Hae
Aino Mäkelä

Ravintolisien vallankumous (+arvonta) !

PUR HyvinvointikauppaYhteistyössä: PUR Hyvinvointikauppa.

Viikon päästä se alkaa! Nimittäin I Love Me -messut, joita oon odottanut aikalailla viime vuoden messuista asti ja nyt ois sitten luvassa ihkaensimmäinen varsinainen messutärppi tämän vuoden messukansalle.

Vielä Helsingissä asuessani mä työskentelin PUR Hyvinvointikaupassa, jota tykkäänkin kutsua hyvinvoinnin keitaaksi. Se on keskittynyt luonnollisiin ravintolisiin, homeopatiaan, luonnonkosmetiikkaan ja puhtaisiin luomuelintarvikkeisiin sekä superfoodeihin. Myymälän valikoima edustaa laadultaan alan parhaimmistoa ja henkilökunta on alansa ammattilaisia, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti 🙂

Tänä vuonna PUR on mukana myös messuilla esitellen uusia ravintolisiään, jotka ovat alalla todellakin vallankumouksellisia! Messuilla on mukana mm. brittiläiset Wild Nutrition ja Living Nutrition ravintolisäsarjat, jotka tarjoavat keholle ravintoaineet mahdollisimman luonnollisessa muodossa – sellaisessa, josta ne löytyy myös ravinnossa – jolloin keho tunnistaa ja osaa hyödyntää ne paremmin siellä missä niitä tarvitaan.

Wild Nutritionin ja Living Nutritionin lisäksi messuilla on mukana Kiki Health superfoodit, Gaia Herbs luomuyrttivalmisteet, Manuka-hunajat, Planet Palee ja Wileys kalaöljyt – jotka jokainen ovat mahdollisimman luonnollisia, puhtaita ja laadultaan priimaa 🙂

PUR Arvonta

Näistä tuotteista sain myös teille arvottavaksi kattavan paketin messuille, jonka kokosimme tuomaan kokonaisvaltaisesti jaksamista, stressinsietokykyä, vastustuskykyä, ja kauneutta pimeään syksyyn:

 • Suolisto: Living Nutrition Your Flora Regenesis
  Uuden sukupolven haastaja maitohappobakteereille, joka sisältää luomusoijamaitoa sekä täydentäviä yrttejä ja luomutäysravintoa, jotka yhdessä eivät ainoastaan tarjoa suolistolle tärkeitä mikrobeja, vaan kaikki tarvittavat ravinteet ja muut kasvutekijät joita mikrobit tarvitsevat kiinnittyäkseen ja kukoistaakseen suolistossa!
 • Laadukas kalaöljy: Wiley’s Finest kalaöljy
  Kestävästi tuotettu (MSC-sertifioitu), puhdas ja korkealaatuinen kalaöljy, jossa hyvät DHA-EPA pitoisuudet ja keskinäinen suhde.
 • Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu
  Tulsi kirkastaa mieltä ja auttaa sopeutumaan stressiin. Se myös auttaa tukemaan vastustuskykyä! Gaia Herbs käyttää tuplauuttamismenetelmää tuottamaan laajan kirjon kasviperäisiä yhdisteitä.
 • Wild Nutrition B Complex Plus
  100% luonnollinen valmiste kiireisiin ja haastaviin elämäntilanteisiin. Yhdistelmä tukee elimiston energian tuotantoa, hermoston normaalia toimintaa, hormonitoimintaa, hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia sekä vähentää väsymmystä ja uupuneisuutta.
 • Immuniteettiin: Wild Nutritionin Immune support
  Yhdistelmä hyvin imeytyviä ja kehon hyödynnettävissä olevia Food-Grown vitamiineja, seljanmarjaa ja sienirihmastobiomassaa vastustukyvyn vahvistamiseen
 • Kauneudenhoitoon, suoliston hyvinvointiin ja yleisterveyteen
  Planet Paleo Primal Goddess – tuote sisältää niityllä laiduntaneen lehmän kollageenia, hyaluronihappoa sekä huolella valitun synergistisen sekoituksen yrttejä ja anitoksidanttirikkaita marjoja!
 • Kiki Health Nature’s Living Superfood
  Raaka, alkalisoiva viherjauheseos, joka sisältää sekoituksen emäksöiviä maa- ja merikasveja, mikroleviä, entsyymejä ja mikrobeita.

Kerro kommenttiboksissa, mikä on näistä tuotteista sun mielestä mielenkiintoisin ja voit voittaa koko setin itsellesi! Arvonta suoritetaan ensi viikon keskiviikkona 19.10.

