Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Paluu arkeen – ja treeneihin!

Kaupallinen yhteistyö: Gorilla sports

Tällä viikolla koitti siis paluu arkeen ja toimistoelämän pyörteisiin. Eikä oo ollu ihan helppoa! 😀 Lomalla unirytmit meni vähän miten sattuu, joten aloitin ensimmäisenä aamuna varovasti aloittamalla päivän työt kahdeksalta normaalin kuuden sijaan. Ja sekin tuntui niin vaikealta. Mutta ensimmäisestä aamusta selvittyäni alkoi onneksi jo helpottaa. Viikonloppuna onneksi saa vähän tasata univajetta ja orientoitua tulevan viikon aamuihin 😉

Samalla tein myös paluun salille sillä lomalla myös treenaaminen jäi aika vähälle, kun en viitsinyt pelkästään sen takia ajella ”turhaan” ihmisten ilmoille. Onneksi sain keväällä Gorillasportsilta kuntoiluvälineitä, joiden avulla oon saanut tehtyä todella tehokkaitakin kotitreenejä! Valitsin boxin ensisijaisesti boxihyppyjen treenaamiseen, mutta se on loistava apuväline myös selkälihasten ja päälläseisontapunnerrusten treenaamiseen. Crossfit-treeneissä tutuksi tulleet kuntopallot taas mahdollistaa kotioloissakin raskaampia tempauksia, rinnallevetoja, maastavetoja ja kyykkyjä! Siis ihan muutamalla välineellä oon saanut kotipihalla näppärästi hien pintaan.

Boxihyppyjen opettelun lisäksi mun kesän tavoitteena oli myös tuplahyppyjen opettelu, joten tietysti meiltä löytyy myös hyppynaru! Hyppiminen on ollut myös ihan loistavaa lämmittelyä ja sykkeennostoa treeneihin, ja  myös tuplat on kesän myötä kehittyneet mistä oon ihan älyttömän tyytyväinen! On ollu ihan huippua, että on voinut kotona kaiken puuhastelun keskellä tehdä pieniä, tehokkaita juttuja jotka on kuitenkin myös vienyt omalla tavallaan eteenpäin.

Ens viikolla meillä alkaa kotona myös yhteinen ”haaste”, jossa yhdistyy motivointi terveellisiin elämäntapoihin ja säästämiseen. Koska painonpudotus tai kyykkymaksimin kasvattaminen ei motivoi mua, meidän piti keksiä jotain aivan muuta ja oonkin tulevasta loppuvuodesta tosi innoissani! Mitään ei ole kielletty eikä mitään oo pakko tehdä, mutta fiksujen valintojen tekemiseen on kuitenkin toisen tuki – ja ehkäpä ns. haasteen tuoma paine? – sekä motivaatio säästämisen kautta. Kerron teille haasteesta lisää vielä ensi viikolla, kunhan saadaan raamit selviksi ja päästään aloittamaan homma! 😀

Nyt suljen koneen ja alan lukemaan kirjaa, jonka aloitin eilen. Oikeasti mun pitäis jo ihan pian saada unen päästä kiinni, mutta koska Markus on reissussa niin tiedän ettei siitä kuitenkaan tuu mitään – ja kyllä vaan, musta on tullut näin pehmo etten enää osaa nukkua itsekseni 😀 No tosiaan, onneksi viikonloppu on jo ihan ovella!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Matcha-mojito mocktail / Kesä(loma) pähkinänkuoressaNäin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Gorilla sports

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.