Hae
Aino Mäkelä

Muuttopäivää ja joogailua

Huhhuh mikä torstai! Jos eilen olin väsynyt niin tänään oon vielä väsyneempi, jos mahdollista. Takana on nimittäin varmaan koko viikon kovin treeni eli meikäläisen muutto, hahha. Onneksi mulla oli maailman paras muuttoapulainen, sillä en ois millään selvinnyt kaiken sen tavaramäärän kanssa yksin. Miten kummassa se mun elokuinen kaksi matkalaukkua onkaan onnistunu kasvattamaan kokonsa vähintään kymmenkertaiseksi? Perin kummallista, hihhi.

Viimeinen aamupala Kalliossa – jämistä koottu herkku, kuinkas muutenkaan!

Eilisen hyvin kyykkypainotteisen crossfit-treenin jälkeen siis tänään tuli tehtyä hyvä verryttelyjumppa juosten tavaroita ensin kolmannesta kerroksesta alas ja sen jälkeen ylös neljänteen kerrokseen. Voin kertoa, että kyllä jalat tuntui hyvinkin sementiltä kun vihdoin pääsin hengähtämään!OLYMPUS DIGITAL CAMERATasapainon vuoksi teinkin äskön vähän palauttelevaa joogaa youtuben tahtiin, jotta huomisesta ei tuu ihan tuskaa. Mä oon taas kevään tullen löytänyt rakkauden joogaan ja se tais puhjeta täyteen kukoistukseensa, kun käytiin GreenStreetin porukan kanssa viime viikolla HIMA joogassa ihanan Joannan opastuksessa – se oli just sitä mitä mä just sillä hetkellä kaipasin ja tajusin, että juuri sellaista läsnäoloa ja huomiota mun kroppa multa kaipaakin. 

Mä koen, että  jooga tekee mulle ihan älyttömän hyvää sillä oon niin kankea ja muut mun harrastamat lajit on tosi ”jumittavia”. Nyt varsinkin, kun aloitin crossfitin, haluan myös joogata säännöllisesti. Vielä enemmän kivempaahan joogasta tekee vielä se, että oman kankeuteni vuoksi mä huomaan kehittyväni siinä tosi nopeasti, hahha – ja se jos mikä motivoi treenaamaan lisää.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnnekseni mä en oo ainut joogaan hurahtanut, sillä musta tuntuu että Helsinki täyttyy kesäisin puistojoogista, joihin mukaan tarvii vain oman joogamaton sekä vesipullon. Nämä mulla on tiedossa:

MAANANTAISIN Regatta Free Yoga & Puistojoogaa Munkkiniemessä
TIISTAISIN Ilmaista Aamujoogaa TÖÖLÖNLAHDEN rannassa
TORSTAISIN
 Töölönlahti free morning yoga & meditation in the park

Jos teillä on vielä muita ilmaisia puistojoogia tiedossa, niin vinkatkaa ihmeessä! Ja jos muutenkin haluatte kertoa omia lemppari joogapaikkojanne sekä opettajia niin kuulen kyllä mielellään lisää. Musta ois ihana päästä haastamaan itseäni niin rauhallisemman kuin oikein kunnon hikijoogankin parissa, joten kaikenlaiset kokemukset ovat oikein tervetulleita.

Ihanaa torstai-iltaa,
<3 Aino

2 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Oma suosikkini on Yoga Nordic, joka on unioninkadulla! Siellä on pääasiassa pelkästään kuumassa tehtävää joogaa, itsellä aukeaa ihanasti paikat juurikin tuon kuumuuden takia :). Opettajat on ihan mahtavia ja paikassa on ihana rauhan tunne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.