Arvon paketin mukaan myös 2kpl lippuja I Love Me -messuille, jossa pääsette fiilistelemään vielä PURin osaston messutarjontaa! Siellä on nimittäin mukana Living Nutrition sarjan kehittäjä, ravintoterapeutti Graham Botfield perjantaina ja sunnuntaina sekä Kiki Healthin tuoteasiantuntija ja Wild Nutrition sarjan asiantuntija, naturopaatti Sten Flaatrud Norjasta! Ja tietysti PURin oma asiantunteva henkilökunta 🙂

PUR tarjoaa messuilla myös -20% alennuksen kaikista tuotteista vähintään 3 tuotteen ostajalle! Kannattaa siis poiketa PURin osastolla 7h59, jonka löydät Luonnollisesti -alueelta.

PUR Hakaniemi

Kaikkia näitä tuotteita löydät myös PURin uudesta myymälästä, joka avattiin juuri Hakaniemeen osoitteeseen Hämeentie 8! Mä ainakin aion vierailla siellä heti, kun mulla vaan aikataulut antaa periksi Helsinginreissujen suhteen 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

190 kommenttia

 1. Roosa kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan kohistettu tuote ois omalla kohalla juuri omiaan, joten valitsen sen. 🙂

 2. Laura L. kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus
  Tää kiinnostais oman hyvinvoinnin kannalta eniten!

 3. Milla kirjoitti:

  kalaöljy! Musta on vaikeaa löytää hyvää kaalöljytuotetta, aina tuntuu, että tuote ei ole balanssissa.

 4. Minna Oinaala kirjoitti:

  Hei ihana, ja kiitos arvonnasta! Sairastin viime kesänä salmonellan (chiansiemenistä) ja tuntuu, ettei suolisto ole vieläkään ennallaan…. Tuo maitohappobakteeri olisi todella tervetullut, koska kaiken mahdollisen ja mahdottoman olen vatsani kanssa kokeillut ja aina vaan on oireita, että kaikki ei ole kunnossa. Kiitos ja huikeeta messuilua ja kaikkea hyvää <3

 5. Siiri kirjoitti:

  Toi jaksamiseen ja stressin hallintaan liittyvä tuote! Nyt kun on niin monta rautaa tulessa…:’D

 6. Oona kirjoitti:

  Tulsi kuulostaa munkin korvaan tarpeelliselta tähän syksyn työputkeen piristäjäksi! Se on ollut jo pitkään hankintalistalla ja oon tutkiskellut eri vaihtoehtoja, Täytyypä laittaa tuo Gaia Herbs muistiin!

 7. medliss kirjoitti:

  Immuniteettia parantava tuote ehdottomasti!! Jos vaikka tästä tulevasta talvesta selviäis ilman flunssaa 😉

 8. Mare kirjoitti:

  Ehdottomasti Wild Nutrition B Complex Plus 🙂

 9. Elina kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus. Laadukkaan B-vitamiinin hankinta on kytenyt mielessä erityisesti virkeyden ja hormonitoiminnan tukemisen näkökulmasta 🙂

 10. Johanna kirjoitti:

  Kollageenivalmiste kuulostaa mielenkiintoiselta ja poikkeaa muista markkinoilla olevista kollaageeneista.

 11. Harri Paso kirjoitti:

  Gaia herbs tulsi. Vois kyllä kokeilla tähän tämän hetken kiireiseen elämäntilanteeseen ?

 12. Teija kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan auttava tuote.

 13. sinii kirjoitti:

  Valitsin Suolisto: Living Nutrition Your Flora Regenesis. Maitohappobakteereita tulee syötyä, olisi mielenkiintoista päästä tätä kokeilemaan.

 14. MIA kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus.. Syysväsymykseen mikä vaan apu otetaan vastaan 😉

 15. Roosa kirjoitti:

  Ehdottomasti tämä: Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu! Tää syksy on ollut sellasta tunteiden ja tapahtumien vuoristorataa = STRESSI, niin olis kiva jos tälläsestä olis edes hitusen apua;)

 16. Sanna kirjoitti:

  Viherjauhe – keho kiittää tästä aamurutiinista <3

 17. Teea kirjoitti:

  Moni noista tuotteista kuulostaa kiinnostavalta, mutta erityisesti Living Nutrition Your Flora Regenesis 🙂

 18. Tiia kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsi ehottomasti! Koitan sopeuttaa elämään työn,koulun ja treenin ja tulsi kuulostaa enemmän kun hyvältä tähän yhtälöön!

 19. Emily Hurd kirjoitti:

  Ehdottomasti Living Nutrition Your Flora Regenesis! Kesällä olin 7 viikkoa flunssassa kun en voinut levätä vaan piti tehdä välillä fyysisestikin rankkaa työtä, joten flunssan seurauksena sain antibioottikuurin ja vatsa taisi mennä ihan sekaisin koska se turpoaa nykyään kaikesta ruuasta, mahassa on kauheasti ilmaa ja olo on todella huono heti syömisen jälkeen. Probiootteja olen syönyt ja suolahappotabletit (kiitos sun yhden postauksen!) on auttaneet osittain mutta silti vatsa ei toimi samalla tavalla kuin ennen :/

 20. Annika kirjoitti:

  Tulsi tulisi tarpeeseen, apua stressiin, energiaa ja vastustuskykyä on ne mitä minä tarttisin 🙂

 21. Nilla kirjoitti:

  Oihhh tuo stressinhallintaan ja jaksamiseen! Gaia herbstulsi. Tuppaa voimat joka syksy loppumaan.

