Hae
Aino Mäkelä

Tehokas keskivartalotreeni kotona

Fiilistelin viikonloppuna pariinkin otteeseen snapchatin (@aintsi) ja blogin Facebook-sivun puolella mun kotitreenejä, ja koska niistä kyseltiin tosi paljon niin päätin jakaa ne myös teille!

Keskivartalotreeni

Mä en yleensä tee treenejä kotona, mutta silloin kun teen ne on yksinkertaisia ja tehokkaita. Haluan, että hiki tulee kunnolla pintaan ja se seinä tulee vastaan, kun saan lihaksista kaiken mahdollisen tehon irti! Sen jälkeen on niin ihanan raukea olo, ja endorfiiniryöpyt on taattuja 😉

Oon todennut tabata-tyyppiset treenit tehokkaimmaksi muodoksi treenata kotona ja se on myös sellainen, joka sopii jokaiselle lähtökohdista riippumatta 🙂 Teen 4 minuutin työjaksoja, joissa on kahdeksan kierrosta jotka koostuu 20sekunnin työosuudesta ja 10 sekunnin levosta. Työjaksoissa mulla on aina kaksi liikettä.

KESKIVARTALOTREENI 4x4min
Ensimmäinen työjakso: lyhyt vatsarutistus (seliinmakulla, lavat kokoajan irti maasta) + 1/2 linkkuveitsi
Toinen työjakso: kylkinostot molemmille kyljille
Kolmas työjakso: selän ojennus + jalkojen nosto & avaaminen vatsamakuulta
Neljäs työjakso: ”pyöräily” (selinmakuulla jalat 90 asteen kulmassa, kyynärpää vastakkaiseen polveen) + jalkojen lasku selinmakuulla
+ EXTRA työjakso: 4x 40sekunnin lankku + 20sekunnin lepo

Kokonaisuudessaan treeniin menee 16 minuuttia ja ekstran kanssa kaksikymmentä! Eli ei todellakaan paha ja voin sanoa, että seuraavana päivänä kyllä tuntee tehneensä..

Treenaatteko kotona, ja millaisista kotitreeneistä te tykkäätte? Mulla ois suunnitelmissa vetää pieni #JouluBOOTCAMP mun siskolle, joten kaikki uudet ideat otetaan innolla vastaan!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.