Hae
Aino Mäkelä

BarStarzz Workshop @ Crossfit Basement

Huuuh, se ois maanantai – uus viikko ja uudet kujeet!

Eilen kävin hakemassa rutkasti lisää treenimotivaatiota BarStarzz-workshopista, joka järjestettiin Crossfit Basementin upeissa tiloissa. Workshopissa opeteltiin käyttämään omaa kehoa ja käytiinkin erilaisia tekniikoita leuanvedon, muscle upin, dipin ja pistoolikyykyn opettelemiseen sekä niiden kehittämiseen vielä eteenpäin.Ed Checo oli siis pääjehuna opettamassa meille erilaisia temppuja ja voi vitsit – eihän sitä kundia voinu kun ihailla! Niin loistavaa kehonhallintaa ja se räjähtävyys sekä nopeus liikkeissä oli jotain aivan uskomatonta. Kyllä siinä taas tunsi itsensä hyvin kömpelöksi… hehhe 😀 Suosittelen workshoppia lämpimästi jokaiselle, joka haluaa oppia itsestään jotain uutta sekä kehittää itseään taas eteenpäin uusille leveleille – ainakin eilen jokainen oppi jotakin niin ne kehittyneemmät tyypit kuin mun kaltaiset vasta-alkajatkin.

Minä ja ihana Steffi <3

Rehellisesti mun on pakko myöntää, että mulla saatto tulla vähän pupu pöksyyn joitain variaatioita harjoitellessa 😉 Mutta sen sijaan motivaatio treenata niitä pelkotiloja pois kasvoi entisestään! Se räjähtävyys, joka mulla on ollut ongelmana pitkään ja joka on heikentynyt taas nyrkkeilyn loputtua, tulee nyt mun ensisijaiseksi treenikohteeksi ensin helpompien dippien ja punnerrusten kautta siirtyen sitten kehityksen myötä leuanvetoihin – toivottavasti jo pian.

Nyt mulla onkin jääkaapin ovessa lappu, joka muistuttaa mua mun tavoitteista ja eilen lähti heti workshopin jälkeen vaatimus eteenpäin, että haluan toimistolle leuanvetotangon! Jos sen sinne saan niin varmaan muutan sinne asumaa, hahha 😀 Tästä motivaatiopuuskasta on myös kiittäminen Steffiä, jonka houkuttelemana mä workshoppiin osallistuin ja joka kannusti mua eilen kokeilemaan juttuja vaikka mua itseä vähän hirvittikin – kavereista saa kyllä treeniin aina erilailla tsemppiä ja voimaa, varsinkin Steffin kaltasista huipputyypeistä.

Ja hei miettikää! Eilen mulla meni jo neljä leukaa, vaikka en oo aikoihin niitä ees treenannut. Mähän alkuvuodesta lupasin itselleni saavani niitä tänä vuonna kahdeksan…? Jotenkin se tavoite taas unohtui keväällä kaikessa hässäkässä, mutta tälläkertaa mä lupaan pitää siitä tiukasti kiinni.

Motivoivaa viikkoa kaikille,
<3 Aino

PS. Kuvista kiitos yhelle workshoppilaiselle – jos tunnistat ittes niin huikkaile kommenttiboksiin niin saat ansaitsemas tunnustuksen, hihhi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.