Hae
Aino Mäkelä

21. LUUKKU

Vähiin käy ennenkuin loppuu – nimittäi luukut Joulukalenterista! Joulu lähenee päivä päivältä ja tänään onkin jo vuoro avata 21. LUUKKU: se on herkullinen, inspiroiva, luova, hauska – täydellinen hyvän mielen joululahja kaikille, jotka eivät kaipaa lisää materiaa tai pelkäävät ostavansa jotain ”turhaa”.

Jos siis haluat viettää aikaa rakkaasi kanssa tai tarjota vaikka vanhemmillesi yhteistä aikaa kera nautinnollisen elämyksen on tämä luukku kuin sua varten tehty!

Raakasuklaa workshopRaakasuklaa workshop
Mä rakastan raakasuklaata ja monet teistä varmasti tietävätkin, että häärään Foodin Akatemian kulisseissa? Musta on ihanaa opettaa viikottain ihmisille, joilla ei ole pienintäkään käsitystä siitä mitä raakasuklaa on, kuinka helposti kotona voi valmistaa herkkua jota saa nautiskella päivittäin hyvällä omallatunnolla. Jokaisen workshopin jälkeen mun naama loistaa kuin naantalin aurinko sillä mikään ei oo parempaa kuin tupa täynnä innokkaita suklaataitureita sillä se jos jokin inspiroi mua itseänikin – itse raakasuklaan lisäksi tietysti, hihhi!

Haluan tarjota ihmisille elämyksiä ja kokemuksia, jättää jälkeeni jotain pysyvää. Musta olikin aivan älyttömän ihanaa, kun mun parhaillaan Australiassa asuva ystävä laittoi jokin aika sitten viestiä tykästyneensä raakasuklaaseen, koska se tekee niin iloiseksi. Ja niinhän se tekeekin! Nimenomaan sen välittömät vaikutukset onkin parhaimpia, vaikkei tietenkään kannata unohtaa lukemattomia terveyteen positiivisesti vaikuttavia tekijöitä.

Lakritsi-inkamarja raakasuklaa
Mä itse herkuttelen raakasuklaalla päivittäin ihan muutamastakin yksinkertaisesta syystä:

 1. En tarvi aamukahvia jos saan raakasuklaata – se piristää, stimuloi ja antaa ihanasti energiaa!
 2. Hymy nousee herkästi huulille, aivan kuin näkisin maailman vaaleanpunaisten lasien läpi.
 3. Raakasuklaasta saa paljon energiaa ja ravinteita samalla kertaa. Välipalaksi riittää pari palaa ja sillä energialla jaksan hymyissä suin lounaaseen asti.
 4. Kun herkuttelen joka päivä ei ”viikon herkkupäivälle” muodostu paineita. Itseasiassa oon saanut monet opetettua siitä eroon nimenomaan raakasuklaan avulla.
 5. Se sisältää paljon hyviä rasvoja, jotka pitää mun aivot virkeänä ja ihon kauniina.
 6. …ja se tärkein: se on vaan niiiiiin hyvää! Ja just sellasta kun oon itse halunnut siitä tehdä.

Raakasuklaa workshop Oulussa
Lisää raakasuklaasta, sen valmistuksesta ja terveyshyödyistä voitkin halutessas oppia mun Raakasuklaakursseilta! Tänään mulla onkin edessä vuoden viimeinen kurssi ja tupa tuleekin olemaan taas tupaten täynnä toinen toistaan innokkaampia ”oppilaita”. Ens vuonna jatketaankin sitten entistä kovemmalla pöhinällä eteenpäin ja toivottavasti pääsen opettamaan monet teistä täydellisen terveysherkun saloihin!

Herkkuterkuin,

<3 Aino

Pssst…. Oisitteko kaivannu vielä jotain Jouluista raakasuklaa reseptiä? Aiemmin julkaisin jo karpalotäytteisten konvehtien ohjeen, mutta vielä ois muutama takatasussa jos teille vaan maistuu.

Katso kaikki Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ.

Ja iso kiitos Monnalle osasta postauksen kuvista <3

9 kommenttia

 1. Essi kirjoitti:

  (Jouluisia) suklaareseptejä ei voi koskaan olla liikaa, joten laita ihmeessä vielä jos on mielessä! 🙂
  t. raakasuklaalover 😀 <3

 2. Yen kirjoitti:

  Kuinka pitkiä noi workshopit ovat ja onko tammikuussa myös kalevankadulla?

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Me muutetaan alkuvuodesta uusiin tiloihin! Keskustan tuntumassa jatketaan kyllä edelleen, hyvien kulkuyhteyksien päässä 🙂 Workshopin kesto on n. parisen tuntia.

   • Yen kirjoitti:

    Hyvä hyvä 😀
    Pakko päästä kaverin kanssa, kun kumpikin tykkää tietyistä raakasuklaasta, mut ollaan liian laiskoja ottamaan selville, miten sitä tehdään. Itseasiassa oon ostanut jo osan tarvikkeista, mut en ole vieläkään jaksanut tekemään omaa suklaata. 😛
    Lahjakortti on ostettu ja valittu ”nouto varastolta” Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että paikalle pitää vain ilmestyä sovittuun aikaan 😛

 3. MM kirjoitti:

  Reseptit kelpaa aina

 4. Helena kirjoitti:

  Heippa! Kiitos mahtavasta tarjouksesta, tälläinen tuli äidille lahjaksi napattua. Greenstreetin sivuilla en tosin nähnyt informaatiota siitä kuinka homma pelaa. Sain mailiini vahvistuksen tilauksesta, joten tuleeko jonkinlainen lahjakorttikin e-mailina sitten, jossa tiedot mm päivän varaamiseksi etc? 🙂 + Vinkkaappa eteenpäin, että olisi kiva jos nämä tiedot näkyisi selvästi tuotetiedoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.