Hae
Aino Mäkelä

Endorfiinipöllyssä!

I Love Me 2015I Love Me 2015Kello on puoli kahdeksan illalla ja pääsin just rojahtamaan omalle sohvalleni, kakstoista tuntia sen jälkeen kun aamulla säntäsin ovesta ulos kohti Messukeskusta. Takana on kaks pitkää messupäivää ja vaikka oon fyysisesti ihan poikki, sekä vähän romuna niin vitsit.. Mä en voi ku vaan hymyillä!

Mä en varmastikkaan oo ainoa, jonka mielestä I Love Me -messut on vuoden paras tapahtuma. Tänä vuonna messut on entistä laajemmat ja valikoima jälleen edellisvuotta hulppeampi, mut mulle se taika ei synny siitä. Se syntyy kaikista niistä ihmisistä, ihanista tyypeistä – tutuista ja tuntemattomista – joiden kanssa saa vaihtaa ajatuksia, nauraa ja viettää aikaa. Voitte vaan kuvitella, kuinka uskomaton energia siitä syntyy kun joukko samanhenkisiä ihmisiä kokoontuu saman katon alle fiilistelemään niitä juttuja, joita kohtaan kokee palavaa intohimoa. Se on ihan uskomatonta!

I Love Me 2015Tänään oli aika ihana herätä aamulla, kun Facebook ilmoitti että ollaan oltu Hannan kanssa kaks vuotta kavereita sillä mehän tutustuttiin just I Love Me -messuilla pari vuotta sitten. Mun mielestä tän meidän nelikon ystävyys ja se, kuinka tärkeitä nää tyypit mulle on kertoo oleellisimman näiden messujen voimasta ja siitä kuinka paljon potentiaalia voikaan löytyä, kun intohimoiset ihmiset lyö fiksut päänsä yhteen.

Tänään kävinkin sitten moikkaamassa Hannaa ja samalla ottamassa taas tuntumaa Fustraan. Yksi yksinkertainen testi osoittikin sen, että oon ihan kierossa ja sen seurauksena innostuinkin aloittamaan treenit kyseisen lajin parissa 🙂 Tulokset, joita ihmiset on Fustran avulla saaneet on ihan uskomattomia ja ajatus kivuttomasta kropasta motivoi mua tällä enemmän treenaamaan paljon enemmän entä mikään muu.

I Love Me 2015Fustran lisäksi treenipuolelta sai kyllä muutenkin älyttömästi virtaa – etenkin TFW:n ja Savate Clubin osastoilta, joista jälkimmäisellä meikäläinen komeilee pahvisena. Hahha! Itseni lisäksi oon siis monistautunut hienosti pitkin messualuetta sillä Kärkkäisen osastolta saa ostettua mun ”Body – Tyttöjen hyvinvointikirjaa” hurjan edulliseen hintaan ja tietysti siihen saa multa halutessaan signeerauksenkin 🙂 Lisäksi sieltä löytää myös paljon laadukkaita luontaistuotteita sekä herkullista Goodion jäätelöä, jota löytyy myös ainakin ihanan TwistBe:n osastolta.

I Love Me 2015 I Love Me 2015Huomenna mulla ois vielä tarkoituksena plärätä läpi luonnokosmetiikkapuoli, josko sieltä löytyis jotain kiinnostavaa. Ainakin ihania Sabé Masson uutuustuoksuihin, jotka Suomen Kauneustoimittajat valitsivat messujen parhaimmaksi kauneustuotteeksi, aion käydä tuoksuttelemassa sekä täydentämässä meikkivarastoja Vuoden Kauneuspilkuksi palkitun luomumeikkisarja Zuiin osastolla. Itseasiassa kävin jo tänään vähän kuolailemassa kaikkia ihania karkkivärejä, joille haluaisin huomenna antaa uuden kodin..

Iso kiitos kaikille, jotka on tullu mua moikkaamaan ja halailemaan – teille, jotka ootte tehny messuista tähän asti jo ihan super ihanat. On ollu ihana kuulla, kun ystävät on sanonu että mä näytän onnelliselta sillä sitähän mä oonkin, täysin omassa elementissäni ja täynnä inspiraatiota. Tällästä elämän pitäis kyllä aina olla, tosin pidemmillä yöunilla varustettuna 😉

Huomiseen,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Pulu74 kirjoitti:

    Oli kiva tavata messuilla jälleen. Kanssasi oli kiva vaihtaa muutama sana ihan livenä. Blogisi on mukavan monipuolinen ja inspiroiva. Mukavaa syksyä sinulle ja kaikkea hyvää!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *