alkanut testailla luonnonkosmetiikkaa joten tämmöinen sopisi hyvin jatkoksi.

  36. katri kirjoitti:

    No mulla on pintakuiva kasvojen iho, nii se ois varmaan tuo ALOE noista vaihtoehdoista 🙂 kaikki vinkit kyllä tervetulleita, olen nimittäin vuosikausia kärsinyt hankalasta ihosta 😀 😀

  37. Anna kirjoitti:

    Bamboota haluaisin ehdottomasti kokeilla. 🙂

  38. merikukka kirjoitti:

    Bamboo sekaiholle olisi minulle sopivin!

  39. Ella kirjoitti:

    Aloe tai Bamboo, kumpikohan.. Mulla on ajottain kuiva iho, josta löytyy tällä hetkellä myös runsaasti epäpuhtauksia. Varmaan näin talven lähestyessä final answer olis kuitenkin toi Aloe! 🙂 Olisi mukava kokeilla tälläistä, kun en ole ennen tästä kuullutkaan!

  40. Annie kirjoitti:

    Bamboo olisi varmaan minun iholleni paras, olisipa kiva päästä tätä kokeilemaan!

  41. Minskuliina kirjoitti:

    Aloe sieni ois mun juttu.

  42. taru kirjoitti:

    Bamboo on iholleni sopivin. Kyseinen ihmesieni ollut aiemmin käytössä ja hyvin toimii

  43. Heidi kirjoitti:

    Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan! Aloe olisi iholleni varmasti sopivin koska atooppinen ihotyyppi yhdistettynä suomen talveen tuo omat haasteensa:)

  44. MM kirjoitti:

    Gollagen olisi minun valintani

  45. Hansku Koo kirjoitti:

    Bamboo 🙂

  46. Piia kirjoitti:

    Aloe sponge on ehoton suosikki. Illalla pesen meinebasen kanssa ja aamulla pelkällä sienellä. Ennen kärsin hankalasta ihosta, paljon mustapäitä, rasvainen iho ja vielä kaiken lisäksi pintakuiva. Mutta spongeilla ja kukkaisvedelle sain ihoni kuriin ja nyt vain nautin helposta ja hyvästä ihon hoidosta ?

  47. Minna kirjoitti:

    Luinkin tästä sienestä ohan vasta jostai muualtakin, mutta nyt viimeistään alko houkuttaa todenteolla! E-pillerien jätön jälkeen kasvojen iho on aiheuttanut suurta pään vaivaa ollen samalla tosi kuiva mutta rasvottuva.. Tämä pitäisi siis saada ehdottomasti testiin, ja toi Bamboo varmaa tän hetken ihotyypille 🙂 ja mistä oot muuten hankkinut misellivettä?

  48. Jossu kirjoitti:

    Mulle ihan uusi tuttavuus, collagen lähtisi testiin ensimmäisenä.

  49. IidaS kirjoitti:

    BAMBOOta olisi kyllä ihan huippua päästä kokeilemaan! P.S. huippublogi!

  50. @laanelle kirjoitti:

    Bamboo sponge olis ehdottomasti mun valintani! 🙂

  51. Karoliina kirjoitti:

    Miten minulta on mennyt kokonaan ohi tällainen ihmesieni 😮 Jos onni on myötä, niin ottaisin mieluusti kokeiluun tuollaisen Aloe-sienen. t. Karoliina

  52. Sanna kirjoitti:

    No ihan mahtava juttu ja postaus taas!!! ❤️
    Pure olis varmaan hyvä jos arpaonnea olisi.

  53. Julia kirjoitti:

    Bamboo Charcoal Konjac Sponge sopisi ihotyypilleni 🙂

  54. Riide kirjoitti:

    Bamboo voisi auttaa näppyongelmiin..

  55. paula kirjoitti:

    aloe olisi varmaan mulle paras. 🙂

  56. Sanni kirjoitti:

    Mä haluisin kans tota sekaisin sientä päästä testaan. 🙂

  57. Anni kirjoitti:

    Ohoo, enpä ole ennen kuulut tälläisestä! Mutta kuulostaa hyvältä 🙂 ihoni on taipuvainen rasvaisuudelle joten bamboo olisi minulle se sopivin vaihtoehto.

  58. Emilia kirjoitti:

    En olekaan koskaan kuullut kyseisistä sienistä, mutta kuulostavat mielenkiintoisilta! Itselleni sopisi varmaan parhaiten Aloe-sieni. 🙂

  59. Tuulia kirjoitti:

    Aloe sieni olis mun juttu!

  60. saya kirjoitti:

    Mulle sopisi varmaan Pure parhaiten 🙂 en oo kuullu ennen näistä, olisi mielenkiintoista kokeilla!

