Hae
Aino Mäkelä

PING! You are awesome

Viime viikonloppuna tapahtui paljon sellaisia juttuja, jotka jää elämään mun mieleen ja alitajuntaan vielä pitkäksi aikaa – ja yksi ehdottomasti vaikuttavin niistä oli vuoden odotetuin festari: PING Helsinki! Vaikka alkuviikosta olin kipeä ja väsynyt, enkä olis millään jaksanut lähteä, en olis varmaan koskaan antanut itselleni anteeksi jos olisin jäänyt kotiin.. Sillä PING oli toistamiseen kokemuksena unohtumaton, opettavainen ja ennenkaikkea inspiroiva.

Aamulla ensimmäisenä löysin itseni tekemästä kukkaseppelettä Järvenpään Kukkatalon pisteeltä ja hempeän tyttömäinen luomukseni saikin paljon kehuja päivän aikana. Kannatti siis nähdä hieman vaivaa, sillä kehujen lisäksi oli ihan parasta oppia jotain uutta heti aamusta! Sellaisesta jos mistä tulee aina hyvä fiilis, kun pystyy tekemään jotain mitä ei ois koskaan ajatellutkaan tekevänsä.

Aamupalan jälkeen siirryin tyttöjen kanssa kuuntelemaan Keynote -puheenvuoroja, joista päivän ensimmäinen oli omalla kohdallani varmaankin tällä kertaa se kaikista vaikuttavin. Kyseinen puheenvuoro oli Ann Handleyn (ihana nainen!) ja tämä nainen onnistui jotenkin täysin tempaamaan mut mukaansa, ja rustailinkin ideoita ja ajatuksia niin paljon ylös kuin vain innostukseltani ennätin!

Herkullisen lounaan jälkeen menin ensin kuuntelemaan juttuja enemmänkin mun oman työni tueksi ja innostuinkin niistä niin paljon, että työkaverit sai ihan kyllästymiseen asti multa intopiukeita tekstareita siitä mitä me aletaan sitten seuraavaksi tekemään! Sen jälkeen inspiroiduin Off the path:in workshopista siitä, miten voin itsekkin vielä viedä omaa tekemistäni ja blogiani entistä pidemmälle, ja siten inspiroida vieläkin suurempaa ihmisjoukkoa. Se oli aivan mahtavaa!

Workshoppien jälkeen iltapäivä jatkui vielä uskomattoman Casey Neistatin puheenvuorolla sekä upealla illallisella, minkä jälkeen leijuin pää pilvissä Clarion Helsingin upeista puitteista tapaamaan ystäviäni aurinkoisen Helsingin sykkeeseen. Kymmenen tuntia PINGIssä upeiden ihmisten seurassa ja inspiroivan ohjelman keskiössä sai aikaan minussa juuri sen mitä olinkin jo hetken kaivannut: intohimoa omaa tekemistäni kohtaan, palavaa uskoa ja halua omaan kehittymiseen sekä varmistuksen siitä, että mun oma ainutlaatuisuus ja tapa olla on juuri se juttu mistä haluan ja tuun pitämään kiinni. Jatkossa vieläkin tiukemmin.

Kiitos PING! Kiitos vanhat ja uudet tutut! Kiitos kaikki puhujat ja ihmiset, joilta sain rutkasti inspiraatiota. Taidan edelleenkin leijua pilvissä, inspiraatiosta soikeana.

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Hehee mäkin alan vasta nyt toipua 😀 Oli siistiä, ja erittäin siistiä oli tavata teikäläinen 🙂

  Aurinkoa ♡

  Terkuin Ansku Peace&Style blogista

  • Aino kirjoitti:

   Heii kiitos samoin! Oli ihan huippua tutustua, toivottavasti törmäillään jatkossakin 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.