Hae
Aino Mäkelä

Hemmottelua & blogi 4v! (+arvonta)

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs  Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Sokos hotel Hamburger Börs

Tänään ei oo mikään ihan tavallinen sunnuntai, eikä takana oo mikään ihan viikonloppu. Tänään nimittäin tää blogi juhlii 4v synttäreitään! On vaikea käsittää, mitä kaikkea näihin neljään vuoteen on mahtunut ja kuinka paljosta saankaan olla kiitollinen –  ja miten pitkälle oonkaan tullut siitä tytöstä, joka alussa kirjoitteli salaa kasvottomana uuteen maailmaan tutustuessaan.

Ja kuinka nyt saan teksteilläni ja omalla esimerkilläni inspiroida teitä. Wau! Aika mahtavaa, etten sanois.

Kuluneen neljään vuoteen on mahtunut paljon ja kiitos siitä kuuluu tietysti myös teille – tiedättehän, että ilman teitä ei ois tätä blogiakaan? Kiitos mielenkiinnosta, omien kokemuksien jakamisesta, kommenteista, rakentavista ja syvällisistä keskusteluista, ja siitä että ootte kulkenu mun mukana – osa kaikki nämä vuodet, ja jotkut vasta lyhyemmän matkaa. Ootte mulle tärkeämpiä kuin tiedättekään 🙂 Te inspiroitte mua kirjoittamaan ja avaamaan mun omanlaisen maailmaan just sellaisena kun se on.

Itse viikonloppu oli siinä mielessä erityinen, että mä matkasin Turkuun työkeikalle ja pääsin työnteon lomassa myös rentoutumaan Sokos Hotel Hamburger Börsiin. Iso kiitos hotellin henkilökunnalle vieraanvaraisuudesta! Tälläisen työputken keskellä oli ihan parasta päästä illalla saunomaan ja nukahtamaan uupuneena hotellin lakanoihin – puhumattakaan siitä, että aamulla sai reippailun jälkeen käydä valmiiseen aamiaispöytään 🙂

Nappisijainnilla ja erinomaisilla palveluilla varustettu tyylikäs hotelli tekikin mun reissusta kaikista muista vastoinkäymisistä huolimatta ihanan rentouttavan.

I Love Me -messut 2016

Ja hei! Oon tainnut unohtaa mainita, että oon tänäkin vuonna yksi I Love Me -messujen VIP-bloggaajista? Messut siis järjestetään Helsingissä 21-23.10 ja se on ehdottomasti yks mun omista vuoden lempparitapahtumista 🙂

Nyt blogin synttäreiden kunniaksi mä laitankin jakoon 3 x 2kpl -lippupaketteja kyseisille messuille. Eli kommentoi tähän postaukseen mitä haluaisit nähdä messuilla ja kenen kanssa sinne saapuisit, niin oot mukana arvonnassa 🙂 Aikaa osallistua on tulevaan torstaihin 6.10 asti. Ja jos et vielä seuraa blogia Facebookissa niin nyt kannattaa se tehdä, sillä tuun sielläkin järjestämään messuihin liittyviä arvontoja tulevien viikkojen aikana!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

92 kommenttia

 1. Ida kirjoitti:

  Haluaisin nähdä tuote uutuuksia ja menisin sinne poikaystäväni kanssa 🙂

 2. Pikkumyyx kirjoitti:

  Onnea 4-vuotiaalle blogille! ?
  En ole vielä koskaan näynyt I love me-messuilla ja tänä vuonna ajattelin mennä tapahtumaan tutustumaan. Näin ollen en oikein edes tiedä mitä odottaa… Lähtisin matkaan parhaan ystäväni kanssa!

 3. Jossu kirjoitti:

  Erityisesti terveysmessut kiinnostais!En ole koskaan kyseisessä tapahtumassa käynyt. Lähtisin sinne miehen kanssa ja ehkä otettais lapsetkin (2- ja 4-vuotta) mukaan!

