Hae
Aino Mäkelä

Näillä vinkeillä ihosi hehkuu läpi talven

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain työjuttujen puolesta testattavaksini kotimaista Murumuru -luonnonkosmetiikkaa ja innostuin testauksesta niin, että halusin jakaa mun kokemuksia ja fiiliksiä myös tänne ihan omankin blogin puolelle!

Oon aina pitänyt omaa ihoani hyvin helppohoitoisena ja se onkin pysynyt läpi vuosien hyvinvoivana ilman sen kummempia hoitotoimenpiteitä. Tosin olen aina myös tiedostanut, että pienillä arkisilla teoilla mun iho vois voida vielä paremminkin. Kesällä mun ihonhoitorutiinit on hyvin minimaaliset, mutta jo muutamana vuonna heti ilmojen viilennyttyä mun iho on alkanut kuivua ja kiristää.

Talvi-ihon hoito

Tänä vuonna onneksi pääsin aloittamaan talvi-ihon pelastusoperaation jo hyvissä ajoin, ja käyttämäni Murumurun tuotteet on olleet todella toimivia ja miellyttäviä käyttää! Tuoksut on mietoja ja tuotteet levittyy helposti, sekä imeytyy nopeasti jättämättä iholle inhottavaa tahmaa. Murumurun tuotteethan sopii loistavasti myös herkkäihoisille ja tuotteiden pääraaka-aine murumuruvoi on tehokas ihon kosteuttaja, joka myös vähentää myös ihon tulehdusta ja punoitusta.

NÄIN IHOSI HEHKUU LÄPI TALVEN

Laiskana ihonhoitajana koen, että uudet talvi-ihon hoitorutiinit on ihanaa arkista hemmottelua ja hektisen päivän päätteeksi on ihana keskittyä hetki ihan vain itseensä. Talvella ihonhoidossa korostuu eritoten hellävaraisuus ja kosteutus, ja koen myös ihon suojaamisen olevan todella tärkeä osa ihonhoitoa  ja siitä syystä pyrinkin joka aamu meikkaamaan kevyesti.

Seuraavat vinkit on toiminu omalla kohdallani loistavasti ihonhoidossa ilmojen viilettyä:

  • Puhdistan ihon Murumurun hellävaraisella Puhdistusmadolla, joka sisältää ihoa ravitsevaa ja rauhoittavaa mustaherukan siemenöljyä.
  • Puhdistetun ihon kosteuttaminen aloitetaan kasvovedellä, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja tehostaa kasvoöljyn ja -voiteiden ravinteita imeytymään paremmin. Normaalisti laitan vain yhden kerroksen kasvovettä, mutta viikonloppuisin hemmottelen ihoani ja kerrostan kasvovettä useamman kerran!
  • Levitän kosteutetuille kasvoille seuraavaksi C-vitamiiniseerumia, jonka arvokkaat ravinteet antavat iholle hehkua ja energiaa! Seerumin sisältämä C-vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista ja tekee ihosta kimmoisan. Seerumi on mun luottotuote, jota lisään kasvoille runsaasti niinä hetkinä, kun iho alkaa tuntumaan kiristävältä ja kuivalta ilmojen viilentyessä.
  • Seerumin jälkeen levitän kasvoille hoitavaa ja kosteuttavaa kasvovoidetta, joka myös suojaa ihoa sekä estää kosteuden haihtumista. Arkisin lisään kasvovoiteen joukkoon kasvoöljyä, joka sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja ja täten kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Viikonloppuisin, kun hemmottelen ihoani enemmän, lisään kasvoöljyä kasvoille ihan sellaisenaan!
  • Ja kuten jo vähän vinkkasinkin, iho on hyvä suojata viimalta ja pakkaselta myös meikin turvin. Itse olen nyt hastunut Murumurun BB-voiteeseen, joka tekee kasvoista hyvin kuulaan kauniit. Tämä BB-voide sisältää täysin luonnollisen ja tehokkaan suojan jopa auringon UVA ja UVB säteitä vastaan, minkä lisäksi sen sisältämä sinkkioksidi myös rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta.

 

Jos et oo vielä tutustunut kotimaisen Murumurun luonnonkosmetiikkaan, niin nyt on tosi hyvä hetki siihen! Nimittäin parhallaan Murumurun tuotteet on –25% tarjoushinnoin FitnessFirstin verkkokaupassa 🙂 Sieltä löytyy paljon muutakin hyödyllistä hyvinvoivaan elämäntapaan  edulliseen hintaan, joten kannattaa tutustua valikoimaan!

<3 Aino

LUE MYÖS:
8 vuotta – 8 faktaa / Vegaaninen mac’n cheese / Viime viikon ruokalista / Epänormaali väsymys?

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.