 22. Minna Äikäs kirjoitti:

  Koko paketti kuulostaa kyllä niin hyvältä, mutta mielenkiinto heräsi etenkin tuon tuotteen ”immune support” kohdalla. Alkusyksystä sairastin rajun sairaalahoitoa vaatineen keuhkokuumeen, joten nyt yritän ottaa kaikki keinot käyttöön jotta pysyisin jatkossa terveenä. ?

 23. syky kirjoitti:

  Suoliston hyvinvointiin tarkoitettu tuote….

 24. Jenni kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu kuulostaa parhaimmalta tähän elämäntilanteeseen.

 25. Anu H. kirjoitti:

  Kiinnostaisi kovasti tuo Living Nutrition Your Flora Regenesis, mutta suolistoni ei siedä ollenkaan soijaa. Toisaalta juuri tähän elämäntilanteeseen ja syksyn pimeyden tuomaan väsymykseen, voisi olla täydellinen tuo Wild Nutrition B Complex Plus 🙂

 26. JadeJ kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis: koska suoliston vaikutuksesta koko kehon hyvinvointiin meuhkataan nyt vähän joka lähteessä, ja aihe vaikuttaakin erittäin mielenkiintoiselta. 🙂
  Tällä hetkellä arkirutiiniin kuuluu syödä D-vitamiinia ja kalaöljyä, mutta muutkin ravintolisät kiinnostavat paljon.

 27. Linda kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu

  oli kyllä vaikea valinta mutta pimenevään talveen päin kun mennään ni varmasti tarpeellinen!

 28. Kaisa kirjoitti:

  Kaikki kulostavat mielenkiintoiselta, mutta erityisesti suolistoa hoitava Living Nutrition Your Flora Regenesis- valmiste.

 29. Mariem kirjoitti:

  Tarpeellisin olisi varmasti Wiley’s Finest kalaöljy, laadukas tuote! Mielenkiintoisin kuitenkin Living Nutrition Your Flora Regenesis, tavallisia maitohappobakteereja käyttäessä en huomannut mitään vaikutusta. Kivaa syksyä ja messuja!

 30. Pauliina kirjoitti:

  Suoliston toimintaa parantavia tuotteita on ollut etsinnässä, joten ne 🙂

 31. Suivi kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus olisi itseäni eniten kiinnostava tällä hetkellä 🙂

 32. Laura kirjoitti:

  Gaia herbs tulsi, vaikka kaikki kyllä kiinnostaa! 🙂

 33. Martsa Raudaskoski kirjoitti:

  Tuo gaia herbs tulsi 🙂

 34. tiiamaria kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsia olis mieslenkiintosta päästä testaamaan! ?

 35. Eve kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus Kiinnostaa ehdottomasti! 🙂

 36. mOm kirjoitti:

  Gaia herbs stressinhallintaan ❤️

 37. Anni kirjoitti:

  Ehdottomasti kalaoljy ?

 38. Jossu kirjoitti:

  Immune support näin influenssa kauden kynnyksellä ja lisäksi lapset kantaa kaikki pöpöt päiväkodista kotiin.

 39. Lotus kirjoitti:

  Kaikki kuulostavat tosi mielenkiintoisillta ja ihanilta tuotteilta.
  Planet Paleo Primal Goddess kiinostaa eniten, koska niityllä laiduntava lehmä <3

 40. Ida kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy on ehdottomasti kiinnostavin!:)

 41. vorni kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis ehdottomasti!

  Monta vuotta suoliston kanssa kamppailua ja mä oon valmis kokeilemaan kaikkea!

 42. Helmikki kirjoitti:

  Gaia Herbsiä olisi kiva päästä testaamaan 🙂

 43. Ida kirjoitti:

  Immune supportia olisi mahtava testata!

 44. Jonna Tanskanen kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus kiinnostaisi! 🙂

 45. Johanna kirjoitti:

  Ihana arvonta! Tulsia on pitänyt kokeilla jo pidemmän aikaa, joten tuo Gaia Herbs Tulsi kuulostaa kiinnostavalta, vaikka kaikki tuotteet tulisivat kyllä tarpeeseen. ?
  Energistä syksyä <3

 46. Kausu kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis – kiinnostaa toimivan suoliston rakennuspalikkana. Viime blogitekstisi suoliston hyvinvoinnista oli taas niin hyvä, että taas viitsii itsekin alkaa miettiä vatsan päälle. Kun vatsa menee sekaisin milloin mistäkin, alkaa tarkka ruokavalio ärsyttäää. ”Onko se sitte ihan sama mitä syö, kun joka tapauksessa vatsa on sekaisin”. Eihän se ole sama ja nyt alan taas keskittyä suoliston hyvinvointiiin ja sitä kautta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Suolisto on toiset aivomme! 🙂

 47. Minja kirjoitti:

  Gaia Herbs 🙂

 48. Annika kirjoitti:

  Wild nutritionin immune support sopisi tähän elämäntilanteeseen!