 4. Suivi kirjoitti:

  I love jooga ja hyvän olon lava kuulostavat kyllä ainakin mielenkiintoisilta 🙂 Kaverin kanssa olis kiva lähtee.

 5. manna kirjoitti:

  En ole aiemmin käynyt, joten kaikki pitäisi nähdä:) Ystävän kanssa menisin.

 6. Marjukka kirjoitti:

  En ole vielä ehtinyt tutustumaan messujen tarjontaan, mutta kaikki terveys- ja hyvinvointijutut kiinnostaa todella paljon, luennoista tuoteuutuuksiin 🙂 Mukaan ottaisin siskon 🙂

 7. Jonnaajon kirjoitti:

  Haluaisin nähdä messuilla kaiken mitä tarjolla on ja tietenkin haluaisin nähdä oman äitini, joka ehdotti messuille tulemista <3 Hänen kanssaan siis menisin 🙂

 8. Kirsi-Maaria Tumelius kirjoitti:

  Minua kiinnostaa ruoka- ja treenipuoli. Ottaisin isosiskoni mukaan; luulen että nauttisimme tapahtumasta yhdessä ja olisi magee synttärilahja myös hänelle!

 9. Henna kirjoitti:

  Katsomaan uutuustuotteita siskon kanssa ?

 10. Johanna kirjoitti:

  Haluaisin käydä kuuntelemassa luentoja, sillä paikalla on tosi paljon mielenkiintoisia puhujia. Totta kai olisi ihanaa myös hypistellä tuoteuutuuksia ja tehdä löytöjä! ? Mukaan ottaisin ystäväni, joka ei ole näihin messuihin vielä päässyt käymään.

 11. Helmikki kirjoitti:

  Lähtisin hyvän ystävän kanssa tekemään edullisia tuotelöytöjä, kuulemaan luonnonkosmetiikkauutuuksista ja hyvän olon vinkeistä. I love me -messut on ihan parhaat. 🙂

 12. Teea kirjoitti:

  Ystävien kanssa ja toivon näkeväni paljon ihania ihmisiä ml. sinut ja toki upeita osastoja ja uutuuksia. Ruoka toki mielessäin myös ?

 13. Laura kirjoitti:

  Haluaisin vain yleisesti kierrellä siskon kanssa! 🙂

 14. Anni kirjoitti:

  Itselleni on tärkeää että liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset luovat sellaista ohjelmaa ja jakavat tietoa, joka on helposti lähestyttävää aivan tavallisille suomalaisille. Haluaisin päästä messuille oppimaan ja näkemään miten tätä ideaa on toteutettu 🙂
  Ottaisin mukaan siskon tai äidin.

 15. Linsku kirjoitti:

  Tulisin moikkaamaan sinua Aino! 🙂 ja terveys puolelta foodinin herkkuja ostamaan. Ystäväni Nooran ottaisin mukaan.

 16. riina kirjoitti:

  En ole koskaan käynyt messuilla ja siksi lähtisin ilomielin mukaan. Eniten kuitenkin odotan Pure Heron raakakakkuja, joita tuolla messuilla huhujen mukaan on saatavana.
  Lähtisin messuille viettämään laatuaikaa itseni kanssa 🙂

 17. Sara kirjoitti:

  Haluaisin tutustua kaikkeen hyvinvointiin liittyvään ja saada inspiraatiota! Menisin ystäväni kanssa, joka on myös kiinnostunut uusista hyvinvointi jutuista :))

 18. Jenna N. kirjoitti:

  Messuille olisi kiva päästä, En vielä tiedä, kenen kanssa lähtisin, täytyisi kysellä ystäviltä!

 19. Tiia kirjoitti:

  Luonnonkosmettiikka kiinnostaa sekä joogailu alue.

