Hae
Aino Mäkelä

Kirja, mikä sinun pitäisi omistaa

*Sisältää mainoslinkkejä

KAIKKI KÄÄNTYY HYVÄKSI

Kun ensimmäistä kertaa luin tästä kirjasta ajattelin, että tässäpä on inspiroiva ja mielenkiintoinen teos – sellainen, joka varmasti voisi tuoda iloa monelle. Halusin tutustua siihen tarkemmin ja perehtyä sen menetelmiin, ja sainkin kirjan jo alkuvuodesta kotiini arvostelukappaleena. Mutta enpä olisi arvannut, kuinka tärkeän roolin tuo kirja vielä saisikaan..

Kaikki kääntyy hyväksi ei nimittäin olekaan mikään perinteinen kirja, vaan terapeutin tekemä harjoituskirja. Ja se on juuri sitä mitä ajattelinkin: inspiroiva ja mielenkiintoinen.

Nyt viime viikkojen aikana, kun elämä on mullistunut aivan täysin, on monella varmasti huoli ja ahdistus niin omasta kuin läheistenkin hyvinvoinnista ja tulevaisuudesta. Huoli on aiheellinen, mutta silti olen sitä mieltä että turhan huolehtimisen sijaan olisi tärkeä keskittyä niihin asioihin joihin itse voi vaikuttaa – ja mun mielestä tää kirja on siinä aivan loistava opettaja!

Harjoituskirja auttaa oivaltamaan ja ymmärtämään paremmin omia voimavaroja. Koska mikään hyvä elämässä ei tapahdu sormia napsauttamalla, on tämäkin kirja jaettu pitkäjänteisesti kahteentoista kuukauteen ja jokainen kuukausi neljään viikkoon. Jokaisella kuukaudella on oma teema ja jokaisella viikolla on omat syventävät tekstit ja voimalauseet, joita seuraa yksi tai useampi tehtävä aiheeseen liittyen.

Voisikin sanoa, että kyseessä ei ole pelkkä harjoituskirja vaan vuoden mittainen matka, jonka aikana voit oppia lisää itsestäsi ja oppia elämään enemmän itsesi näköistä elämää. Toki matkan voi halutessaan kulkea nopeamminkin, mutta mun mielestä viikko on loistava aika syventää kaikkea lukemaansa ja oivaltamaansa, minkä jälkeen on entistä valmiimpi taas tutustumaan uuteen puoleen itsestään.

Juuri lisää tällaista, itsetutkiskelua ja voimaantumista, jokainen meistä tarvitsee. Tietysti erilaiset hengitysharjoitukset, meditaatiot ja rentoutukset sekä luonnossa liikkuminen on myös loistavia tapoja rentoutua ja päästä irti ahdistuksesta ja stressistä <3

Rentouttavaa torstai-iltaa teille,
<3 Aino

LUE MYÖS:
5 x kivointa kotona / 33 x totuus poikaystävän suusta / Feikki-positiivinen

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.