Hae
Aino Mäkelä

Raw’N More

Raw'N MoreViime Helsingin reissullani sain vihdoin aikaiseksi käydä tutustumassa kaupungin uuteen raakaruokakahvilaan: Raw’N More:en. Kahvila avautui jo helmikuussa, mutta kiireiden vuoksi en koskaan Helsingissä asuessani jaksanut raahautua Töölöön asti – ajattelin jotenkin hassusti, että sinne olis hurjan pitkä matka.

Oikeastihan tää hurjan söpö, yleisilmeiltään kotoisan raikas kahvila sijaitsee ihan tosi hyvällä paikalla – aivan Töölöntorin vieressä. Mulle tuli paikasta tosi paljon mieleen mun Budapestin suuri ihastus Mannatural Life Bar, joskin valikoima oli luonnollisesti hieman suppeampi. Tosin sitäkin herkullisempi!Raw'N MoreOlin liikkeellä mun ystävän kanssa, joten päästiin maistelemaan monenlaista jakaessamme herkut keskenämme. Vitriinissä oli toinen toistaan herkullisemman näköisiä raakaherkkuja, joten valinnan tekeminen oli vaikeaa: ensimmäiseksi satsiksi valitsimme kuitenkin mango-passion raakakakun, vihersmoothien ja amaranttisuklaan.

Kakku oli aivan ihanaa ja suklaa muistutti ihan konvehtia, siis ihan napakymppejä molemmat! Smoothie olis saanut omaan makuuni olla hieman raikkaampi, mutta mun vihersmoothiet onkin aina tosi vihreitä. Kruununa herkkuaamulle valittiin vitriinistä vielä minttutäytteinen raakapiiras, joka oli aivan mieletön. Siis oikeasti ihan superhyvä, jo ihan pelkästään koostumuksenkin puolesta! Raw'N MoreKaikki kahvilan tarjonta on maidotonta ja gluteenitonta, sekä käsittääkseni myös vegaanista. Me oltiin liikkeellä aamusta, mutta Raw’N More tarjoilee myös lounasta, joka on keittoa lukuunottamatta täysin raaka. Sekin pitää päästä ehdottomasti joskus testaamaan – meillä kun jäi nyt kokonaan suolainen puoli välistä, mikä varmasti on vähintään yhtälailla herkkua kuin makeatkin antimet.

Joko oot käynyt Raw’N Moressa? Jos et, niin suosittelen lämpimästi! Mä ainakin löysin siitä uuden lempparin, jossa aion vierailla aina kun vaan Helsingissä käydessäni ehdin 🙂 Tää oli nimittäin yksi harvoista kerroista, kun en joutunut pettymään raakaherkkuja ostaessani – mulla kun on aika kovat kriteerit siitä, mitä voin rehellisesti kehua hyväksi. Hahha!

Raw’N More

Runeberginkatu 59, 00260 Helsinki

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.