Hae
Aino Mäkelä

Perjantain paras

Hyvä treeni, parempi mieli!

Voi vitsit, mä oon niin fiiliksissä! Ensinnäkin mulla oli just aikalailla kolmen viikon tauko crossfit-treeneistä (ensin oltiin lomalla ja sen jälkeen olin sen verran puolikuntoinen, etten kokenut olevani treenikunnossa). Tiistai-iltana mulla oli onneksi taas normaali olo, joten keskiviikosta alkaen oon taas päässyt kiinni mun normaaliin treenirytmiin.

Perjantain paras

Ensimmäinen treeni oli tuskainen eikä omalta osalta mikään paras suoritus, mutta jostainhan se on aina aloitettava. Silloin olin onnellinen siitä, että pystyin tekemään treenin alusta loppuun ilman ongelmia. Sairastelujen kanssa kun mulla ainakin on aina vaikeinta se palautuminen ja liian monesti oon alkanut treenaamaan liian kovaa liian aikaisin. Nyt oon jotenkin löytänyt itselle sen hyvän tahdin ja omat rajat, joiden puitteessa voin tehdä suorituksia joihin oon tyytyväinen sekä myös vetää välillä niiden rajojen ylikin 😉

Just äskön kuitenkin mulla oli koko viikon paras treeni. Kolmen treenin putkesta ehdottomasti paras, loppuhuipennus! Eikä kyse ole edes mistään fyysisestä jutusta, vaan puhtaasta oman pelon voittamisesta.

Mulla on nimittäin ollut tosi paha trauma boxihyppyjen suhteen, joka juontaa juurensa parin vuoden taakse – enkä esimerkiksi vielä kolme viikkoa sitten uskaltanut treeneissä tehdä hyppyjä, vaan sen sijaan askelsin boxille. Tietysti just tänään treenissä oli niitä hyppyjä.. Eka mä ajattelin taas askeltavani, kunnes mä rupesin tsemppaamaan itseäni. ”I can do this!” . Ja niinhän siinä sitten kävi, että tein neljä sarjaa täysin puhtaita hyppyjä!

Perjantain paras

Koko lopputreeni meni sen jälkeen ihan pää pilvissä leijuen, sillä olin niin ylpeä ja tyytyväinen itseeni. Tässä välissä oon aina mahdollisuuden tullen, jos oon nähnyt jonkun sopivan penkin tai vastaavan, tehnyt muutamia hyppyjä ja tsempannut itseäni. Oon tiennyt, että mä pystyn siihen – ainut mikä mua on estänyt on ollu mun oma mieli.

Joskus on siis hyvä näyttää itselleen mihin oikeasti pystyy. Se on nimittäin yleensä paljon enemmän, mitä ikinä itse ees uskaltais kuvitellakkaan!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Kuvat on mun instagramista @makelaino, ja porraskuvan on napannut Katarina Kirvesmäki. Ja snapchatistä @aintsi löytyy paljon treenifiilistelyä sekä kaikkea muutakin kivaa – kannattaa seurailla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.