Hae
Aino Mäkelä

Aaltoja ja merileijonia

Ballestas IslandBallestas Islands

Terveiset Ecuadorista! Lensin eilen myöhään illalla tänne Guayaquiliin ja haikein mielin jätin tällä erää hyvästit Perulle. Paljon tuli nähtyä ja koettua, mutta vielä enemän jäi näkemättä. Peru kätkee sisälleen niin paljon uskomattomia luontokohteita ja ihmeitä ettei niitä ehdi millään kokea kaikkea näin lyhyessä ajassa..

Ensi kerralla aionkin suunnata maan eteläosaan ja käydä samalla ihastelemassa luonnon ihmeitä myös naapurimaissa 😉

Ballestas Islands

Viime viikonloppuna tein pienen tutkimusmatkan Liman eteläpuolelle, jonka upeista retkikohteista kuulin yli-innokkaalta taksikuskiltani. Matkustin bussilla pieneen Paracas -nimiseen kaupunkiin, jossa ihastuin kotoisaan ja mutkattomaan tunnelmaan sekä sympaattiseen pieneen mehubaariin josta sai älyttömän hyvää lucuma-nicecreamia!

Paracasista pääsee myös veneretkelle Ballestas Islandille, joka tunnetaan myös köyhän miehen Galapagoksena – se siis sopi mulle kuin nenä päähän, sillä olin joutunut jo luopumaan retkestä sinne ajanpuutteen vuoksi.

Ballestas Islands Ballestas Islands

Ballestas Islands

Ballestas Islands

Ballestas Islands

Ballestas Islands

Veneretki kesti pari tuntia ja sen aikana nähtiin paljon erilaisia lintuja, jylhiä kallioita ja tietysti suloisia merileijonia, joita oisin voinut jäädä ihastelemaan koko loppupäiväksi. Tai itseasiassa koko saarta – ja sen varmasti huomaakin näiden kuvien määrästä! Sori, en vaan millään voinut hillitä itseäni ja karsia näitä yhtään enempää…

Paracasista jatkoin matkaa aavikkokaupunkiin, Huacachinaan, jossa oli ihan superhauskaa! Siitä saatte sitten lukea omassa postauksessa, sillä sieltä on vähintään yhtä paljon kivoja kuvia jaettavaksi.. Hahha 😉

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Moi! Snapchatissä jokin aika sitten kerroit, että hostellin tyttö, jonka kanssa jaoit huoneen ei ollut tullut takaisin ja oli ilmeisesti kadonnut. Asia jäi jotenkin vaivaamaan 🙁 joten löytyikö häntä ikinä?

    • Aino kirjoitti:

      Moikka! Jätin tosiaan tytölle lapulla mun numeron, että ilmoittaa kun palaa takaisin niin tiiän että se on kunnossa – mut en oo kuullu hänestä mitään 🙁 Mä kyllä toivon, että hän ei oo vaan saanut mun käsialasta selvää tai jotain.. Mut oli se tilanne tosi outo, kun puhelin oli pois päältä ja kaikki hänen kaverit oli ihan tallessa eikä kukaan tienny mihin hän ois voinut kadota tai kenen mukaan mennä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.