 20. Tiia kirjoitti:

  Luonnonkosmettiikka kiinnostaa sekä joogailu alue.
  Lähtisin äitini ja siskon kanssa.

 21. Meliina kirjoitti:

  Onnea blogisynttäreistä ja kiitos kivasta arvonnasta! Minua kiinnostaa ”Virtaa vihermehuista” -puheenvuoro sekä terveyspuoli kokonaisuudessaan. Rakastan myös erilaisia uutuuksien esittelyitä ja maistiaisia tietysti! Mukaan ottaisin siskoni tai poikaystäväni 🙂 Kivaa syksyä!

 22. Kati Räisänen kirjoitti:

  Asiaa terveellisestä ruoasta,muodista ja kaikki esillä olevat asiat varmasti kiinnostavat.Ottaisin mukaan rakkaan äitini,joka avullaan mahdollistaa minun urheiluni ja liikkumisen 🙂

 23. Jasmina kirjoitti:

  Kaikki terveyteen liittyvä kiinnostaa ja yleinen kiertely siskon kanssa 🙂 Onnea 4 blogi vuodesta !

 24. Liina kirjoitti:

  Haluaisin nähdä Vuoden nuori suunnittelija 2016 -muotinäytöksen ja malliston + kierrellä messuilla tutkimassa mitä kaikkea on tarjolla 🙂 Kaveriksi lähtisi varmaan joku opiskelutoveri:)

 25. Jaana kirjoitti:

  Kaikki kiinnostaa, en osaa valita yhtä asiaa 😀 Rakastan kaikkia messuja<3 Ja lähtisin ystävän kanssa 🙂

 26. Sussu kirjoitti:

  Mä haluisin lähinnä päivittää tietämystä mitä kosmetiikkaan tai mihinkään kauneuteen liittyvää nyt oon kun jäänyt vähän kelkasta parin pienem lapsen takia 😀 Ja mukaan ottaisin kyllä parhaan kamun.

 27. Suvi Vikholm kirjoitti:

  Siskon kanssa olen menossa messuille. Yleensä me kierretään kaikki läpi, etsitään mielenkiintoisia uutuuksia ja hyödynnetään hyviä tarjouksia.

 28. Mummo ja koira kirjoitti:

  Olen kerran ollut messuilla ja erityisesti terveyspuoli kiinnostaa. Miniää pyytäisin mukaan, on innostunut kosmetiikkapuolesta ja kampaamouutuuksista.

 29. Maisa kirjoitti:

  Ystävän nappaisin matkaani. Erityisesti kiinnostavat luonnonkosmetiikan uutuudet. Viime vuonna kävin ekan kerran ja oli tosi kivat messut, tykkäsin! 🙂

 30. Miia kirjoitti:

  Erityisesti luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja hyvät messutarjoukset 🙂 Siskon ottaisin mukaan

 31. Paula kirjoitti:

  I love me -messuista on tullut mulle jo jokavuotinen perinne. ? Tänä vuonna olen kyseisenä vkl menossa kaverin luokse Espooseen, joten yhdessä lähdettäisiin messuilemaan. Erityisesti terveysmessut kiinnostavat. Joka vuosi on messuilta tarttunut joku uutuus tuote matkaan, odotan jo innolla mitä nyt tulee vastaan. Myös 20 min joogan näytetunnit kiinnostavat.

 32. Lissuu kirjoitti:

  Onnea blogin 4 v. johdosta! 🙂 Itseasiassa olen ollut mukana AIVAN alusta asti ! Sieltä 2012 keväästä asti 🙂 Olet inspiroinut minua valtavan paljon näiden vuosien varrella, kiitos siitä! Jatka vain samaan malliin. Olet ihana Aino <3
  Messuasiaan: ottaisin mukaan avopuolisoni jonka kanssa olemme jo 3 x käyneet ja joka kerta siellä on ollut yhtä mukavaa! Oikeastaan minua kiinnostaa messuilla kaikki- eniten kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut!

