Hae
Aino Mäkelä

Nyt on helppo tehdä hyvää!

Moni miettii varmasti jo viikonlopun suunnitelmia. Mitä sitä laittais ruuaksi? Minkä elokuvan katsois vilttiin käpertyneenä? Vai pitäiskö panostaa ja käydä ihan ulkona syömässä ja viinillä?

Moni varmasti myös unohtaa, että kaikilla ei ole mahdollisuutta samaan. Kaikilla meillä joilla on mahdollisuus hemmotella itseämme ja nauttia arjen pienestä luksuksesta, on myös mahdollisuus auttaa toisia – niitä, joilla ei ole varaa asioihin joita monet pitää itsestäänselvyytenä.

Siksi halusinkin jakaa teille auttamisen ilosanomaa, sillä kuluneen viikon aikana mun silmiin on osunut jo kaksi erittäin helppoa tapaa auttaa toisia. Laitetaan viikonlopun kunniaksi hyvä kiertämään, joohan?❤ Venner on palvelu, jonka avulla voit ostaa vaivattomasti vähävaraiselle lapsiperheelle ravinteikasta ruokaa! Idea on minusta ihana ja musta on mahtavaa, kuinka hyvin se on otettu vastaan. Voit auttaa jo pelkällä 15 eurolla tai ostaa koko kassin 90 eurolla. Mahtavaa!

❤ Asunnottomien yön takkikeräys on toinen helppo tapa auttaa, sillä Partioaitta kerää vanhoja talvitakkeja ja talviasusteita 30.9 asti minkä jälkeen ne jaetaan kodittomille 7.10. Voit siis joko postittaa tai viedä vanhan talvitakkisi ja/tai asusteita lähimpään Partioaitan myymälään!

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Kuva: unsplash.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.