Hae
Aino Mäkelä

Onda

Ravintola Onda Ravintola OndaTässäpä oiva ravintolasuositus kaikille Hakaniemessä päivän pörrääville! Suloisen värikäs ja tunnelmaltaan kodikas ravintola Onda sijaitsee aivan Hakaniemen metroaseman vieressä ja loistavan sijaintisa lisäksi tarjoilee myös loistavaa ruokaa.

Oon itse käynyt Ondassa useamman kerran niin lounaalla kuin rentoutumassa teekupposen ääressä pitkän päivän päätteeksi. Lounas on ihana! Ruokalistassa on huomioitu niin gluteenittomat, maidottomat kuin kasvissyöjätkin ja buffetpöytä onkin täynnä kaikkea ihanaa: paljon tuoreita kasviksia, jälkkärihedelmiä ja raikasta salaattia sekä erilaisia, maukkaita pääruokia. Itsehillintää joutuu todellakin harjoitamaan ellei halua syödä itseään ähkyyn, sillä kaikkea tekee mieli maistaa ja santsata useampaan kertaan.

Ondasta löytyy myös vitriinistä ihania herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi, kuten mm. erilaisia raakaleivoksia ja -kakkuja joita voin ehdottomasti suositella jokaiselle herkkunälkää potevalle 🙂

Ravintola Onda: Toinen linja 3, 00530 Helsinki

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.