Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntai – viikon pelastus

Onkohan sunnuntai tuntunut pitkään aikaan näin hyvältä?

Jos on, niin mä en ainakaan muista! Nimittäin oon nyt aivan hullaantunut tuosta auringosta, jonka kanssa oon saanu tänään päiväni viettää.  Nää tais olla meidän ainoat treffit viimeisen kahden viikon aikana, joten otinkin kaiken ilon irti! Samoilinkin koirien kanssa metsässä useampaan otteeseen ennen kuin se kerkesi taas laskea ja jättää tilalleen synkän pimeyden.

Tällä aurinkoenergialla sitten taas jaksaakin touhuta hetken, tai toivottavasti ainakin sillä aivan kuten tälläkin viikolla niin myös mun ens työviikko tulee olemaan kuuden päivän mittainen. Ehkä tää jonkinnäköinen kalenterin täyteen tuppaaminen on mun tapa selvitä kaamoksen yli..? Koska mun seuraava ”vapaa” viikonloppu näyttäis olevan vasta joulun jälkeen ja silloinhan päivätkin alkaa jo onneksi pitenemään 😀

Ja sitten vähän random-ajatuksia sunnuntain kunniaksi..

Oon saanut viettää taas aikaa maalla talonvahtina, kun mun ystävät on reissussa. Töiden jälkeen reilun puolen tunnin ajomatkan aikana saan nollattua ajatukset ja päästessäni perille voin vaan nauttia kaikenlaisesta puuhastelusta. Täällä on vaan yksinkertaisesti niin ihanan rauhallista ja mutkatonta! Parasta!

Viikon Netflix-löytönä ahmin ensimmäisen tuotantokauden verran The Bodyguardia, joka oli ihan älyttömän hyvä! Tosin ehkä vähän liian jännä, sillä viime yönä se tuli sitten mun uniin.. 😀

Viikon TV-pettymys oli puolestaan uudet Sykkeen jaksot. Ennen jaksot oli pidempiä ja intensiivisempiä, ja mä itkin melkein aina 😀 Nyt lyhyisiin jaksoihin oli tungettu aivan liikaa tavaraa ja ne tuntui lähinnä sillisalaatilta, jossa ei ollut mitään syvempää tarttumapintaa. Harmitti.

Ruokarakkaus: punajuuri. Niin hyvää! Etenkin uunissa tehtynä ja varsinkin sinihomejuuston kanssa. Se vois olla mun tän hetken ruokapahe sillä voisin syödä sitä niin paljon, kun vaan jaksaisin kokata.. Muutenkin nyt maistuu parhaimmalle kaikki lämmin, sillä kylmät smoothiet ja salaatit vaan saa mut palelemaan entisestään 😀

Treeni-into on parin viikon sairastelun jälkeen taas huipussaan! Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä treenitahti ja tekeminen tuntuu sellaiselta luonnolliselta, eikä mitenkään pakotetulta puurtamiselta jonka on pakko johtaa johonkin. Nyt se johtaakin hyvään oloon, josta nautin täysin rinnoin <3

Kaikenkaikkiaan mä koen olevani tosi onnellinen just nyt. Kaikki tuntuu olevan jotenkin tosi tasapainossa ja hyvin. Ja tästä olotilasta mä lupaan nauttia nyt täysillä, sillä koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu – elämä kun osaa aina yllättää 😉

Ihanaa, rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!

Mä hyppään nyt autoon ja lähden viikon viimeiselle treenille. Jee!!

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.