Hae
Aino Mäkelä

Pysyykö tatsi yllä?

TNT Brazil

Legginssit: TNT Brazil


Ennen en uskaltanut ajatellakkaan olevani ilman liikuntaa sillä pelkäsin etten enää haluaisi aloittaa sitä uudestaan. Treenasin, treenasin ja treenasin. Vuosien varrella kokeilin kaikkea erilaista pitääkseni itseni aktiivisena sillä sain liikunnasta ihan älyttömästi energiaa. Minä – kömpelö kirahvi – huomaan kehitykseni nopeasti niin omassa olossani, peilikuvassa kuin taidoissakin minkä vuoksi harrastaminen onkin erittäin antoisaa ja nälkä kasvaa syödessä, päivä päivältä.

Mikä pitää sun liikuntamotivaatiota parhaiten yllä?

Kolme kuukautta sitten kuitenkin surkeiden sattumusten summana jalkani murtui. A-P-U-A ! Rehellisesti sanottuna suurin asia mikä silloin harmitti oli treenin pois jääminen. Mitä mä sitten tekisin? Pysyisinkö kunnossa ilman treeniä? Mistä saisin energiaa? Faktahan se on, että yhden ison osa-alueen jääminen pois arjesta muuttaa sitä huimasti. Kipeän jalan kanssa sohvalla makoillessa haaveilen kesäisistä juoksulenkeistä, koska se mielikuva motivoi mua lepäämään ja antamaan jalalle sen mitä se tällä hetkellä tarvitsee.

Liikunnan harrastamisen aloittaminen on sekä hauskaa että haastavaa. Motivaatiota on joskus vaikea pitää yllä, varsinkin jos malttamattomasti odottaa tuloksia näkyväksi muun muassa puntarilla käydessä tai peilin edessä keikistellessä. Liikunnalla on kuitenkin niin paljon muitakin positiivisia vaikutuksia eikä parhaimpia muutoksia aina edes huomaa niin herkästi itsessään, kun asioita tekee joka päivä.

Jos epäilet oman liikuntaharrastuksesi järkevyyttä, pohdi peilikuvan sijaan onko seuraavissa tekijöissä tapahtunut muutosta:

 • Laadukkaampi yöuni.
 • Kirkkaampi ajatus.
 • Enemmän energiaa.
 • Stressitasojen laskeminen.
 • Hengästymiskynnyksen nouseminen.
 • Kyky sitoa kengännauhat ”seisaaltaan”.
 • Leposykkeen laskeminen.
 • Lääkärin onnittelut verenpaineesi, kolesterolitasojesi, luutiheytesi, verensokeritasojesi paranemisesta.
 • Positiivisempi suhtautuminen päivittäiseen elämään.

Ylläolevat on lainattu suoraan Liftedin ”Energiat kattoon, kroppa kuntoon” -valmennuksesta. Huomaatteko kuinka paljon muutakin hienoa liikunnalla voi saada aikaiseksi kuin pelkän muutoksen peilikuvassa tai puntarilukemassa! Paljon, paljon tärkeämpiä juttuja. Kyseisen valmennuksen kokonaisvaltainen ja maanläheinen sekä helposti lähestyttävä suhtautuminen hyvinvointiin innostaa varmasti jokaista parantamaan omaa arkeaan!

Rehellisesti sanottuna oon itse yleensä hieman skeptinen nettivalmennuksia kohtaan kaikkien superdieettien ja bikini challengejen jälkeen, mutta tällä kertaa yllätyin erittäin positiivisesti! Kuluneen viiden viikon aikana oon erittäin vaikuttunut Liftedin valmennuksen kokonaisuuden monipuolisuudesta, sisällön laadukkuudesta sekä vaivannäöstä valmennuksen toteutuksen eteen. Kaikesta tästä huokuu aito auttamisen halu olla osana tekemässä ihmisten arjesta parempaa. Ihmisläheinen valmennus sopii kaikille ja samalla on myös mahdollisuus henkilökohtaseen valmennukseen, unohtamatta antoisaa keskustelua yhteisön kesken läpi valmennuksen.

Uusi valmennus alkaa tän kuun lopulla, mutta sitä ennen kannattaa ottaa osaa Liftedin ilmaiseen valmennukseen, josta saa hieman esimakua tulevasta:
Täydellinen aamu – Liftedin ilmainen viikon verkkovalmennus

Joogasta virkistynyt,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

 1. mOm kirjoitti:

  Mageet pökät!! Sitte ku kyllästyt niihin nii tuiät kyllä osotteen 😉 Tai jos vaan kehtaat vinkata mistä saisin omat HETI nii en kyllästy oottamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.