 33. Jenna kirjoitti:

  Mää vaan ihan haluaisin messuille kiertelemään ja vähän katsomaan kaikkea mitä on tarjolla. Vielä ei ole tullut mahdollisuutta käydä, kun joka vuosi on sattunut olemaan jotain samaan aikaan menossa. 🙂
  Mukaan nappaisin jonkun ystävistäni.

 34. R kirjoitti:

  Noilla messuilla kiinnostaa ihan KAIKKI ! Etenkin Luonnollisesti -alueen näytteilleasettajien tuote-/palvelu-uutuudet, hyvinvointiluennot ja se inspiraatio, jota messuilta saa syksyyn!

 35. Mimmi kirjoitti:

  Toivoisin saavani messuilta inspiraatiota ja tsemppiä oman hyvinvoinnin edistämiseen. Menisin ehkä äitin tai työkaverin kanssa:)

 36. Jonnu kirjoitti:

  Koko kokonaisuus kiinnostaa. Mielenkiintoinen paketti. Helsinkiin lähtisin yhdessä tyttäreni kanssa.

 37. Leila kirjoitti:

  En ole koskaan näillä messuilla käynyt ja jos nyt pääsisin, mukaan pyytäisin ystäväni.

 38. Sanna P kirjoitti:

  Onnea! Näille messuille on pakko päästä ja odotan hyviä tarjouksia ja uusia tuttavuuksia. Eritoten kiinnostaa kosmetiikka, vaatteet ja liikuntavälineet. Siskon tai ystävän kanssa voisin lähteä.

 39. Oona kirjoitti:

  Haluaisin tutustua uusiin tuotteisiin ja kaikkeen terveyteen liittyvään. Tulisin ystäväni Marin kanssa ?

 40. Sandra kirjoitti:

  Tänä vuonna kiinnostavat erityisesti hedelmällisyyteen ja raskauteen liittyvät asiat <3 Seuraksi ottaisin ihanan siskoni.

 41. Arja Isberg kirjoitti:

  Messut kiinnostavat, haluaisin tietää lisää raakaleivonnasta?

 42. Elina kirjoitti:

  Tapaisin messuilla mielelläni inspiroivia terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita, maistelisin herkullisia ja terveellisiä välipaloja sekä saisin hyviä tarjouksia tuotteista ja palveluista. Mukaani ottaisin ihanan äitini 🙂

 43. Pauliina.K kirjoitti:

  Haluaisin tutustua erilaisiin tuoteuutuuksiin ja saada mahdollisesti näytteitä tuotteista, joista ei ole kokemusta 🙂 Seuraksi ottaisin ehdottomasti kaimani ^_^

 44. Peppi Kajoluoto kirjoitti:

  Mua kiinnostais messuilla jooga ja luonnonkosmetiikka! Ottaisin äitini mukaan.?

 45. vorni kirjoitti:

  Erityisesti kiinnostaa kaikki hyvinvointiin liittyyvät uutuudet. Innolla odotan myös kokeilutarjouksia esim ilmajoogaan tai muihin uusiin uhreilulajeihin!
  Lähtisin sinne parhaan ystävän kanssa tai vaihtoehtoisesti äidin.

 46. ninna kirjoitti:

  Luontaiskosmetiikkatuotteisiin tutustuisin, etsisin tietoa paremmasta tyynystä ja akupunktiosta. Mukaan äitini.

 47. camilla kirjoitti:

  Nivelvaivoista tietoa ja tuotteita nivelrikon takia. Myös muotinäytökset kiinnostaisi.Ottaisin tyttäreni mukaan.

 48. johanna kirjoitti:

  Hyvää synttäriä upealle blogille ! <3

  I love me messuille on kyllä päästävä ystävien kanssa joka vuosi. Ne on täynnä kaikkea ihanaa! Omat lempikohdat messuilla on treeniin ja ravintoon liittyvät pisteet. Kauneus osasto tulee koluttua läpikotaisin myös huolella. Ihanaaihanaa syksyn yksi suosikkitapahtuma!

