Hae
Aino Mäkelä

Kolme yötä jouluun

Vietin viime yön huonosti nukkuen junassa ja aamun valjetessa heräsin, ja hyppäsin pois junasta. Tulin Ouluun reiluksi viikoksi viettämään joulua yhdessä mun perheeni kanssa ja oonkin oottanut tätä kuin kuuta nousevaa – pitkästä aikaa ollaan kaikki yhdessä, saman katon alla.

Siitä syntyykin paras joulufiilis.

3 yötä Jouluun3 yötä JouluunMalttamattomana tosin otin jo pienen varaslähdön joulun viettämiseen. Viime viikolla näin aina iltaisin mun ystäviäni ja eilen olin haljeta onnesta, kun vietettiin koko päivä yhdessä. Ensin kokkaillen, sitten herkutellen ja lopuksi joulupukin viihdyttäminä naureskellen. Ystävien, joiden kanssa näkemisestä saan aina lisää energiaa ja joiden seura saa mun kasvoille piirtymään leveääkin leveämmän, hölmön onnellisen virneen joka ei tunnu lähtevän kulumallakaan. Ystävien, joitka tykkää musta just tälläisenä kun oon ja jotka seisoo mun rinnalla tapahtui mitä tahansa.

Oon onnellinen, sillä mulla on kaks ihan verratonta perhettä! Omaa lihaa ja verta sekä ystävät, joiden kanssa ollaan läheisiä aivan muista syistä. Ystävien, joiden takia tekisin mitä tahansa ja joiden tiedän seisovan mun tukena, tapahtui mitä tahansa.

3 yötä JouluunRuokaa, rakkautta, lämpöä ja naurua, yhdessä olemisen taikaa. Ammennetaan siitä jokainen energiaa tulevaan vuoteen ja annetaan sen tuoda valoa pimeään, lähes lumettomaan maisemaan.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.