Hae
Aino Mäkelä

Aina auringossa mukana

Tunnustan: oon surkea pakkaaja. Kotona lähdön lähestyessä en osaa tehdä fiksuja päätöksiä, vaan pakkaan rinkkaani aivan liikaa vaatteita – joista en yleensä käytä kuin vain puolia, jos niitäkään. Yleensä tiedostan tän jo siinä vaiheessa, kun yritän väkisellä änkeä rinkkaa kiinni istuen sen päällä, mutta siltikin sisällön karsiminen tuntuu aivan mahdottomalta ja jokainen riepu yhtä tärkeältä reissun onnistumisen suhteen.

Sanokaa etten mä oo ainut hömelö laatuani? Ja jos joku keksii miten tästä ongelmasta oppii eroon, niin oon pelkkänä korvana!

Kaiken turhan lisäksi oon kuitenkin oppinut myös ne asiat, joita en halua unohtaa kotiin… Useimmat on opittu kantapään kautta kärsien ja joka kerta auringossa ollessani muistan niiden tärkeyden. Jos sulla on siis (aurinko)loma tiedossa, niin tässä ois mun parhaat vinkit:

❤ Hyvän kirjan mukaan on ihana uppoutua niin aurinkoa palvoessa kuin hostellilla sadetta pidellessä. Hostelleissa on usein myös kirjahylly, mistä voi lainata mielenkiintoisia kirjoja – tai tehdä vaihtokaupat ja jättää oma jo luettu kirja hyllyyn, sekä ottaa sen tilalle joku uusi. Musta on aina hauska löytää suomalaisia kirjoja ympäri maailmaa! Mirissassa luin ”Olemisen sietämättömän keveyden” kahdessa päivässä, koska mun omat molemmat kirjat oli mulle tunnesiteeltään liian arvokkaita sinne jätettäväksi – haha 😉

❤ B12-vitamiini on tärkeää arjessa yleisestikkin, mutta etenkin näissä maissa missä ei hirveästi eläinkunnan tuotteita syödä. Mä huomaan aika nopeasti omassa olossani jos puutosoireita alkaa ilmenemään, joten haluan pitää sen saannista huolen olinpa sitten missä tahansa 🙂

❤ Ambronite -superateria on ihan älyttömän kätevä reissussa! Mulla on aina helteessä vaikeuksia syödä, sillä kuumuus vie musta kaikki mehut ja ruokahalun, mutta se ei tarkoita että silloin ois fiksua olla syömättä.. joten onneksi ostin näitä koko reissun tarpeisiin sillä tän avulla oon pysynyt päivästä toiseen hyvissä energioissa, kuumuudesta huolimatta 🙂 Ei muuta kun vettä sheikkeriin ja pussi päälle, sekoitus ja kurkusta alas! Ambronite sisältää kaiken mitä yhdestä ateriasta tarvii saada, joten sen parempaa reissuevästä saa kyllä hakea.

❤ Silmänympärysvoide on mulla ihan välttämätön aina, kun oon jossain missä on paljon aurinkoa. Silmänympärysten herkkä iho ainakin mulla kärsii auringosta paljon herkemmin ja tarpeeksi kosteuttava ja ravitseva silmänympärysvoide onkin ihan välttämätön, vaikken sitä aina kotona muistakkaan käyttää.. Nyt mulla on mukana Burt’s Bees merkin luonnonkosmeettinen silmänympärysvoide, joka on todella täyteläinen ja kosteuttava – siis ihan täydellinen reissukaveri!

❤ Rauhoittava, hoitava ja kosteuttava nokkossuihke osoitti mulle tärkeytensä vuosi sitten Intiassa ja sen jälkeen se on ollut mun luottokaveri, myös kotona! Varsinkin kuuman, auringossa vietetyn päivän jälkee näkee ihan silmissä miten iho imaisee sille suihkautetun nokkossuihkeen itseensä. Täydellinen rauhoittaja ja tasapainottaja!

❤  Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: aurinkovoide. Ensinnäkin aurinkokohteissa ne on yleensä ihan hirveän hintaisia ja toisekseen en oo onnistunut koskaan matkoiltani löytämään luonnonkosmeettista aurinkorasvaa.. Tavisaurinkorasvat nimittäin sisältää mm. muoveja ja hormonihäiriköitä, joita en mielelläni iholleni laita (ja sitä kautta imeytä kehooni), kiitos.  Tänne Sri Lankaan otin mukaani uudet Acorellen kasvoille tarkoitetut sävytetyt aurinkovoiteet, jotka sain testattavaksi blogin kautta. Nää levittyy ja imeytyy vaivattomasti kasvoille ja voiteen mukanasa tuoma kevyesti päivittynyt look oli erittäin tervetullut ensimmäisinä aurinkopäivinä 😉

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Jemina kirjoitti:

    Ihania vinkkejä! <3

    Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja 🙂 <3

    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/snapchat-shots-lately.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.