Hae
Aino Mäkelä

Vilinää & hulinaa

JoulupöytäVoi vitsit, mikä joulu! Tässä tuijottaessani tietokoneen ruutua päässä pyörii niin monta ajatusta, että on vaikea yrittää muodostaa niitä sanoiksi. Onnellinen, kiitollinen, rakastettu. Jos olisin saanut joululahjaksi taikavoimia olisin pysäyttänyt ajan siihen paikkaan, sillä valehtelematta joulu oli yks parhaista ikinä.

Miten teidän joulu sujui? <3

Joulupuuro”Perhe on pahin” ei pitäny tänä vuonna kyllä mitenkään paikkaansa, vaikka meillä oli koko konkkaronkka kasassa ja neljä alle metrin mittaisia pienokaista odotti joulupukkia kuin kuuta nousevaa. Pelailtiin lautapelejä, katseltiin elokuvia, syötiin, naurettiin, laulettiin ja nautittiin toisten seurasta. Nautin jokasesta hetkestä, sillä seuraavaa kertaa saa odottaakin sitten pienen hetken..

Kolmen intensiivisen perheen kanssa vietetyn päivän jälkeen en millään ois lauantai-iltana malttanut lähteä viettämään iltaa kavereiden kanssa. Onneksi kuitenkin reipastuin ja lähdin rohkeasti tanssittaan tapsaa, sillä oli ihan huippua törmätä kaikkiin tuttuihin ja vaihtaa kuulumisia tyyppien kanssa joita ei oo aikoihin nähny! Ja hauskaa oli. Niin hauskaa, että sunnuntai meni vahvasti sohvan pohjalla ja veden lisäksi kurkusta ei menny alas muutaku sipsejä.

avanto3-vuotiasta siskontyttöä lainatakseni voisin todeta, että ”paras joulu ikinä”. Huomenna voikin sitten alottaa kotimatkan takas Helsinkiin hymy korvissa, paljon ihania muistoja rikkaampana 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.