 49. Hannnna kirjoitti:

  Immune support kuulostaa mielenkiintoiselta! 🙂

 50. Marika kirjoitti:

  Wau, huikea arvonta! ? Kaikki tuotteet varmasti laadukkaita viimeisen päälle mutta tuo viherjauhe vakuutti monipuolisuudellaan. Olen etsinyt kunnon monipuolista viherjauhetta joten tuossapa kokeilemisen arvoinen tuote. 🙂 kollageenijauheelle pointsit myös.

 51. manna kirjoitti:

  Immune support sopisi syksyyn:)

 52. Nea kirjoitti:

  Wild nutrition B complex plus ☺️

 53. Mummo ja koira kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis, tämä tulisi tarpeeseen.

 54. Jonna kirjoitti:

  Voi että miten ihanan ja mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita, joista kaikille kyllä olisi käyttöä 😀 ! Itseäni kiinnostaa eniten Kiki Health Nature’s Living Superfood-viherseos 🙂

 55. Sanna kirjoitti:

  Hei, tämä onkin ihan uusi merkki minulle. Kiinnostuin ehdottomasti tuosta suoliston tasapainoa tukevasta tuotteesta eniten!

 56. Miia kirjoitti:

  Eihän noista vain yhtä voi valita. 😀
  B-vitamiini täytyy testata, tuo suolisto tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja viherjauhe jajaja…

 57. Suvisini kirjoitti:

  Olen ihan fiiliksissä kaikista noista, niin haluaisin päästä testailemaan. Mutta jos kerran yksi on valittava, niin Wild Nutritionin Immune support kuulostaa ehkä parhaimmalle. Ja itken verta, koska en tule pääsemään noille messuille, nyyh :/

 58. Lamia kirjoitti:

  Wild Nutritionin Immune support olisi ihan parasta just nyt, hunajan ja kurkuman kaveriksi 😀

 59. rs kirjoitti:

  Ehdottomasti itselle tarpeellisin olisi suoliston kuntoa parantava Living Nutrition Your Flora Regenesis

 60. Piipi kirjoitti:

  Living nutrition, suolistosta se kaikki lähtee?
  ❤️Messut❤️ Laatuaikaa tyttären kanssa?

 61. Elina kirjoitti:

  Mä varmaan tarvisin koko setin tästä kuopasta ylösnousemisen tukeaksi. Just ollut liki 3viikkoa kipeenä ja siitä huolimatta hoitanut 3 alle kouluikäistä 24/7 (ja niitä öitä on myös valvottu) ja kodin kuntoon. Vähän on mehut vähissä, joten kaikki lisäbuusti normikuntoon pääsyyn on tervetullutta! ?

 62. Lisko kirjoitti:

  Hyvä ja laadukas kalaöljy kiinnostaa aina!

 63. Veronica kirjoitti:

  Kyllä kaikki olisivat tarpeen mutta ehkä vastustuskyky on tärkein koska olen keuhkosairas

 64. Aino kirjoitti:

  Kiinnostaa erityisesti Living Nutrition. Tarvetta olisi suoliston ja oman olotilan paranemiseen. ?

 65. Tiia kirjoitti:

  Vau, todella inspiroiva paketti arvonnassa. Itsella aika paljon huolia suoliston kanssa, joten tuo maitohappobakteerin haastaja kiinnostaisi!

  Oon aika vähän aiemmin kommentoinut tai reagoinut kirjoituksiisi, mutta nyt on lähiaikoina ollut todella timanttisia juttuja!

 66. Maija kirjoitti:

  Mua kiinnostais ehdottomasti toi gaia herbs tulsi. Tällä hetkellä on stressiä vähän liikaakin elämässä, joten haluaisin kokeilla miten tuollainen auttaisi minua ja olisiko siitä todella apua stressin hallinnassa.

 67. johanna kirjoitti:

  Mulle hyödyllisin olis ehkä suoliston hyvinvoinnille tarkoitettu tuote!

 68. Satu kirjoitti:

  Mielenkiintoisin ja itselleni tarpeellisin olisi suoliston hyvinvointiin Living Nutrition Your Flora Regenesis.

