Hae
Aino Mäkelä

Tuoreita yrttejä ympäri vuoden

Click&GrowMuistatteko, kun viime syksynä aloitin operaatio yrttitarhan? Silloin vielä luulin joutuvani jalkaleikkaukseen ja kolmen kuukauden sairaslomalle vanhempieni sohvalle makoilemaan, joten omaksi ja perheeni iloksi laitoin kotikotiin kasvamaan yrttitarhan.

Mun äiti on yrittänyt monta kertaa tuloksetta pitää yrttejä hengissä ja kasvattaa niitä kotioloissa, joten alkuun suhtautuminen uuteen Click&Grow:hun oli hieman epäileväistä.. Kuitenkin jo reilun viikon jälkeen sain innostuneet kuvaterveiset äidiltä pienistä yrttien aluista! Ja parissa viikossa koko yrttitarha – basilika, timjami ja sitruunamelissa – oli jo täydessä elinvoimassaan.

Click&Grow Click&GrowTuoreet yrtit on ihan parhaita ruoanlaitossa niin maun kuin terveysvaikutustensa vuoksi. Parhaillaan oon ihan hullaantunut persiljasta ja korianterista, joita sujautan lähes jokaiseen ateriaan ja lisään niin mehujen kuin smoothieidenkin sekaan!

Click&Grow saakin siis pian uuden kodin mun luota, sillä se sopii loistavasti myös kiireisen sinkkunaisen kotiin: se säätelee itse yrteille niin sopivan valotuksen kuin nesteenkin määrän. Superhelppoa! Onneksi se on myös ulkomuodoltaan kauniin tyylikäs, joten se toimii loistavasti myös sisustuselementtinä 😉

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.