Hae
Aino Mäkelä

Aino Mäkelä, kirjat

Olen saanut ilon ja kunnian julkaista kaksi kirjaa, joiden kannessa komeilee oma nimeni. Kirjat ovat loistava keino inspiroida ihmisiä ja levittää terveellisen elämäntyylin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ilosanomaa.

Välipalat – Virtaa Superfoodeista
Neljää naista yhdisti intohimo terveelliseen ruokaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin. Yhdessä minä, Hanna Sumari, Marjo Kauppila ja Monna Pursiainen inspiroiduimme kirjoittamaan energisen kirjan täynnä terveellisiä, herkullisia välipalareseptejä superfoodeilla höystettynä ja samalla syntyi alku ystävyydelle. Kirja sisältää monipuolisesti erilaisia reseptejä, suurin osa gluteenittomia ja maidottomia, ja jokaiselle tuttuja raaka-aineita hyödyntäen. Reseptit ovat yksinkertaisia, nopeita, terveellisiä, ravitsevia ja kulkevat helposti mukana – aivan kuten välipalojen kuuluukin!

”Ihanaa, resepteissä on tavallisia raaka-aineita joita saa jokaisesta lähikaupasta!”
Ninan Tunnetila

”Minusta kirja on kirjoittajiensa näköinen, heidän energiansa ja elämänilonsa nousee esiin kuvien kautta. Kirja ei ole vain kurkistus superfoodien saloihin vaan myös hyvän mielen teos. ”
Misorella

Lue lisää ja osta kirja omaksesi

Body – Tyttöjen hyvinvointikirja

Olen aina halunnut inspiroida ja kannustaa ihmisiä pitämään hyvää huolta kaikista tärkeimmästä, itsestään. Hyvinvointi ei ole yksiselitteinen käsite, vaan usein asiat liittyvät toisiinsa joskus hyvin monimutkaisten reittienkin kautta. Niinpä halusin kirjoittaa kirjan, jonka kansien väliin kokoaisin tietoa ja ajatuksia siitä, kuinka jokainen voi saada oman hyvinvointinsa puhkeamaan kukkaan ja löytämään elämäänsä uutta energiaa ja iloa.

”Miten energinen kirja, just luin loppuun! Hyviä vinkkejä ja rohkeaa pohdintaa. Kiitos!”

”Voi että tää on hyvä kirja! Kiitos <3”

Lue lisää ja osta kirja omaksesi