  P.s. Ihana blogi ja ihanat messut tulossa 🙂

 69. Annika Stigell kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus kuulostaa mielenkiintoiselta. Vauvan saaneena ja imettäessä tuleekin huolehtia hyvästä ravitsemuksesta ja vitamiineista, jotta jaksaa olla virkeä vauva arjessa 🙂

 70. Maikki kirjoitti:

  Voi ei minä NIIIN tarttisin tuota suolistoa parantavaa sekä stressiin auttavaa! ? välillä epätoivo iskee kun ei tähän kai mikään auta ja olo surkea. Kroppa ei ole yhtään kunnossa ja suolistosta kaikki lähtee ja siitä seuraa entistä pahempi stressi kun ei tiedä mikä auttaisi. Toivon niin että onni osuisi kohdalle!!!!??

 71. Ida kirjoitti:

  Kalaöljy 🙂

 72. Airi kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis voisi olla tälle mahalle tarpeellinen

 73. Linsku kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy

 74. riinal kirjoitti:

  Suolistolle tarkoitettu tuote on juuri se mitä tarvitsisin.

 75. Sari kirjoitti:

  Syysflunssan juuri selätettyäni tuo immuniteettia parantava tuote kuulostaa omaan korvaan mielenkiintoisimalta.

 76. Susanna Karttunen kirjoitti:

  Kikis superfood viherjauhe kuulostais todella hyvältä. Talvi tulee ja aina ei kiireessä ja väsyneenä jaksa eikä muista syödä hyvin. Tuosta yhdistelmä sais varmasti aika kattavan yhdistelmän tärkeitä vitamiineja 🙂

 77. Ripsu kirjoitti:

  Kiinnostavin minusta on Living Nutrition Your Flora Regenesis -tuote.
  Uskon niin, että kun suolisto voi hyvin niin sitten koko ihminen voi ainakin hiukan paremmin, joten olisikin mielenkiintoista testata vaikuttaako tuote suolistoni hyvinvointiin ja sitä kautta muuhunkin hyvinvointiin.

 78. Muumineiti kirjoitti:

  Oi, mahtava arvonta! Erityisesti Wild Nutrition B Complex Plus kiinnostaa. 🙂

 79. Eki kirjoitti:

  Kalaöljy tulisi tarpeeseen!

 80. freyja kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus

  Tää selkeästi vois korjata hyvinkin paljon mun elämänlaatua niin henkisesti kuin fyysisestikin! 😀

 81. A kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsi kuulostaa hyvältä 🙂

 82. Paula kirjoitti:

  Immuniteettiin: Wild Nutritionin Immune support

 83. riikka kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus on kiinnostavin! B vitskuja on aina niin epämääräisessä purkeissa, tää vaikuttaa asialliselta!

 84. Karoliina kirjoitti:

  Suoliston toimintaa tukevat tuotteet kiinnostaa aina, eli siis ensimmäinen vaihtoehdoista 🙂

 85. S kirjoitti:

  Planet Paleo Primal Goddess kuulostaa huikealle, kuten itseasiassa koko muukin paketti. Masu kiittäisi monesta näistä 🙂

 86. Cloudberry kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsi, luomu kuulostaa mielenkiintoisimmalta!

  cloudberryshake (at) gmail.com

 87. Airrr kirjoitti:

  Ehdottomasti your flora! Olen pitkään etsinyt hyvää valmistetta ja tämä olisi vielä soijamaidosta niin se olisi loistava! Haluaisin testata 🙂

 88. Miukkis kirjoitti:

  Kalaa ei tule syötyä tarpeeksi säännöllisesti, joten erityisesti Wiley’s Finest kalaöljy olisi paikallaan 🙂

 89. Luumu kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy: Wiley’s Finest kalaöljy kiinnostaa eniten! Mahtava paketti ✌✌✌

 90. Epe kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsi, koska tällä hetkellä elämässä on niin paljon stressiä

 91. Th kirjoitti:

  Kyllä kaikki kuulostivat mielenkiintoisilta, mutta valitsisin näistä Planet paleo primar goddessin.

 92. Emilia kirjoitti:

  Tuo raaka viherjauheseos kuulostaa huipputuotteelta, niinkuin muutkin 🙂

 93. Elinap kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus ois just se mitä tarviisin!

 94. Miia kirjoitti:

  Planet Paleo Primal Goddess kuulostaa itselle mielenkiintoisimmalta 🙂

 95. petra kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis, suoliston kanssa on ongelmia joten olisi kiva kokeilla auttaako

 96. Kaisa kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsi sopisi erityisesti stressin kuormittamalle kaisalle!

 97. Taru kirjoitti:

  Moikka! Kuulostaapa tosi kiinnostavalta yhdistelmältä Planet Paleo Primal Goddess-tuotteen sisältö. Sitä varsiskin olisi mahtavaa testata. Terv. Taru (tavi@helsinkilainen.com)

 98. Jenna O kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy kiinnostaa minua eniten. Setti kokonaisuudessaan kuulostaa todella hyvältä!

