Hae
Aino Mäkelä

Parasta just nyt

.. ja viimeaikoina on ehdottomasti ollut koti. Tasainen arki ja rytmit. Se, ettei oo tarvinnut lähteä mihinkään – enkä oikeastaan olis halunnutkaan.

Lupasin nimittäin itselleni viime vuoden järkyttävän väsyttävän, jatkuvan ees-taas reissaamisen jälkeen etten tammikuussa lähtis kotoa yhtään mihinkään. En Helsinkiin ystävien luo tai Ouluun perheen luo, en työreissuille tai mitään. Ja mä onnistuin siinä! Melkein. Viime viikolla kävin kerran Tampereella ja kerran Helsingissä, mutta oikeastaan sitä ei lasketa sillä otin tähän kotoiluun varaslähdön jo heti joululta 😉

Lepopäivä

Tasainen arki mahdollisti mulle sen, että pystyin keskittymään enemmän itseeni. Opettelin taas elämään tyttömäisemmin ja haastoin itseni pukeutumaan farkkuihin kahdesti viikossa (ja kerran jopa ylitin itseni tekemällä sen kolmesti!). Oon myös saanu treeneihin ihan erilaisen tatsin, kun tekemisessä on ollut paljon enemmän jatkuvuutta.

Lisäksi oon saattanut valvoa aamuyöhön katsoen Netflixiä, unohtua luistelemaan järvelle useammaksi tunniksi, uppoutua lukemaan kirjaa kahvilan nurkkapöytään, kokkaillut herkkuja kavereille ja ollut tekemättä yhtään mitään.

FirstBeat

Koska mä sydämessäni oon kuitenkin menevä tapaus ei tälläinen tasaisuus sovi mulle loputtomiin, vaikka ihanaa onkin. Kotoilun seurauksena ostinkin kuukauden aikana neljät matkaliput maailmalle ja ensimmäinen reissu onkin eessä jo parin viikon päästä! Arvaako kukaan, minne lähden? 😉

Lisäksi otin töissä uutena haasteena tälle vuodelle tapahtumat omalle vastuulle, ja oonkin siitä tosi innoissani. Mä rakastan olla ihmisten kans ja vaikka tapahtumat onkin raskaita (ja varsinkin kaikki pohjatyö ennen niitä, huh..) niin silti ne on ihan älyttömän antoisia. Nyt tulevana lauantaina oonkin sitten Tampereella Winter Warissa pyörittämässä meidän puljua ja loppukuusta puolestaan Joogafestareilla!

Helmikuussa ei sitten ihan hirveästi hengähdetäkkään. Just siks olikin ihan parasta viettää tammikuu näin kotoillen – nimittäin nyt mulla on taas aivan uudella tapaa energiaa reissailla ja suhata ympäriinsä, suunnitella, ideoida, naureskella ja nautiskella elämästä 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Sarppa kirjoitti:

    Heips! Postausideana kirjavinkit!

    • Aino kirjoitti:

      Oo joo! Hyvä idis, mulla onki tänä vuonna tavoitteena lukea aika monta kirjaa (krhmh… 52 siis!) joten näitä kyllä riittää 🙂 Käykö ihan kaikenlaiset vinkit vai enemmän terveys/hyvinvointi/ravitsemuspainotteiset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.