 49. medliss kirjoitti:

  Messuilla kiinnostaa eniten kosmetiikka ja hyvinvointi! Sinne lähtisin äitini kanssa jatkamaan jo monivuotista perinnettä<3

 50. Sinii kirjoitti:

  Pikkusiskon haluaisin kovasti päästä viemään kyseisille messuille! Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kosmetiikka eritoten kiinnostelee :)) Ja mahtavaa kun asiantuntijoita paikalla, joilta kyselle neuvoja ja vinkkejä…

 51. Roosa kirjoitti:

  Hahah siellä kiinnostaa kyllä kaikki! 😀 Kaikkiin uutuustuotteisiin ois kiva päästä tutustumaan. Messuille menisin mun parhaan ystävän kanssa!

 52. Sofia kirjoitti:

  Koko messut kiinnostaa ihan älyttömästi! Etenkin jooga ja ravintoasiat? kaverin kanssa ollaan haaveiltu sinne menosta, joten hänet nappasin ehdottomasti matkaan!

 53. Jenny kirjoitti:

  Haluaisin nähdä kaikkea uutta ja inspiroivaa hyvinvointiin liittyvää. Mukaan ottaisin ystäväni 🙂

 54. Sarppa kirjoitti:

  Menisin kaverin kanssa etsimään inspiraatiota

 55. Tjja kirjoitti:

  Haluaisin nähdä ja kuulla mielenhyvinvointiin liittyviä asioita näin syksyn pimeyden lähestyessä 🙂 Lähtisin ystävän kanssa !

 56. anna eklund kirjoitti:

  Onnea 4 v. blogille! Messuille menisin perinteisesti ystäväni Hannen kanssa ja erityisesti kiinnostaa terveys-ja hyvinvointiosastot sekä jooga. Maistiaiset on aina parhaita 😉 Ihan syksyn paras tapahtuma. Kiitokset vielä inspiroivasta blogista! terv. Anna

 57. Miia kirjoitti:

  Eniten kiinnostaa kaikki kosmetiikkauutudet ja kosmetiikka ylipäätään! Äitini kanssa varmasti tulisin kuten viime vuonnakin 🙂

 58. milli kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kaikkein eniten, ja matkaan lähtisin parhaan kaverini kanssa 🙂

 59. Liisa kirjoitti:

  Oikeastaan kaikki messuilla kiinnostaa. Menisin siskon kanssa. 🙂

 60. Cayisamaria kirjoitti:

  Lähtisin ensimmäistä kertaa messuille ja haluaisin kokea sen tunnelman, kun asiasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset kerääntyvät samaan paikkaan. Ottaisin mukaan ihanan kämppikseni. 🙂

 61. Hanna kirjoitti:

  Ottaisin siskon mukaan 🙂 Tuoteuutuudet ja tarjoukset kiinnostavat.

 62. Amanda kirjoitti:

  Terveysjutut & superfoodit, sekä kauneusvinkit ja tuotteet kiinnostais kovasti! Toinen lippu menis äidille 🙂

 63. Emma kirjoitti:

  Rakkaan ystävän kanssa menossa! Meitä molempia kiinnostaa kaikki liikuntaan, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvät näytteilleasettajat ja luennot. Pitää vielä tutustua ohjelmaan tarkemmin 🙂

 64. Siinatar kirjoitti:

  Hyviä messutarjouksia olisi kiva nähdä =)! Mukaan kivaan arvontaan!

