Hae
Aino Mäkelä

Haaste tulevaan viikkoon – oletko valmis?

Näin sunnuntai-iltana on hyvä tehdä tavoitteita tulevalle viikolle. Miettiä, mitä haluaisi tehdä ja missä haluaisi kehittyä. Millä elämänsä osa-alueella kokee tarvetta muutokseen?Mä oon tiennyt vastauksen omaan kysymykseeni jo pitkän aikaan ja se on ehdottomasti matkapuhelimen käyttö. En oo koskaan edes uskaltanut ladata puhelimeeni sovellusta, joka laskee päivittäistä puhelimenkäyttöäni sillä en haluaisi tietää vastausta. Mä nimittäin tiedä, että se olisi aivan liikaa.

Haastankin itseni ensi viikolla digipaastoon ja kutsun sut mukaan! Perusideana on se, että yhtenä päivänä viikossa sosiaalinen media, netti ja TV olisi poissa kuvioista. Mihinkään älyttömyyksiin ei kuitenkaan tarvitse lähteä ja jokainen voi osallistua omilla ehdoillaan ja miettiä, mikä itselle on realistista – moni nimittäin joutuu käyttämään nettiä ihan päivittäin työnsä vuoksi.

Mä aion ensi viikolla viettää digipaastoa yhtenä päivänä toimistoajan ulkopuolella ja loppuina iltoina aion siirtyä lentokonetilaan illalla kahdeksan aikaan. Tiedän jo sen pelkästään rauhoittavan mun yöunta ihan älyttömästi! Eniten kuitenkin odotan sitä ”vapauttavaa tunnetta”, kun en hetkeen ole kenenkään tavoitettavissa vaan pystyn olemaan enemmän ja voimakkaammin läsnä hetkessä.

Lähdetkö mukaan digipaastoon? Vai onko sulla mielessä joku toinen haaste?

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Kuva: unsplash.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.