  61. Jenna kirjoitti:

    Tämä olikin hyvä vinkki. Itsellä varsinainen ongelma iho ja vasta nyt monen vuoden kokeilun jälkeen on löytynyt jonkinlainen apu, vaikka vieläkään ei ole erittäin hyvä. Bamboo olis mun iholle varmaankin sopiva.

  62. mira kirjoitti:

    aloe!!!

  63. Jolana kirjoitti:

    Vaikuttaa todella hyvältä! Aloe olisi minun valitani 🙂

  64. medliss kirjoitti:

    Bamboo kävis varmaan parhaiten mun iholle! 🙂

  65. Mymmeli kirjoitti:

    Sientä olen joskus päässyt testaamaan ja kyllä se pientä luksusta tuo kasvojen pesuun, kun tunnstunne pesun jälkeen on yhtä puhdistunut kuin kasvohoidon jäljiltä! Oman ihotyyppini mukainen sieni olisi ALOE 🙂

  66. Elina Pesonen kirjoitti:

    Vau, haluaisin todella kokeilla tätä. Tähän asti olen puhdistanut ihoa vedellä ja kookosöljyä, mutta ALOE tekisi niin hyvää.

  67. Hanna kirjoitti:

    Näitä olen katsellut Ruohonjuuressa. Nyt on pakko osallistua! 🙂 BAMBOO olisi valintani.

  68. Venla Kärki kirjoitti:

    Näin talvisin tuppaa iho olemaan kuivempi, niin aloeta ois kiva päästä kokeilemaan. 🙂

  69. sikkuralla kirjoitti:

    Aloe sopisi iholleni.

  70. Sonja kirjoitti:

    Kuulostaapas hauskalle! Bamboo sopisi mun iholle varmaankin parhaiten 🙂

  71. Ride kirjoitti:

    Aloe olisi varmasti toimivin mun kuivalle iholle!

  72. Jonna kirjoitti:

    Collagen-sientä haluaisin kokeilla! Herkän ihon sientä tullut joskus kokeiltua ja pidin kyllä, ihosta tuli kuulaampi ja tasaisempi ja lisääntyneen verenkierron ansiosta hehkuvampi!

  73. Emilia kirjoitti:

    Voi olisipa mukava koittaa toisenlaista ihonhoitoa. Aloe olisi noista varmasti paras kuivalle iholleni 🙂

  74. Krista kirjoitti:

    Ostin viime jouluna tällaisen sienen lahjaksi siskolleni, kun oli sellaista toivonut. Tämän postauksesi jälkeen aloin miettiä, jos ostaisin sellaisen myös itselleni. Uskoisin, että Aloe olisi ihotyypilleni sopivin.

  75. Eeva kirjoitti:

    Paljon hyvää kuullut, bamboo sopisi minun iholleni.

  76. Susanna H kirjoitti:

    Haluaisin ehdottomasti kokeilla Aloe Konjac sientä. Näistä olen kyllä lukenut, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan 🙂

  77. Outi kirjoitti:

    Collagen-sieni olisi varmasti hyvä minulle ja Bamboo sopisi ihanalle murrosikäiselle tyttärelleni.

  78. Mira kirjoitti:

    Uiui, nää on ihan mahtavia! Mulla oli toi valkonen (pure?) käytössä joku 3 kk ja puhdisti tosi hyvin <3 huipputuote joten mielellään kokeilisin uudestaan tota Purea!

  79. Miia kirjoitti:

    Aloe-sieni kuulostaa hyvältä 🙂

  80. Henzu kirjoitti:

    Collagen sieni olisi minun valintani. Vaikuttaa mielenkiintoiselta…
    Henzu

  81. Jenni kirjoitti:

    Sekaihon Bamboo olisi juuri mun iholle sopiva 🙂

  82. Tiia kirjoitti:

    Bamboo ehottomasti ois ihan huippu! Mun iho on päättänyt jostain syystä taas pukata finnejä varsinkin leukaan :c. Sienestä vois olla vihdoin apua mun ongelmiin

  83. Kiia kirjoitti:

    En ole kuullutkaan tuollaisista sienistä, kovasti houkuttaisi kokeilla! Collagen olisi varmaan itselleni paras vaihtoehto. 🙂

  84. Suivi kirjoitti:

    Oih, luit aivan kuin ajatukseni! Olen viimeaikoina kovasti miettinyt, kuinka voisin parantaa ihonhoitoani, kun en ole siihen juurikaan panostanut. Eikä Yves Rocherin tuotteet ehkä parhaimpia siihen ole… Haluaisin siirtyä pikkuhiljaa luonnon kosmetiikkaan ja ostinkin juuri Ruohonjuurelta shampoota 🙂 Olen myös miettinyt, pitäisikö kokeilla alkaa käyttää kookosöljyä kasjone puhdistukseen. Tämä sieni olisi oiva lisäpotku tähän projektiin! 🙂 Varmaankin PURE olisi minulle sopivin.