 99. Ra kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy on ollut metsästyksessä ja suunnitelmissa ostaa, joten se kiinnostaa eniten 🙂

 100. Sarppa kirjoitti:

  Kiki Health Nature’s Living Superfood olisi ieluinen kokeilu

 101. Kati kirjoitti:

  Monta mielenkiintoista, mutta erityisesti suolistolle tarkoitettu tuote.

 102. mirkkumolli kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis 🙂

 103. Krista kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus
  Auttamaan kiireisessä arjessa 🙂

 104. Teresa kirjoitti:

  Kiki Health Nature’s Living Superfood!!

 105. Bea kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan tarkoitettu Gaia Herbs Tulsi, varsinkin kun on luomu :). Opiskelu vieraassa maassa, eli naapurimaassa Ruotsissa, on haastavaa ja stressaavaa, vaikkakin niin mahtavaa. Koko tuotepaketti tulisi kyllä tarpeeseen, kun opiskelijabudjetilla eletään, niin aina ei pysty panostamaan laadukkaaseen ruokavalioon..

 106. Pati kirjoitti:

  Planet Paleo Primal Goddess kuulostaa tosi kiinnostavalta, kun ikää alkaa jo kertyä. Pitää varmaan mennä tsekkaan se Purin messuosastolle 🙂

 107. Jasmin kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis kuulostaa todella mielenkiintoiselta, en ole kuullut vastaavasta aiemmin! 🙂

 108. Heidi L kirjoitti:

  Ehdottomasti tuo suoliston hyvinvointiin tarkoitettu Living nutrition your flora regenesis!

 109. Mirka kirjoitti:

  Ehdottomasti haluaisin kokeilla tuota maitohappobakteeri tuotetta! Olen etsinyt pitkään tehokasta ja laadukasta tuotetta 🙂

 110. Noora Hämäläinen kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus 🙂

 111. Nika kirjoitti:

  Ehdottomasti suoliston hyvinvointiin elikkäs Living Nutrition Your Flora Genesis ? En ole kokeillut vastaavaa tuotetta, ja uskon todellakin sen terveyshyötyihin. Suolistolla kun on suuri vaikutus hyvinvointiimme ?

 112. Niina kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus 🙂

 113. Emmi kirjoitti:

  Kalaöljy, sillä laadukas ja hyvä tuote on hakusessa!

 114. Suvikh kirjoitti:

  Mua kiinnostaa eniten Kiki Health Nature’s Living Superfood.

 115. Hantsu kirjoitti:

  Gaia Herbs Tulsi luomu; vastustuskykyä ja energiaa tarvitaan aina 🙂

 116. Salla kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus ?

 117. Ella kirjoitti:

  Tuo Kiki health – viherseos kuulostaa hyvältä! Innolla mukana 🙂

 118. Maarit kirjoitti:

  Gaia herbs tulsi kiinnostaisi kovasti,
  kuten myös tuo maitohappobakteerituote.

 119. Essi kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu

 120. Eveliina kirjoitti:

  Tuo suoliston hyvinvointiin tarkoitettu maitohappobakteeri olisi aivan omiaan mun vaikealle vatsalle, jonka kanssa oon niin pitkään paininut ja kärsinyt! Olisin innokkaana testaamassa 🙂

 121. jane kirjoitti:

  Tätä haluaisin testata:
  Planet Paleo Primal Goddess

 122. Mimmi kirjoitti:

  Kalaöljyn käyttö pitäis alottaa ja Wiley’s Finest kalaöljy vaikuttaa hyvältä:)

 123. Mariam kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus, ja erityisesti sen hormonitoimintaan ja stressinhallintaan vaikutus 🙂 olisi ihana voittaa sekä tuotepaketti että liput!

 124. Vippe kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus, stressin taso on jo sen verran korkea että normaalihormoni toiminta on ”loppunut” tai sekaisin.. Onhan se toki niinkin, että tässä täytyy tehdä muitakin muutoksia elämässä kuin satsata hyviin ravintolisiin mutta jos ne auttaisivat tukien minua ja kehoani eteenpäin.

 125. Sanna Kuosmanen kirjoitti:

  Planet Paleon toute vois olla toi hyvä juttu mulle tällä hetkellä. Myös muut tuotteet olisi tosi kiinnostavia.

 126. Cayisamaria kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus kuulostaa hyvältä tuotteelta !

 127. Rita kirjoitti:

  Tämän hetken tarpeeseen parhaiten kävisi Wild Nutrition B Complex Plus 🙂

 128. Maiju S. kirjoitti:

  Minusta mielenkiintoisin tuote olisi ehdottomasti Living Nutrition Your Flora Regenesis, koska masuparkani reistailee jatkuvasti ja sen myötä myös suolisto kaipaisi kaiken mahdollisen avun.

