Hae
Aino Mäkelä

Parasta minussa

Tiiättekö mistä tykkään itsestäni eniten?

No siitä älyttömästä päättäväisyydestä ja kunnianhimosta, jonka avulla meen vaikka läpi harmaan kiven. Siitä, että kun jotain mä päätän niin mä myös saavutan sen – enkä todellakaan ilmaiseksi, vaan päämäärätietoisen työn ansiosta.

Kun joku vastoinkäyminen tulee vastaan en jää kieriskelemään siinä kurjuudessa – tai okei, kieriskelen siinä hetken. Ja just se kurjuuden hetki on tärkeä, sillä sen kautta mä sisuunnun ja löydän oman päättäväisyyteni. Jos mulla on vaan tarpeeksi halua niin uskokaa pois, mä löydän kyllä keinot.

Ne onnistumiset ja etenkin sen kehityksen näkeminen tekee mut tosi onnelliseksi. On ihan mahtavaa, kun on tavoitteita ja päämääriä, ja pystyy itse näkemään omalla tekemisellään selkeän ja tuloksellisen jatkumon.

Intohimosta ja elämästä

Oon onnellinen siitä, että vaikka mulla olikin ”helppo lapsuus” niin en saanut kaikkea mitä halusin ja jouduin kantamaan vastuun teoistani. Just ne asiat on niitä, jotka on tehnyt musta tälläisen – ahkeran ja ehkä jopa vähän liiankin kunnianhimoisen? 😀

Aiemmin kun tää kaikki on kohdistunut muhun itseeni, mun on ollut vaikea huomata miten vahva tää piirre mussa onkaan. Kuitenkin kuluneen vuoden aikana, kun lähes kaikki mun aika ja rahatkin on menny koirien kanssa harrastamiseen – sekä siihen, että oon saanut koiria hiottua huippukuntoon kilpailuja varten – oon tajunnut että oikeasti mä oon aika päättäväinen mimmi!

Parasta minussa

Vielä tässä vaiheessa mulla ei oo ens vuodelle mitään selkeitä tavoitteita ja nyt keskityn vielä täysillä tämän vuoden tavoitteisiin, joista suurin osa onkin jo saavutettu. Ehkä ens vuodelle voisin kuitenkin keksiä jotain vähän vähemmän aikaa, matkustamista ja rahaa vaativan tavoitteen? 😉 Mutta kuten mä oon jo monesti tottunut – mä en todellakaan oo sellainen ihminen joka viihtyis paikallaan tekemättä mitään, joten innolla odotan mitä seuraavaksi keksinkään.

Mistä sä tykkäät itestäs eniten?

<3 Aino

LUE MYÖS:
Mitä voisit tehdä paremmin? / Näin motivoin itseni liikkeelle! / Kun elämä alkaa

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.