Hae
Aino Mäkelä

Tervetuloa Karhukorpeen!

Vuoden 2018 syyskuussa kirjoitin postauksen ”Asuntohaaveita – tuleeko musta maalainen?” ja silloin taisin ensimmäistä kertaa kertoa ääneen haaveestani asua maalla, metsän keskellä. Enkä silloin kyllä vielä tiennyt, mihin tuo kirjoitus tulee johtamaan..

Syksy on uusien alkujen, uusien tuulien aikaa ja tänä vuonna se saattaa viedä mut muuttopuuhiin. Viimeisen puolentoista vuoden aikana on tapahtunut paljon ja myös mun elämäntilanne on täysin erilainen kuin silloin. Tämä nykyinen, täydellinen sinkkunaisen kaupunkiasunto ei enää palvele mua niinkuin olin ajatellut – eikä oikeastaan koskaan edes palvellutkaan, sillä mun villi sinkkuelämäni on jo pitkään ollut historiaa.

Voit käydä lukemassa koko jutun täältä.

 Tuon kirjoituksen jälkeen elämäntilanne muuttui jälleen ja enpä tuolloin olisi uskonut, että kun se unelmien koti löytyy en ostakkaan sitä yksin vaan poikaystäväni kanssa. Mutta niin onnellisesti siinä sitten kävi!

Asuntohaave ei toteutunut samana syksynä kuten toivoin, vaan aikaa meni yli vuosi. Viimein viime elokuussa se täydellinen koti löytyi, joka täytti kaikki kriteerimme ja niin me vihdoin saatiin avaimet uuteen kotiimme, Karhukorpeen, Uuden vuoden aattona. Toivon ettei nimi ole enne enkä tuu löytämään takapihaltamme yllättäviä vieraita 😉

Näkymä kodinhoitohuoneen ikkunasta <3

Kompakti kahden makuuhuoneen takalla ja leivinuunilla sekä puusaunalla varustettu kotimme on metsän ympäröimä, mutta silti sopivan lähellä Jyväskylää. Toimistolle ajan kahdessakymmenessä minuutissa, joten työmatka ei edes pidentynyt ajallisesti paljon vaikka kilometrejä tulikin kymmenkertainen määrä lisää.

Muuttolaatikoita on edelleen purkamatta ja tavarat etsii paikkaansa, mutta tärkein uusi sisustuselementti olikin pentulaatikko jossa Tuula nyt viettää kaiken aikansa ja toivottavasti pian synnyttää ensimmäiset pentunsa <3

Kunhan pennut on turvallisesti maailmassa voin pikkuhiljaa keskittyä myös kodin laittamiseen ja sitten voin laittaa myös kuvia kodista, jos teitä kiinnostaa? 🙂 Sitä ennen saatte nauttia näistä maisemakuvista, jotka on meidän pihalta ja ”takapihan metsästä”. Kyllä täällä vaan mieli lepää!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Kiitos kaikesta 2019 / Lupauksia uudelle vuodelle / 3 askelta kohti hyvinvointia

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.