Hae
Aino Mäkelä

DO IT!

Tämän blogin tarkoituksena ei ole kertoa kenellekkään, mitä tulisi tehä tai miten tulisi elää. Tämä ei myöskään ole laihdutusblogi. Oikeastaan tämä on treeni- ja terveysblogi, jonka avulla puran omaa opiskelun tuomaa tietoutta&ärsytystä, jotta en rasittaisi sillä liikaa läheisiäni. Eihän kukaan halua olla se rasittava terveyshullu, jonka seurassa ei kehtaa syödä palaa piirakkaa?

Sovellan ja kokeilen oppimaani omaan treenaukseeni ja yritän löytää itselleni sen tasapainon ja tavan liikkua, jolla pysyn kunnossa. Tänään aloitin 9viikon ”ihmiskokeen” itselleni, jonka tavoitteena on pienentää rasvaprosenttia ja viskeraalisen rasvan määrää.

Kaikki alkoi siitä, kun kävin eilen kehonkoostumusmittauksessa… tiesin toki, että kesä meni miten meni ja kiloja tuli, mutta olin silti järkyttynyt. Olen kuitenkin treenannut jo reilun kuukauden normaalisti kesän jälkeen. Luojan kiitos en käynyt sillon mittauksissa, olisin varmaan järkyttynyt vielä enemmän 😀 Pointtina kuitenkin oli, että rasvan määrä kehossa oli lisääntynyt huomattavasti ja viskeraalisen rasvan arvo oli noussut 1:stä 3:een. Kyllä – tiedän, että arvo on normaali.

9viikon päästä menen uudelleen kehonkoostumusmittaukseen (kuuluu mun kuntosalin jäsenmaksuun, jee!!) ja silloin tehdään myös kuntotesti. Mitään tavotteita itselleni en aseta, mutta haluan nähdä miten 9viikon harjoittelu muuttaa kehonkoostumustani. Kuntosali/voimaharjoittelua aion harrastaa vähintään 4krt/vko ja kestävyysliikuntaa 5krt/vko. Vähintään 🙂

Tälle aamulle on jo aamulenkki tehty. Lokakuun tavoitteena on käydä yhteensä 15kertaa lenkillä, joka sisältää juoksua! One down, 14 to go…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.