Hae
Aino Mäkelä

Love what you do

Tänään on kyllä ollu varsinaisen mukava päivä.
Eilen kävin aamusta nakkaamassa ekan juoksulenkin aikoihin – kiitos mun uuden Garmin Forerunner15 -juoksukellon, jota mun oli ihan pakko päästä ulkoluittamaan heti! 😀 Ensin askel tuntui tooosi raskaalta, mutta kolmannen kilsan jälkeen homma helpottui taas huomattavasti. Ja mikä parasta – kotiovella mua odotti uskomaton endorfiiniryöppy 😀 Kauheeta miten oonkaan päässyt unohtamaan kuinka ihanaa juoksu on. Sillä sitä se nimenomaan on!

Kiitos Garmin – juttua juoksukellosta tulossa lisää myöhemmin! Mut sen verran voin jo paljastaa, et tää on aivan huippu 🙂Illalla sit vaan löhöilin ja katsoin ”Arvostele mun illallinen Australiassa” -jaksoja ainakin viis putkeen. Mä rakastan kaikkia ruokaohjelmia ja tää on vielä viihdyttävä, hahha! Mä muistan kuinka alkukesästä ihmettelin miten kaikilla on aikaa katsoa sarjoja ja silloin tajusin, että oon ihan liikaa menossa kokoajan – tälläset koti-illat joko lukien tai sarjoja/leffoja katsellen tekee ihmeitä.No tänään sit heräsinki jo heti aamusta treenaamaan. Mä tunnustan heti: herätyskellon soiton jälkeen pyörin varmaan kymmenen minuuttia miettien, että jaksanko oikeesti lähtä 😀 Nestemäinen aamupala eli heraproteiini sekotettuna uuteen tuttavuuteen, Ambroniteen, kurkusta alas ja eiku menoksi.

Ja onneks menin! Hetkeäkään ei kaduttanu. Meillä oli tiimi-WOD ja päivä toisensa jälkeen oon vaan enemmän haltioissani meiän salin porukasta, aivan ihania tyyppejä! Treeni oli raskas eikä mitään ihmeellisiä suorituksia omalta kohdalta tullu, mutta boksihyppyjä tuli tehtyä ekaa kertaa ”oikeesti” ja ne suju yllättävän helposti omista pelkotiloista huolimatta, joten siihen ainakin voi olla tyytyväinen 🙂Päivällä sit lähdin pienelle bussiretkelle noutamaan mun uutta menopeliä – Kickbike CruiseMax:ia! Tää menopeli on aivan ihana ja vajaan kymmenen kilometrin kotimatkan aikana rakastuin potkutteluun täysin. Mun pyörähän on siis nyt jumissa korjaamolla ja musta tuntuu, että en taida kelpuuttaa sitä enää ees takaisin.. 😀 Mä innostuin niin, että taidan vielä käydä illalla tekemässä pienen lenkin ja palailenkin käyttökokemuksien kanssa blogin puolelle heti ens viikolla – mä nimittäin uskon, että myös monet teistä vois innostua potkuttelusta!Nyt mä hengailen kotona töitä tehden ja oottelen ihanaa Siiriä, joka saapuu iltalennolla mun luo kylään Lontoosta <3 Samalla oon myös tehnyt valmisteluja sunnuntain kuvauksia varten ja ai että on kurjaa, kun joutuu väsäämään herkkuja ja vielä maistelemaan niitä…! Jääköhän sunnuntaille ees mitään jäljelle? 😉 Hahhahha 😀

Ja voipi olla, että tein Siirillekkin yhden spesiaaliyllärin jääkaappiin odottelemaan väsynyttä matkaajaa – kyseessä ei kylläkään oo mikään terveysherkku, hihhi. 

Tälläset päivät on ihania. Ei tarvi tapahtua yhtään mitään ihmeellistä kunhan tekee vaan niitä juttuja joista tykkää. Se on se avain onneen – arjen tavallisuus ja sen jokaisesta pienestä hetkestä nauttiminen. Siinä minun vinkki näin viikonlopun viettoa varten!

<3 Aino

PS. Kuvat mun instagramista @makelaino

8 kommenttia

 1. Essi kirjoitti:

  Tuli jotenkin tosi ihana olo ja hyvä mieli tästä siun postauksesta! :)<3

 2. Anni kirjoitti:

  Moi!
  Joo lenkin jälkeen fiilis on aina ihan mahtava 🙂 Ite kävin tänä aamuna tekemässä HIIT lenkin.
  Olisko sulla vinkkejä mitä tiikeripähkinöistä vois tehä?
  Mukavaa viikonloppua!

  • Aino kirjoitti:

   Oiiih, HIIT! Ihan parhautta:) No siis ne käy ihan tollasenaan mun mielestä aivan loistavasti, mutta ihan normaalisti siis ”tavallisten” pähkinöiden tapaan käy ihan kaikkeen mun mielestä!

 3. Siiri kirjoitti:

  Sie senkin ihana <3 Ihanaa ku annat mun vallottaa sun keittiö ja lattian. Oot kultaa!

 4. elisa kirjoitti:

  Jee kiva kuulla että löytyy muita juoksu intoilijoita! Toi crossfit vähän kiehtoo myös…onko Se kuinka kallista käydä crossfitissa?

  http://www.kahusportscience.com

  • Aino kirjoitti:

   Se on ihan mahtavaa ja ainakin mä oon löytänyt siitä ihan täysin oman jutun! Kannattaa käydä ihmeessä kokeilemassa, jos yhtään kutkuttaa – sittenpähän ainakin tietää 😉 Hinnat riippuu varmasti paljon paikkakunnista ja saleista (tuntitarjonnan määrästä jne), mutta 70e ylöspäin veikkailisin kk-maksujen olevan – täällä pääkaupunkiseudulla lähempänä 90e 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.