Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntain kymppi

Ahh, mikä rento sunnuntai! On ollu ihana reissun jälkeen vaan hengailla kotona ilman mitään suunnitelmia. Reissufiilistely ei kuitenkaan vielä tuu ihan täysin loppumaan, sillä halusin jakaa teille nämä Annin auringonlaskun aikaan ottamat kuvat Splitin satamasta – ja niiden lomassa vastailen muutamaan kysymykseen, jotka satuin löytämään googlesta kun halusin keksiä jotain kevyttä sisältöä kaikkien reissuhehkutuksien jälkeen.

Ens viikolla sitten blogi palaa enemmän normaaliin uomiinsa. Tai okei, yksi iso juttu menneisyydestä tulee taas astumaan isoon rooliin – mutta, sitä ette voi olla kyllä sitten huomaamatta 😉

Kroatia, auringonlasku1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?
Sain Kroatiassa merisiilin piikkejä jalkapohjaan ja oon nyt kaks päivää joutunut ramppaamaan lääkärissä niiden takia. Niiden suhteen siis oikeasti kannattaa olla varovainen – mä sain omani, kun hyppäsin laivalta mereen uimaan.. Hups! Mulle ei onneksi tullu niistä mitään sen ihmeellisempää, mutta oikeastihan ne voi olla kohtalokkaankin myrkyllisiä.

Jos paljastaisin vähän jotain syvällisempää, niin voisin kertoa että mulla on ihan järkyttävä vauvakuume joka ei oo hellittänyt yhtään viimeisen kolmen kuukauden aikana – oikeastaan päin vastoin.

2. Onko sillä väliä, mitä lukijat ajattelevat blogistasi? Miksi?
Tottakai on. Haluan inspiroida, innostaa ja samalla myös jakaa mun oppeja eteenpäin. Saan myös tosi paljon iloa kommenteista ja viesteistä, joita te mulle lähetätte. Tahdonkin olla mahdollisimman avoin ja rehellinen, minkä takia vastaankin mielelläni teidän kysymyksiin ja toteutan innolla postaustoiveita – niitä ja kehittävää palautetta blogista ylipäätään otan aina mielellään vastaan!

3. Miten bloggariminä eroaa “reaaliminästäsi”?
Oon oikeasti paljon äkkipikaisempi, mikä ei välttämättä välity näin ruudun välitysellä – siis sellainen ”tee ensin ajattele sitten” -mentaliteetti. Siis tietyissä asioissa. Joissain jutuissa saatan myös olla paljon ujompi ja ehkä jopa vähän arka, mitä ei varmaan ihan heti uskois kun oon kuitenkin tosi rohkea ja spontaani tosi monien asioiden suhteen.

Kroatia, auringonlasku4. Mikä saa sinut nauramaan
?
Mulla on tosi yksinkertanen huumorintaju, joten mun naurattaminen ei oo mitenkään kovin haastava homma. Parhaimmat naurut yleensä irtoaa puhtaasta tilannekomiikasta ja niistä syntyvistä vitseistä kavereiden kesken – mm. Kroatian reissulta on aika monta hauskaa läppää, joille tullaan tyttöjen kans varmasti nauramaan vielä monta kertaa!

5. Mitä luovuus merkitsee sinulle?
Mulle on tosi tärkeää päästä toteuttamaan itseäni jollain tapaa – monesti se kaikki purkautuu näppiksen kautta, mutta viime aikoina oon innostunut entistä enemmän myös kuvailemaan missä haluankin kehittyä entisestään.

6. Ketä läheistäsi ihailet?
Oikeastaan kaikkia, jokaisessa ihmisessä mun lähellä on paljon sellaisia piirteitä joita ihailen ja arvostan. Ehkä juuri siksi, etten liiemmin ympäröi itseäni ihmisillä joiden kanssa mulla ei kohtaa arvomaailmat – ja oikeastaan jokainen ihminen mun matkan varrella on opettanut mulle jotain joko elämästä tai itsestäni, ja siitä oonki tosi kiitollinen.

7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi?
Välillä käyn vähän ylikierroksilla, jolloin mun on tosi vaikea olla läsnä hetkessä. Onneksi huomaan sen itestäni tosi nopeasti jolloin pystyn alkaa tietoisesti rauhoittumaan enemmän.

8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?
Positiivisuus ja kekseliäisyys.

Kroatia, auringonlasku9. Mikä sinusta tulee “isona”?
Varmaan lempeä, rakastava ja avoin mielinen maailmankansalainen. Sellainen tyyppi, joka kertoo nuoremmille tarinoita omasta nuoruudestaan ja seikkailuistaan – samalla toivottavasti inspiroiden muita heittäytymään elämän vietäväksi, tavoittelemaan omia unelmiaan.

10. Uskotko onnellisiin loppuihin? Perustele.
Uskon. Mä uskon, että jokainen meistä on oman onnensa seppä ja kaikella mitä tapahtuu on tarkoitus. Siihen, millainen lopputulema asioilla on voi jokainen vaikuttaa omalla suhtautumisellaan – ja se on se, millä on merkitystä. Näin mä uskon. Ihan vaan siksikin, että oon elänyt sen itse monesti todeksi ja nähnyt vierestä muiden tekevän saman.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Tiia kirjoitti:

    Pakko tulla kertomaan, tän postauksen kuvat on upeita. Oot niin rentoutuneen ja onnellisen näköinen näissä kaikissa ja onhan toi vastavalo nyt vaan aivan sairaan upee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.