Hae
Aino Mäkelä

Menovinkit viikonloppuun

Viikonlopun menovinkitOnko sulla niin onnellinen tilanne, että edessä on vapaa viikonloppu? Viikonloppu, jonka haluaisit viettää inspiroitue hyvien vibojen ympäröimänä?

Jos vastasit myöntävästi, mulla on sulle kaksi mitä loistavinta ideaa! Ensinnäkin viikonloppuunhan kuuluu luonnollisesti hyvästä ruoasta nautiskelu ja sitä tarjoaa parhaimmillaan lauantaisin katettava Saran ja Ellin brunssi. Brunssimenu on pullollaan gluteenitonta ja innovatiivista vegesafkaa, joka on valmistettu luomuista/biodynaamisista raaka-aineista ja saanut runsaasti kehuja herkullisuudestaan 🙂 Näiden tyttöjen luomukset kuuluu myös ehdottomasti mun suosikkeihin!

Brunssin jälkeen, tai vaihtoehtoisesti sunnuntaina, on hyvä suunnata Kaapelitehtaalle Helsingin Joogafestivaaleille / Zen Expoon. Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla mm. erilaisia joogatunteja ja meditaatiota sekä osallistua mielenkiintoisten puhujien luennoille. Suosittelenkin lämpimästi ayurvedalääkäri Pardaman Sharman luentoa, joka on lauantaina klo 14:30.

Jos innostuit joogafestivaaleista, niin kannattaa kommentoida tätä postausta sillä arvon jokaisen kommentoijan kesken sisäänpääsylipun festareille! Arvonta on käynnissä myös blogin Facebook -sivulla, jossa voit voittaa lipun sekä sinulle että ystävällesi. Aikaa osallistua on huomiseen perjantaihin 26.2 klo 18 asti, minkä jälkeen olen yhteydessä onnellisiin voittajiin 🙂

Viikonlopun aikana voit myös käydä osallistumassa Hope Ry:n POP-UP keräykseen, jossa voit lahjoittaa nurkissasi käyttämättöminä lojuvia urheiluvälineitä vähävaraisille perheille 🙂 Keräys on avoinna ma-pe 10-19 ja la-su 10-18.

Toivottavasti nähdään viikonloppuna,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

13 kommenttia

 1. sonja kirjoitti:

  Aikomus mennä joogailemaan ja mikäs sen parempaa kuin voittaa lippu sinne!:)

  Mukavaa viikonloppua sulle!:)

 2. Sirpale kirjoitti:

  Saran ja Ellin brunssi on kyllä mun lempparibrunssi, niin hyvää ruokaa ja vannoutunut lihansyöjämiehenikin oli siellä ihan hämmentyneenä kuinka hyvää gluteeniton ja vegesafka voi olla 🙂

 3. r kirjoitti:

  Joogaan tahtoisi tää!

 4. kaiku kirjoitti:

  Eka visiitti kyseisessä blogissa, muttei jää tähän! Kukkakaaliwingsit menee ehdottomasti kokeiluun! Kerrankin on vapaa viikonloppu, joten kyllä kelpais joogafestivaalin tarjonta ja brunssivinkkikin menee vakavaan harkintaan, namm :p

 5. Sannamarianna kirjoitti:

  Olin tapahtumassa viime vuonnakin ja menossa Helsinkiin tänä viikonloppuna. Olisi kiva mennä! =)

 6. Emmi kirjoitti:

  Vapaa viikonloppu edessä, mikä oliskaan parempaa ku lähteä helsinkiin joogaamaan! Tulis kyllä tarpeeseen kaiken stressin keskellä, katsotaan suosiiko arpaonni 🙂 Brunssi olis myös loistava idea <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.