Hae
Aino Mäkelä

Vihdoin se on täällä: uusi OURA!

Yhdeksän kuukauden odotus on vihdoin ohi. Ei – en ole ollut salaa raskaana ja synnyttänyt, vaan sain vihdoin joulukuussa tilamaani uuden OURAn älysormuksen!

Tilasin sormuksen siis ennakkotilauksena, joten tiesin että odotus tulee olemaan pitkä. Myöhemmin tulette kuulemaan tarkemmin, että kannattiko odotus, mutta malttamattomana haluan jakaa teille jo ensifiilikset sillä oon niin innoissani tästä uudesta kaunokaisesta!OURA on siis suomalainen älysormus, joka seuraa niin fyysistä aktiivisuutta kuin unta ja palautumista – sekä päivittäistä valmiustasoa. Mulla oli käytössä jo sormuksen ensimmäinen versio, joka osoittautui olevansa jokaisen pennin arvoinen.

Sillä onko olemassa mitään parempaa sijoitusta, kuin oma hyvinvointi?

Sormus on ollut tärkeässä roolissa oman palautumiseni optimoimisen suhteen. Ennen sormusta kuvittelin nimittäin olevani supersankari, joka pystyy mihin vaan – mutta sormus tiputti minut maan pinnalle, antaen tarkkaa dataa liiallisen kuormituksen vaikutuksesta unenlaatuun. Sen avulla olen löytänyt myös itselleni sopivimmat rauhoituskeinot, joiden avulla oon nukkunut parhaimpia yöunia ikinä.

Kevään ja kesän aikana en käyttänyt sormusta ollenkaan, joten kun eilen pujoitin uuden, hohtavan OURAni sormeen en tiennyt yhtään mitä odottaa. Nukuin yöni poikkeuksellisen huonosti ja aamulla herättyäni yllätyin, kuinka laadukasta unta olin nukkunut! Kun viime syksynä syvän unen määrä oli parin minuutin luokkaa, oli sitä viime yönä jo melkein tunnin verran. Ja ilman kylmää suihkua, joogaa, hengitysharjoituksia tai L-teaniinia. Ihan mahtavaa!Tuun myöhemmin kertomaan enemmän kokemuksiani uudesta OURAsta, kunhan pääsen ensin tutustumaan siihen hieman syvemmin. Tämä uusi sormus on edeltäjäänsä kauniimpi ja sirompi, mutta sillä on myös entistä huikeampia teknisiä ominaisuuksia! Nimittäin uusi sormus mittaa myös päivän aikaista leposykettä ja sykevälivaihtelua, joka antaa taas uudenlaista perspektiiviä omaan arkeen. Myös uuden sormuksen akunkestoa on parannettu jopa viikkoon ja lataus onnistuu langattomasti.

OURA on siis kuin aktiivisuusranneke, mutta huomattavasti tarkempi ja informatiivisempi sekä älykkäämpi. Parhaimman hyödyn siitä saa irti pitkässä käytössä, enkä maltakkaan odottaa kuinka paljon lisää tuun itsestäni taas oppimaan!

Joko sulla on oma OURA? 

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Yksi kommentti

  1. Ourastainnostunut kirjoitti:

    Saako tällä tietoa päivittäisestä aktiivisuudesta ja energiankulutuksesta myös? Entä onko jatkuvaa sykkeenmittausta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.