 65. Arle kirjoitti:

  Siskon kanssa olisi tarkoitus messuille suunnata ja vallankin luonnonkosmetiikan tarjousten takia sinne haikaillaan

 66. Mariamaria kirjoitti:

  Onnea 4-vuotiaalle. Messuille lähtisi mukaan hyvä ystävä ja kaikenlainen terveyteen liittyvä kiinnostaa meitä

 67. Emma kirjoitti:

  Treeni ja ravinto, jooga, uutuustuotteet kiinnostaa! Muiden muassa 🙂 Mukaan lähtisi oma puolisko, on meinaan yhteiset kiinnostuksen kohteet 😀

 68. Elise H. kirjoitti:

  Haluan nähdä messuilla kaiken! Nuo ovat ihan huippumessut, ja on niitä taas tullut odotettuakin 🙂 Tyttäreni kanssa olen tulossa ja lippuja vailla vielä ollaan.
  Ja onnea blogille! 🙂

 69. Claudia kirjoitti:

  messutarjoukset. menisin parhaan ystäväni kanssa 🙂

 70. Katia kirjoitti:

  Haluaisin nähdä mahdollisimman paljon. Mukaan lähtisi hyvä ystävä.

 71. Sonja kirjoitti:

  En ole käynyt messuilla, mutta jos siellä olisi jotain luonnonkosmetiikkaan liittyviä esittelyjä, niin ne kiinnostaisivat. Lähtisin jonkun ihanan ystävän kanssa 🙂

 72. Satu kirjoitti:

  Hei! En oo koskaan kyseisillä messuilla käyny ja varmasti kiinnostas ihan kaikki mitä sieltä löytyy! Niin, ja tietty sut ois kiva nähdä livenä! Tulisin messuille tyttäreni kanssa joka jakaa mun innostuksen kaikkeen hyvinvointiin liittyvään!

 73. Peace kirjoitti:

  Messuilla superfoodit, luonnonkosmetiikka ja kaikki terveyteen liiyytvä kiinnostaa. Ja ystävä lähtisi mukaan, jotta messupäivä olisi täydellinen

 74. Mare kirjoitti:

  Eniten odotan kaikkea liikuntaan, hyvinvointiin ja superfoodeihin liittyvää 🙂 Mukaan ottaisin hyvän ystäväni!

 75. Janna kirjoitti:

  Uutuudet ja muoti kiinnostavat. Mukaan ottaisin tyttäreni.

 76. Kristaliini kirjoitti:

  Tarjoukset ja ravintoon liittyvät jutut noin yleensä kiinnostaa. Mukaan lähtisi isosisko

 77. Roosa kirjoitti:

  Toivoisin löytäväni messuilta uusia ideoita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin kauneudenhoitoon että ravitsemukseen. En oo tarkemmin tutustunu, mutta kuuleman perusteella vaikuttaa juurikin sellaiselta tapahtumalta, joka lukioikäistä liikkuvaa nuorta voisi kiinnostaa. Eli paha sanoa vain yhtä. 😉 Ja mukaan ottaisin oman äitin, hän ansaitsee jotain pientä kivaa tähän syksyyn ja ois mahtavaa viettää yhdessä semmoinen tyttöjen oma reissu. <3

 78. Rosi kirjoitti:

  No tietty tulisin moikkaan sua ja kaikkii muita ihania tuttuja! Nappaan äitin kainaloon 😉

 79. Erja kirjoitti:

  Haluaisin lisäinspiraatiota terveellisempään syömiseen ja kyllä ihanat hemmottelutkin kiinnostaa. Lähtisin messuille ihanan ystäväni Outin kanssa.

 80. Sara kirjoitti:

  Minä olen monta vuotta haaveillut pääseväni I love me -messuille ja tänä vuonna haaveeni vihdoin toteutuu! Lennot on ostettu ja tyttöjen viikonloppu Hesassa odottaa ihanien nuoruuden ystävien kanssa. ❤️❤️❤️

  Messuilta odotan paljon, luonnonkosmetiikkaa ja raakaherkkuja! En malta odottaa! ?