 129. Jenna kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis, ehdottomasti.

 130. Sanni Miettinen kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu

  Wild Nutrition B Complex Plus

  Nämä kaksi nousivat ehdottomasti suosikeikseni sillä koulun takia, vähäisten yöunien, tehtävien ja pitkien päivien takia olen uupunut, stressaan tehtävistä ja koulusta. Enemmän virkeyttä ja vähemmän stressiä olisi kyllä aika unelma!

 131. Annamaria kirjoitti:

  Ihana kombo ja haluaisin kokeilla kaikkia. Eniten kuitenkin kiehtoo molemmat Wild Nutritionin tuotteet ???

 132. Pauliina.K kirjoitti:

  Kalaöljy! 🙂

 133. Sanna P kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis näin mahaongelmaisena. Muutkin kyllä mielenkiintoisia 🙂

 134. Iisa kirjoitti:

  Tulsi kiinnostaa kovasti niin jaksaa opparia ja töitä painaa! 🙂

 135. tiiu kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus

 136. Sofia kirjoitti:

  Oi kaikki vaikuttaa ihan älyttömän kiinnostavilta! Jos nyt kuitenkin pitää yks nimetä niin kyllä se ois toi Planet Paleo Primal Goddes, kuulostaa nimittäin niin monipuoliselta ja auttais varmaan vatsavaivoihinkin ?

 137. Selene kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus

  ^^ Mun mies tarvii tuota, nyt heti. Yrittäjän arki ei oo helppoa :/

 138. John kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressin hallintaan liittyvä tuote olisi todellakin tarpeessa juuri nyt syksyn stressin lieventämiseen

 139. John kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressin hallintaan liittyvä tuote auttaisi syksyn stressin lieventämiseen

 140. Sara kirjoitti:

  Immune support on hyvin ajankohtainen fulnssakauden taas jyllätessä 🙂 Tällä hetkellä nappailen nimittäin monesta purkista pillerit erikseen.

 141. Pia kirjoitti:

  MOi!
  Kaikki mutta ehkä tässä kohtaa ehkä tuo B complex plus kuitenkin.

 142. Andi kirjoitti:

  Ehdottomasti mielenkiintoisin on Planet Paleo kollageeni 🙂

 143. Kirsi-Maaria kirjoitti:

  Wild Nutritionin Immune support; yes please!

 144. Pipsa Humalamäki kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy: Wiley’s Finest kalaöljy olisi ehdoton tuote voittaa! Äitinikin innostui asiasta, joten hänkin hyötyisi, jos voitto osuisi kohdalleni?

 145. Sanni kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy tulis enemmän kuin tarpeeseen!

 146. Clarissa kirjoitti:

  Kiki Health Nature’s Living Superfood kiinnostaa eniten. 🙂

 147. Meliina kirjoitti:

  Mielenkiintoisimmalta kuulostaa tällä hetkellä Wild Nutrition B Complex Plus 🙂 Etenkin tuo, että se voi auttaa uupumukseen, olisi loistavaa nyt syksyn edetessä! Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista!

 148. Nannil kirjoitti:

  Planet Paleo kauneuteen, suolistolle ja yleisterveyteem. Hallelujah, miten mielenkiintoinen pakkaus, tätä täytyy saada!

 149. Sannamarianna kirjoitti:

  Your Flora Regenesis

 150. johanna kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus
  Näin oimeellä ajala olisi hyvä saada vähän lisä voimaa arjen menoihin 🙂

 151. ansu88 kirjoitti:

  Wild Nutritionin Immune support niin ei toivottavasti tarvitsisi potea flunssaa.

 152. Heidi1 kirjoitti:

  Kiki Health Nature’s Living Superfood
  viherjauhe olis ehottomasti yks mitä kiinnostas kokeilla ?

 153. Anna kirjoitti:

  Suoliston apuun oleva tuote!

 154. Eve kirjoitti:

  Living Nutrition koska voisi olla oivallinen apu jatkuneisiin massukipuihin.
  Ja olisi ihana päästä I love Me – messuille 🙂 Ps. ihana blogi Aino

 155. Paula kirjoitti:

  Immuniteettiin vaikuttava ravintolisä kiinnostaa! Päiväkotityössä on immuniteetti koetuksella.

 156. Elisa n kirjoitti:

  Kalaöljy ja tuo viherjauhe ainakin kiinnostaa.

 157. Anksu kirjoitti:

  Planet Paleo Primal Goddess, kuulostaa erikoiselta ja mielenkiintoiselta. 😀

 158. Jenna Visa kirjoitti:

  No nyt kuulosti kyllä kaikki niin hyvältä juuri imetyksen lopettaneelle väsähtänelle äidille, että vaikea on valita ?? mutta jos joku pitää valita niin tuo planet paleo primal goddness kuulostaa mielenkiintoisimmalta ? Peukku myös blogille, kivoja juttuja! (nimimerkillä lakritsivadelmamousse otettu heti talteen;))

 159. Jenna Hämäläinen kirjoitti:

  Kollageenijauhe kuulostais aika buenolta, niin kuin kyllä koko settikin. ?

