Hae
Aino Mäkelä

Kehupäiväkirja

Ihanaa lauantaita! Ihan ensimmäisenä mä haluan onnitella Salla-Maria, Roosaa ja Emmaa – te nimittäin voititte blogin arvonnasta liput itsellenne ja ystävällenne I Love Me -messuille 🙂 Laitoin teille sähköpostilla tulemaan lisätietoja, joten kurkatkaahan sinne!

Ja teille muille tiedoksi, että nyt kannattaa lukea postaus loppuun sillä ens viikolla on jaossa lisää lippuja ja paljon muutakin kivaa..!

Kehupäiväkirja

Viime viikolla, kun makasin kipeänä sängynpohjalla mun maailma tuntui jotenkin hirveän synkältä paikalta. Olo oli avuton, voimaton ja mun elämä tuntui kaikinpuolin merkityksettömältä. Mä tunsin itseni merkityksettömäksi. Se oli sellainen hetkellinen aallonpohja jossa varmaan jokainen aina välillä vierailee – ja josta onneksi nousin taas pian sen harjalle, sinne missä normaalistikki tykkään vetää keuhkot täyteen positiivista ilmaa.

Sen pienen hetken ajan mun mieli oli ihan valtavan synkkä ja nyt mä vaan mietin miten siistiä on, että se oli vaan se hetki – ja kuinka nopeasti se hetki oli ohi. Joskus oikeasti ne sellaiset synkeät ajatukset ja jatkuva itsekriittisyys oli mulle ihan arkipäiväisiä. Kuinka silloin olisin aina voinut olla hauskempi, fiksumpi, kauniimpi, laihempi, ahkerampi… Puhuin itselleni kuin olisin itseni pahin vihamies, vaikka oikeastihan asian pitäis olla just toisinpäin. Mun pitäis kannustaa ja tsempata itseäni ruoskimisen ja sättimisen sijaan.

KehupäiväkirjaKuvat: Anni

Ja harmikseni mä tiedän, että sellainen negatiivinen itsepuhelu on yhä edelleen monelle arkipäiväistä. Ne tunteet, kun itsestään tai omasta elämästään ei tunnu olevan mitään kivaa sanottavaa. Joten siksi mä ajattelin laittaa pystyyn Kehupäiväkirjan! Ja mä toivon, että sä lähdet siihen mukaan 🙂

En usko, että kukaan muistaa olla itselleen aina ystävällinen – kehua itseään ihan arkisissa jutuissa, muistuttaa että vitsi oon hyvä just sellaisena kun mä oon. Nyt mä haluan omalla esimerkilläni muistuttaa ja kannustaa teitä jokaista siinä! Ja maanantaista alkaen tuun ainakin koko viikon ajan postaamaan blogin FB-sivulle jonkun kehun itselleni kuvan kera.

Niiden postauksien mä haluaisin muistuttavan teitä tekemään sen saman itsellenne! Että positiivisuuden kautta kannustaisitte ja rohkaisitte itseänne, ja muistaisitte kuinka mahtavia tyyppejä te ootte. Ja tietty ois ihanaa, jos vielä kommentoimalla postauksia jakaisitte omat kehunne itsellenne ja näin tsemppaisitte muitakin 🙂

Jokaisen postauksen yhteydessä tulee myös olemaan arvonta, jossa voit voittaa messulippuja ja parhaita paljoa messutarjonnasta: luonnonkosmetiikkaa, superfoodeja, luomuelintarvikkeita, lisäravinteita.. You name it! Eli jos et vielä seuraa blogia Facebookissa niin nyt kannattaa se viimeistään tehdä ja sillä oon suunnitellu ens viikosta ihan huikean 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.