Hae
Aino Mäkelä

Silloin, kun ei olis aikaa

Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaa Silloin, kun ei ois aikaaTää viikko on ollu aikamoinen. Se alkoi Oulusta, päättyi muuttokaaoksen keskelle Helsinkiin ja välissä on kerenny tapahtua vaikka ja mitä! Mulle tyypilliseen tapaan kun en vaan pysty olemaan ”tekemättä mitään”, vaan kokoajan on pakko olla vähintään kolme rautaa tulessa. Onneksi sentään kävin maanantaina jäsenkorjauksessa mikä edellytti loppuviikon pakkolepoa, joten edes jostain oli vähän pakko hellittää 😉

Tää viikko on ollu mulle täydellinen osoitus siitä, että just silloin kun ei millään pystyis ottamaan iisisti ja pitämään vapaata on se tehtävä. Vaikka mun viikkoon on mahtunu tenttistressiä, muuttolaatikoiden pakkaamista, kivoja työkeikkoja ja intensiivisiä koulupäiviä oon ottanut myös aikaa itselleni. Nakannut aivot narikkaan ja lakannut tekemästä niitä juttuja, mitkä on ollu pakko tehdä.

Ja tiiättekö mitä? Se on ollu ihanaa! Ja tehny ihan uskomattoman hyvää. Näin sunnuntaiaamuna voin todeta, että jos olisin paahtanut täysiä 24/7 käyttäen kaiken ylimääräisen ajan tenttiin pänttäämiseen tai pakkaamiseen olis mun pääkoppa poksahtanu viimeistään jo perjantai-iltana.

Mut ei! Kuten mun instagramista (@makelaino) nappaamista kuvista näätte on viikoon mahtunu paljon elämää. Kuitenkaan ei ne tärkeimmät hetket kuten kaks ystävien seurassa vietettyä leffailtaa, lounas Cafe Mayassa (vihdoin!) mun tädin kanssa, maailman parannusta aurinkoisilla kävelylenkeillä ja hetkiä, joihin aika vaan pysähtyy kun on niin hyvä mieli.

Oon nyt viikonloppuna tosiaan ollu koulussa ja myös tenttiin lukiessa inspiroiduin ihan älyttömästi uusista juttuideoista, joten oottelen innolla että mulla on kunnolla aikaa paneutua niihin ja kirjotella kunnon juttuja! Käytiin myös blogin Facebook-sivulla keskustelua sykkeestä, johon ajattelin kans paneutua mun uusien treenikuvioiden myötä tarkemmin 😉 Lupaan palata niihin viimestään ens viikolla!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Kerttu kirjoitti:

    Iso kiitos vielä eilisestä tunnista mun ja Katin puolesta! Oli ihan mieletön kokemus.
    Tänään voisi kokeilla jonkun supervälipalan taikomista uudesta opuksesta 😉 voimia muuttourakkaan!

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Kiitti että olitte mukana! Oli kyllä superhauskaa ja vieläkin on paikat kipeenä, hehhe 🙂 Jeij, toivottavasti eväät maistuu ja kiitos tsempeistä – niitä tarvitaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.