 160. Pihla kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy: Wiley’s Finest kalaöljy kiinnostaa minua koska ei ole kokemuksia aikaisemmin sen käytöstä.

 161. Karo kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus kuulostaa mulle passelilta! Hormonitoimintaa tukevia tuotteita otan aina mielelläni kokeiluun!

 162. reetta.k kirjoitti:

  Maitohappobakteeri kuullosti mielenkiintoisimmalta, sekä kaikki jaksamista tukevat tuotteet 🙂

 163. Hannele kirjoitti:

  Kalaöljy! Puhdas ja korkealaatuinen kalaöljy on aarre.

 164. Kere kirjoitti:

  Laadukas kalaöljy: Wiley’s Finest kalaöljy

 165. Pauliina Turpela kirjoitti:

  Eniten kiinnostaa Paleo primal goddess, mutta kaikki olisivat enemmän kuin tarpeeseen! Olen viimeiset 1,5v korjaillut suoliston aiheuttamia iho- ja vatsaongelmia ja rahaa on palanut kiitettävästi luontaistuotteisiin :/

 166. Mallukka kirjoitti:

  Suoliston hyvinvointiin tarkoitettu tuote.

 167. Caroliina kirjoitti:

  Koko setti kuulostaa loistavalta ja olisi kuin tehty tän hetken tarpeisiin. Mutta jos yksi pitää valita niin Gaia Herbs Tulsi täsmä isku stressiin.

 168. Elisa H kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus on minun valintani, koska ihoni ja hormoonitoimintani kaipaavat apuvoimia 🙂

 169. Mira kirjoitti:

  Immune support kuullostaa mun korvaan juurikin sopivalta näin flunssan kourissa!

 170. Jessica kirjoitti:

  Vatsaongelmien kanssa tässä taistelen, joten tuo suoliston hyvinvointiin kehitetty tuote kuulostaa todella mielenkiintoiselta! 🙂

 171. Marianne Lahtela kirjoitti:

  Mielenkiintoisin olis suoliston hoitamiseen tarkoitettu Living Nutrition Your Flora Regenesis, tarpeeseen tulisi!

  • Aino kirjoitti:

   Onneksi olkoon! Voitit arvonnassa tuotepaketin itsellesi, ja laitoin sulle sähköpostilla lisätietoja 🙂

 172. Miia kirjoitti:

  Vieläköhän ehtisin mukaan 🙂 Noista ehdottomasti: Gaia Herbs Tulsi, luomu. Taisteluvälineitä stressiä vastaan ei voi koskaan olla liikaa ja jotenkin näin työstressin kanssa tapellessa, tuntuisi todella tarpeelliselta..

 173. Kati Räisänen kirjoitti:

  Kalaöljy kiinnostaa eniten,mutta toki myös muut tuotteet 🙂

 174. piitu kirjoitti:

  Wiley’s Finest kalaöljy

 175. Tiia Sorsa kirjoitti:

  Planet Paleo Primal Goddess, vaikuttaa todella monipuoliselta tuotteelta olisi kiva päästä testaamaan.

 176. Kristiina kirjoitti:

  Nuo suoliston hyvinvointia edistävät tuotteet kiinnostavat eniten eli esimerkiksi planet paleo primal goodness.

 177. Satu kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis ehdottomasti! Jos vaikka sais suoliston kuntoon.. Kun mikään ei tunnu tehoavan..

 178. Veera kirjoitti:

  Jaksamiseen ja stressinhallintaan: Gaia Herbs Tulsi, luomu

  Tätä tarvis tähän työn, opiskelun ja opparin yhdistämiseen.

 179. Miia Turunen kirjoitti:

  Living Nutrition Your Flora Regenesis ja kalaöljy.

 180. Mari Juuti kirjoitti:

  Luomu tulsi ?

 181. Suspa kirjoitti:

  Gaia herbs tulsi olisi tähän aikaan vuodesta hyvin tervetullut elämääni.:)

 182. Iris kirjoitti:

  Planet Paleo Primal Goddess 🙂

 183. Elisa kirjoitti:

  Tuotteet suoliston hyvinvointiin kiinnostaa. Välillä vatsa kuin kaasupallo.

 184. tiitu kirjoitti:

  Ehtottomasti ykkösenä Wild Nutrition B Complex Plus.

 185. Veronica kirjoitti:

  Jaksamiseen liittyvä tuote olisi tervetullut!

 186. sarita kirjoitti:

  Wild Nutrition B Complex Plus

 187. Petra kirjoitti:

  Tätä haluaisin kokeilla: Immuniteettiin: Wild Nutritionin Immune support, kun takana on sisäilmaoireilua vuositolkulla.

 188. iive kirjoitti:

  Planet paleo primal goddess ehdottomasti. Todella mielenkiintoiselta vaikuttava tuote ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.