 81. Pipsa Humalamäki kirjoitti:

  Olen tulossa messuille yhdessä äitini kanssa, vaikka meillä ei ole vielä lippuja, mutta aiomme hankkia ne tänä viikonloppuna (ellen nyt satu voittamaan niitä!). En ole aiemmin käynyt messuilla, mutta onneksi tänä vuonna olemme tulossa Helsinkiin juuri messujen aikaan. Haluaisin nähdä messuilla ehdottomasti teidän Foodinin pisteen ja päästä tapaamaan sinua (!), mennä kuuntelemaan Eveliina Tistelgrenin luentoa sekä inspiroitua monella tapaa ja saada uutta tietoa hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Olen selaillut tapahtuma-aikataulun läpi, mutta siellä näytti olevan niin paljon kaikkea että en edes muista mitä mielenkiintoista pääsisin näkemään!

 82. Salla-Mari Mikkonen kirjoitti:

  Kosmetiikka, erityisesti meikit ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat, shock absorber -urheilurintsikat on usein tullut hankittua ja mittautettua koko uusiksi 🙂 lähtisin rakkaan serkkuni kanssa<3

 83. Anni kirjoitti:

  Messuille menisin ehkä siskoni kanssa. Luonnollisesti osasto kiinnostaa eniten ja tietysti Foodinin messutarjoukset?

 84. Mirva kirjoitti:

  Tapahtumasta on muodostunut minun ja tyttärieni yhteinen tapahtuma. Bodypaintingia on hieno seurata ja joku kiva kampaus/meikki olisi kiva!

 85. Kaisa kirjoitti:

  Onnea 4-vuotiaalle blogille ?

  Messuille menisin koko perheen voimin. Kiinnostavinta on luonnonkosmetiikka ja superfoodit ja niihin liittyvät uutuudet ja tietenkin mahtavat messutarjoukset.
  Haluan ehdottomasti nähdä Foodinin huipputuotteet ja uuden luomu heraproteiinin, toivottavasti siitä on huikea messutarjous ?

 86. VMM kirjoitti:

  Opiskelukavereitten kans suunniteltiin jo, että olis mahtavaa lähtee porukalla viettään aikaa ja kierteleen keskelle hyvinvointia ja itsensä hemmottelua! 🙂

 87. Maria kirjoitti:

  Messuilta haluaisin uutta inspiraatioa liikunnan monipuolistamiseen ja lähtisin sinne ystäväni kanssa.

 88. RanjaK kirjoitti:

  En ole ikinä käynyt, joten koko kattaus pitäisi nähdä 🙂 Ottaisin avopuolisoni mukaan, jos hän vähän paremmin ymmärtäisi terveysjuttujani 😉

 89. Kati kirjoitti:

  Rakkaan ystävän kanssa ? Ajateltiin viettää pari päivää Helsingissä. Olen käynyt messuilla monena vuonna ja aina on löytynyt paljon kaikkea mielenkiintoista. Hyvinvointi ja terveys kiinnostaa eniten.

 90. Eveliina Harju kirjoitti:

  En ole koskaan aikaisemmin ollut messuilla, joten olisi ihana päästä käymään! 🙂 Hyvinvointi kokonaisuudessaan ja kauneudenhoito, eritoten luonnonkosmetiikkaan liittyen kiinnostavat paljon, ja niitä olisi kiva päästä messuilla näkemään. Mukaan nappaisin siskon, äidin tai parhaan ystävän viettämään ihanan ja piristävän syysreissun Helsingissä ♥ 🙂

 91. Iina Mutikainen kirjoitti:

  ruoka- ja treenijutut kiinnostaa. viime vuonna olin joogatunneilla messun yhteydessä ja toivoisin samaa tänä vuonna 🙂 ja olisi ihanaa päästä maistelemaan terveellisiä messuherkkuja! ottaisin mukaan poikaystäväni, jota on puraissut viime vuoden messujen jälkeen yllättävä liikuntakärpänen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.