Hae
Aino Mäkelä

Helleviikko


Jestas kuin ihana viikko mulla on takana! Maanantaina nautiskeltiin vielä Tiian kanssa Berliinin helteistä ja meidän kaikkien iloksi saatiin myös tuotua ne ihanat ilmat mukanamme Suomeen 🙂 Niistä ollaanki nyt sit nautittu urakalla ja aina aika-ajoin yllättäviltä sadekuuroilta ollaan oltu piilossa milloin minkäkin puun alla tai tunnelmallisessa kahvilassa.

Vaikka viikon aikana tapahtu vaikka ja mitä kivaa, tein ihania keksejä, kuvailin reseptikirjaa ja nautin usean tunnin aamupalasta muutamaankin otteeseen on mun silti ihan pakko nostaa perjantain yli 100 km pyöräretki Porvooseen viikon kohokohdaksi! Ja vaikka se ei menny ihan suunnitelmien mukaan niin kyllä ulkona vietetty päivä ja kaikki voitetut vastoinkäymiset (kuten vasemman polkimen irtoaminen pyörästä..) sai aikaan aika ihan uskomattoman hyvän fiiliksen. Sellasen et voisin polkea vaikka maailman ääriin ja takas!

Todistin siis jälleen itelleni et pystyn tekemään ihan mitä vaan tahon kunhan niin päätän. Sitä tahdonvoimaa nyt taas testaillaan seuraavat päivät, kun aion viettää pienimuotoista paastoa aina keskiviikkoon asti 🙂 Samalla aion myös vähän rauhoittua ja keräillä akkuja tulevia Flow Festivaaleja varten, joissa oon pyörittämässä PUR Raakabaaria ja tarjoilemassa ihania smoothieita sekä niin makeeta kuin suolastakin raakaherkkua festarikansalle!

Tänään ois ohjelmassa vielä paras sunnuntairentoutus eli puolentoistaunnin airjooga ja se onkin ihan paras rauhottua tapahtumarikkaan viikon jälkeen, olla hetkisen aikaan ihan vaan ittensä kans. Suosittelen!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Tiia kirjoitti:

    Hassua aatella, että viikko sitten oltiin vielä Berliinissä! Täällä on tosiaan ihan sama sää, kun sieltä lähtiessä! Nauti väljemmästä viikkosta ja viimeistään viikonloppuna nähdään!<3 (sitä ennen kyllä taatusti kuullaan!:D)

  2. Saranda kirjoitti:

    Voi apua, tuo pisteesi Flow:lla kuulostaa niin hyvältä, ihan alkoi harmittaa ettei oo lippuja sinne. 🙁 Sun viikko vaikuttaa niin ihanalta, ja air jooga on kyl ihan p a r a s, rentoa ja hauskaa samalla!

    http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.