Hae
Aino Mäkelä

Uusi kamera – rakkautta ensimmäisestä ruudusta lähtien

Reilu kuukausi sitten mun vanha kamera koki tylyn lopun, kun syysretkellä sen kanssa samassa repussa ollut termospullo vuoti kahvit repun pohjalle. Kosteusvaurion seurauksena kamera ei enää päästänyt pihaustakaan ja vaivuin hetkeksi epätoivon partaalle. Mitä tekisin ilman kameraa?

Todellisuudessahan olin viimeaikoina kuvannut enää todella vähän. Mun vanha kamera oli ihana, mutta hieman hankala ja kömpelö käyttää. Pian rupesinkin ajattelemaan, että uuden kameran hankita voisi olla myös mahdollisuus. Ja niinpä aloin etsimään itselleni uutta kameraa! Harmikseni en ole mitenkään fiksu kameroiden kanssa, mutta onneksi sain apua ihanalta Hannalta jonka avulla sain tehtyä päätöksen kamerapaljouden keskellä.

Kriteereinä oli ehdottomasti helppokäyttöisyys ja halusin myös hyvät mahdollisuudet kuvata liikkuvia kohteita (koiria). Valinta osui Olympus OM-D E-M10 Mark III:n ja mulla kävi tosi hyvä tuuri, kun sain ostettua sen todella edulliseen kimppahintaan yhdessä M.ZUIKO DIGITAL 45 mm f/1.8 objektiivin kanssa, jolla oonkin suurimman osan ajasta kuvannut.

Ja uuden kameran myötä oon alkanut taas kuvaamaan aktiivisesti! Oon aivan rakastunut kameran helppokäyttöisyyteen ja siihen, että saan upeita kuvia ihan automaattiasetuksilla ilman minkäänlaista osaamista 😀 Toki tän myötä mua on alkanut myös kiehtomaan kuvauksen opettelu ihan kunnolla, sillä oishan se tosi kiva osata ottaa oikeasti hienoja kuvia. Mutta nämäkin kelpaa jo paremmin kun hyvin <3

Näitä uusia kuvia näkee erityisesti meidän koirien instagramissa @tuulismo ja tietty mun omasta instagramista @makelaino, ja tietysti jatkossa myös täällä bloginkin puolella!

<3 Aino

LUE MYÖS:
Näillä vinkeillä ihosi hehkuu läpi talven / Vegaaninen mac’n cheese / Viime viikon ruokalista Epänormaali väsymys?

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    On vallan upeita kuvia ja hyvän kameran löysitkin! ?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.