Hae
Aino Mäkelä

Heinäkuun parhaat

Heinäkuun parhaat

Aika rientää hurjalla vauhdilla – tuntuu kuin eilen kesäkuu olis vaihtunut heinäkuuksi, joten tuntuu tosi epätodelliselta että todellisuudessa huomenna herätäänkin jo elokuuhun.

Heinäkuu, ja oikeastaan koko kesä, on ollu mulle ihan mielettömän hyvä. Niin hyvä, etten ehkä koskaan haluais tän loppuvan. Oon tuntenut jotenkin olevani elossa, aivan kuin oisin pitkästä aikaa pystynyt jotenkin hengittämään erityisen vapautuneesti.

Siispä otan vielä ilolla elokuun vastaan. Se on ollut yleensä se kesän paras kuukausi ja myönnetään, että tänäkin vuonna odotukset sen suhteen on kovat: paljon kivoja tapahtumia läpi koko kuunkauden kohti tulevaa syksyä. Ja mä aion nauttia jokaisesta hetkestä. Ennen sitä keskitytään kuitenkin hetki vielä heinäkuun parhaimpiin juttuihin 🙂

Heinäkuun parhaat

Ystävien kanssa vietetty aika. Etenkin Kroatiassa vietetty viikko Kroatiassa tyttöjen kans, viikonloppureissu Ouluun ja kulunut viikonloppu Jyväskylässä oli kaikki tosi ihania, täynnä rakkaita ihmisiä, naurua ja elämyksiä, joita on ihana muistella talven kylminä päivinä ja vanhana kiikkustuolissa.

Paluu FitFashionille. Blogin siirtyminen takaisin tänne FitFashionille on inspiroinut mua tosi paljon ja mulla on vaan näppis sauhunnut päivät pitkät – luonnoksissa odotteleenkin teitä varten paljon kivoja juttuja 🙂 Oon tosi iloinen lämpimästä vastaanotosta ja kivasta palautteesta, joten kiitos siitä teille kaikille.

Heinäkuun parhaat

Liikunta: pakkolevon jälkeinen treenieuforia. Lomailun ja pienen sairastelun vuoksi jouduin pitämään treeneistä lomaa ja se teki mulle tosi hyvää: tauon jälkeen oon palannut treeneihin entistä energisempänä ja motivoituneempana, mikä seurauksena oonkin kerta toisensa jälkeen onnistunut tekemään itseni tosi ylpeäksi treeneissä.

Heinäkuun parhaat

Asuste: Kroatiasta hankittu rusketus. Sain Kroatiassa kivasti väriä pintaan, ilman että onnistuin kertaakaan polttamaan hipiääni. Siihen on varmasti isosti kiittäminen mun hyvää valmistautumista niin sisäisin kuin ulkoisinkin keinoin: vihermehut, mucuna, spirulina ja astaksantiini sisäisesti (jälkimmäiset kaksi tehokuurina viikko ennen lomaa + loman ajan) sekä loman ajan tietysti hyvä aurinkosuoja. Voin lämpimästi suositella mun testiin saamaani Alga Mariksen luonnollisia aurinkovoiteita, jotka oli ensinnäkin aivan ihanan tuoksuisia mutta myös todella tehokas suoja iholle.

Kannattaa myös lukea mun juttu, kuinka voit saada kauniin päivettyneen hipiän luonnollisesti – ihan ilman aurinkoa.

Löytö: luonnollinen hyttysmyrkky. Kesän alussa sain PUR Kaupalta testiin Bug Shooter -hyönteiskarkoitetta, joka on ollut mun metsäreissujen pelastus! Tehokkuuden ja luonnollisuuden lisänä yksi iso plussa muihin hyönteismyrkkyihin verrattuna on todella herkullinen tuoksu, joka on erittäin harvinaista – ainakaan, jos haluaa myrkyn tehoavan edes jotenkin. Tän tuotteen kans ei tosiaan tarvi tehdä myönnytyksiä kummankaan ominaisuuden suhteen 🙂

Kaaliwokki

Ruokarakkaus: varhaiskaali ja tuoreet marjat. Oon valehtelematta syönyt varmaan joka päivä ollessani kotona jotain kaaliruokaa, yleensä kaaliwokkia. Varhaiskaali on niiiin hyvää, ravitsevaa ja kevyttä, että sitä voi nautiskella ihan huoletta – etenkin silloin, jos haluaa keventää hieman ruokavaliotaan 🙂 Samoiten metsästä löytyvät tuoreet marjat on ihan täydellistä ravintoa ja suoraan poimittuna kuin luonnon omia karkkeja, ollen samalla kevyitä ja superravinteikkaita. Ja niistä saa myös kokkailtua kaikkea ihanaa, kuten vaikkapa pannukakkuja!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Reissukuvat: Anni Korhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.