Hae
Aino Mäkelä

Ullanlinnan valopilkku

Cafe HaloCafe Halo Cafe Halo Cafe HaloMarraskuussa cafe Halo, Helsingin kahvilamaailman uusi tulokas, avasi ovensa ihan kivenheiton päästä mun kotikolosta ja sehän teki mut iloiseksi, monestakin syystä!

Ensinnäkin kahvilan tarjonta on huippuluokkaista ja sopii myös meikäläisen vaativaan makuun: laadukkaita erikoiskahveja, luomuteetä ja vitriinistä löytyy herkullisia gluteenittomia, vegaanisia tarjottavia kuten kaupungin parhaita raakakakkuja! Myös ympäristö on täyden kympin arvoinen ja kauniin valkoinen, hillityn tyylikäs kahvila saa mut kerta toisensa jälkeen inspiroitumaan etäofficessa tehokkaaseen työntekoon ja samalla leppoisa tunnelma pitää huolen siitä ettei homma käy missään vaiheessa liian raskaaksi.

Lauantaisin Halossa on supersuosittu Saran ja Ellin brunssi, jonka vegaaninen ja gluteeniton menu vaihtuu kuukausittain. Brunssilla, kuten kahvilassa ylipäätään, raaka-aineet on ensiluokkaisia ja laatu sekä makuelämyksen on taattuja! Brunssin lisäksi Halossa järjestetään myös muita tapahtumia ja POP-uppeja, joista saa näppärästi tietoa mm. Facebook -sivuilta.
Cafe HaloCafe HaloKirsikkana kakun päällä, viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, Halon omistaja on mun rakas ystävä ja elävä esimerkki siitä, kuinka aidolla intohimolla ja omalla vahvalla visiollaan voi toteuttaa villeimmätkin unelmat! Sara on vasta 18-vuotias, mutta silti yksi määrätietoisimmista, inspiroivimmista ja fiksuimmista ihmisistä jotka tiedän – todellinen kultakimpale, joka on opettanut mulle paljon elämästä ihan vaan olemalla oma, aito ihana itsensä.

Cafe Halo: Jääkärinkatu 7 / Urbanstory liikkeen yhteydessä, 00150 Helsinki

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.