  85. Nelliina kirjoitti:

    Aloe olis varmaan mulle sopivin. Kiitos tästä hyödyllisestä tietoiskusta taas kerran 🙂
    Mukaan kivaan arvontaan !

  86. Kaisa kirjoitti:

    Bamboo sopisi omalle sekaiholleni. Koulustressin nujerruksen ja ihon nyppimisen jälkeen olisi kiva saada potkua ihonpuhdistukseen 🙂

  87. Henna kirjoitti:

    Aloe voisi olla minulle sopiva. Pitkään olen miettinyt, että pitäisikö sientä kokeilla. Noita kehutaan kovasti mutta koska minulla ei ole ollut ongelmia ihonhoidon kanssa, niin en ole heti tarttunut ajatukseen. Postauksesi kuitenkin herätti kiinnostukseni sientä kohtaan.

  88. Emma Meriläinen kirjoitti:

    Aloe olisi mulle paras, koska kärsin kuivasta ihosta etenkin näin talvisin!

  89. Sofia kirjoitti:

    Aloe-sieni kuulostaa sopivalta tuotteelta mulle 🙂

  90. Sari P kirjoitti:

    Tällaisen kuivan ja ärtyvän ihon haltijalle Aloe olisi varmasti paras 🙂

  91. Kuura kirjoitti:

    Hmm, collagen tai bamboo… Sanotaan nyt vaikka bamboo! 🙂

  92. Anni kirjoitti:

    Bamboo! ?

  93. Johanna kirjoitti:

    Aloe! 🙂

  94. iituliina kirjoitti:

    Bamboo varmaan oisi mun iholle parhain 🙂

  95. Mare kirjoitti:

    Aloe! 🙂

  96. Riikka kirjoitti:

    Bamboo! Oma vastaava sieni alkaa olla jo siinä kunnossa, et uuden aika olisi! ?

  97. Riikka kirjoitti:

    En ollut ennen kuullut näistä sienistä, mutta nyt kiinnostuin niistä. Minulle sopivin olisi ehkä Bamboo.

  98. Kaisa kirjoitti:

    Kollegani sieni on ihan paras ja sitä käytänkin aamuisin. Ihan huippu tuotteita ?

  99. Helena kirjoitti:

    Empäs ole aiemmin tälläisesta kuullukkaan! Mielenkiinntoisen oloinen ja menee ehdottomasti kokeilulistelle. Minulle sopisi varmaan Pure-versio. 🙂

  100. Milla K kirjoitti:

    Ihana arvonta! Aloe ois mun iholle varmaankin hyvä 🙂

  101. Laura kirjoitti:

    Oi, oon hypistellyt näitä aina välillä ruohonjuuressa, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa. Bamboo olisi varmaankin minun iholle sopivin.

  102. Kyrelia kirjoitti:

    Moikka,

    Oon käyttäny näitä sieniä tämän vuoden. Bamboo on itselleni paras. Aamuisin pesen ilman pesuainetta, tai sitten laitan kookosöljyä mukaan. Ihana sieni, ja iho kiittää! 🙂

  103. Riksa kirjoitti:

    Bamboo 🙂

  104. Helena kirjoitti:

    Sekaiholle bamboo. 🙂

  105. Th kirjoitti:

    Aloe sopis mulle parhaiten.

  106. Hanna Toikkanen kirjoitti:

    Olispa kiva kokeilla!

  107. anna s. kirjoitti:

    aloe-sieni 🙂

  108. Mike kirjoitti:

    Bamboo olisi sopivin. Kiinnostava tuote. 🙂

  109. Raila kirjoitti:

    Nämä sienet ei ole minulle tuttuja ennestään. Olisi tosi kiva kokeilla. Mulle sopisi parhaiten Collagen.

  110. pupu kirjoitti:

    Kuulostaa mielenkiintoiselta! Etsin aina uusia ihonhoitotuotteita kun tuppaa olemaan noita iho-ongelmia. Aloe sopisi mulle parhaiten.

  111. Taija kirjoitti:

    Eilen ostin ensimmäiset 2 sientä. Aamulla ja illalla kokeilin. En ole aktiivisesti huolehtinut ikinä ihosta, mikä myös näkyy ja tuntuu iholla. Sienellä peseminen oli kivaa ja vaivatonta. Mukava seurata mitä tämä sienellä pesu tekee iholle. Ainakin alan pesemään ihoa aamuin illoin, koska se on vihdoinkin kivaa ?

  112. hilkka kirjoitti:

    aloe-sieni kuulostaa kivalle 🙂

  113. Ella kirjoitti:

    Mun on vuosia pitänyt kokeilla noita! Joten toivottavasti arpaonni osuis muhun 🙂

  114. Silja kirjoitti:

    Kuulostaapas kiinnostavalta! 🙂 mun iholle sopivin olisi varmaan tuo Bamboo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *