Hae
Aino Mäkelä

Ostakaa meidän koti!

Nyt ollaan jo lähellä sitä oman unelman toteutumista – asumista metsän keskellä, omassa rauhassa! Oon haaveillut siitä jo kohta viimeiset kaksi vuotta ja löydettyämme sen meille täydellisen kodin fiilis vain varmistui.

Enää ei oiskaan muuta jäljellä, kuin oman kodin myyminen. Mun täydellisen ensiasunnon, johon rakastuin ensisilmäyksellä. Jossa vieläkin on niin hyvä olla ja josta tulee olemaan vaikea luopua – mutta toisaalta taas niin helppoa, kun tiedän että meidän aika kaupunkilaisina on jo ohi.

Joten mitäs tuumit, oisko tässä sun uusi koti?
Avara ja valoisa remontoitu kolmio Jyväskylän keskustassa, huippusijainnilla huolettomassa taloyhtiössä.

Ainon on siis vihdoin aika siirtyä eteenpäin Ainonkadulta. Lisätiedot tästä unelmien kodista löydät TÄÄLTÄ ja suoraan välittäjältämme.

<3 Aino

LUE MYÖS:
Someton päivä / Kohtalon päivä / Parhaat tavat säästää rahaa

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.