Hae
Aino Mäkelä

Q&A: Viimeiset kysymykset

Mistä unelmoit?
Rehellisesti mä unelmoin nyt hiihtolenkistä pikkupakkasessa järven jäällä ja sen jälkeen nukutuista päiväunista. Toisaalta mä unelmoin myös rauhallisesta joulusta sekä vapaaehtöistyöstä Sri Lankassa 🙂 Isompana unelmana mä haluaisin omistaa oman luomutilan ja olla omavarainen, hah!

Viimeiset kysymykset

Millaista kirjallisuutta luet yleensä?
Fiiliksestä riippuen sekä raskaampaa, kouluttavampaa kirjallisuutta että kevyempää hömppää 🙂 Kevyempänä hömppänä menee yleensä fantasiakirjoja, joiden kans on aivan ihana laittaa aivot narikkaan ja päästää mielikuvitus valloilleen! Viimeaikoina niiden ohella oon lukenut paljon kirjoja, jotka on keskittyny enemmän mielen voimaannuttamiseen ja avartamiseen.

Kirjavinkkejä?
Harri ja Ilkka Virolaisen ”Mielen voima” ja ehdottomasti uunituore Biohakkereiden käsikirja. Niistä on hyvä ammentaa inspiraatiota, ihan loistoteoksia molemmat!

Viimeiset kysymykset

Mistä saat inspiraatiota blogiteksteihin?
Aikalailla kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Trendeistä, ilmiöistä, päivittäisistä kohtaamisista, kommelluksista ja keskusteluista, omakohtaisista kokemuksista, muiden kirjoituksista, podcasteistä, opiskelusta.. Viime yönä makoilin sängyssä ja en saanut unta, kun päässä pyöri niin paljon kirjoitusideoita: loppupeleissä listasin niitä ylös 14 😛

Mikä on tärkein asia minkä oot oppinut tähän mennessä, ja minkä haluaisit muille jakaa?
Viime viikolla muistin taas, että tunteita ei kannata peitellä tai varsinkaan säilöä. Mä aina välillä onnistun unohtamaan sen ja sen kyllä huomaa pienen ajan päästä selittämättömänä ahdistuksena, sekä ihan fyysisinä lukkoina. Haluaisin, että jokainen oppis käsittelemään tunteitaan – niin niitä hyviä kuin huonojakin. Mä itsekin opettelen sitä edelleen jokainen päivä, ja päivä päivältä siitä onneksi tulee helpompaa ja sitä myöten elämästä keveämpää 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.