Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Kahvielämys luonnonhelmassa

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Jos mietin millainen ois täydellinen kahvielämys vastaisin jotain seuraavanlaista: teltassa nukutun yön jälkeen lempeästi lämmittävä auringon paisteessa ja linnunlaulun soidessa taustalla nautittu nokipannukahvi.

Nokipannukahvi, kahvielämys

Onnekkaana sainkin herätä niihin tunnelmiin maanantaina, kun oltiin nukuttu melkein kellon ympäri teltassa. Rauhassa, hiljaisuudessa, keskellä ei mitään. Takana oli pitkä ja aika rankka viikonloppu joka piti sisällään kaksi koiranäyttelyä ja yhdet aivan liian aikaiseen venyneet häät, joten pieni palautuminen luonnonhelmassa tuli tarpeeseen. Päädyttiin pystyttämään teltta mun lapsuudesta tuttuihin maisemiin kuvankauniin Livojärven rannalle, Hirsiniemen perukoille.

Aamulla herätessä olo oli niin tyyni ja levännyt, että kello olisi voinut olla vaikka kuusi tai kaksitoista – eikä sillä ois edes ollut yhtään mitään väliä. Tuntui, kuin aika ois pysähtynyt mun ympärillä.

Nokipannukahvi, kahvielämys Nokipannukahvi, kahvielämys Nokipannukahvi, kahvielämys

TÄYDELLINEN AAMU

Aamulla herätessä tuntuikin, ettei mikään ois voinut olla paremmin. Aurinko lämmitti ja nuotio jo roihusi, kun kömmin ylös teltasta. Haettiin järvestä vettä nokipannuun ja nostettiin se nuotion päälle lämpenemään – sillä vain yksi asia pystyi tekemään siitä hetkestä vielä täydellisemmän: aamukahvi.

Se on se mun pahe, josta en edes halua oppia irti. Siinä missä ennen saatoin juoda aamussa pannullisen kahvia, en enää tahdo muuta kuin yhden kupin laadukasta, tuoretta kahvia. Nykyään siinäkin suhteessa siis laatu korvaa määrän ja nautin kahvissa eniten sen mausta ja aromikkuudesta.

Nokipannukahvi, kahvielämysNokipannukahvi, kahvielämys

HUOLETON KAHVIELÄMYS

Kun oikein keskittyy nauttimaan kupposestaan, niin oikeasti huomaa että kahveissa on paljon eroa – se missä se kasvaa ja minkä ympäröimänä vaikuttaa todella paljon sen makuun. Siksi oonkin nyt kesällä ollut innoissani siitä, että oon saanut tehdä yhteistyötä Slurp Coffeen kanssa, sillä mulla tuntuu olevan heidän kanssa sama käsitys siitä mitä kahvielämys on. Ja he on osanneet tehdä siitä vielä entistäkin nautinnollisempaa!

Slurp Coffee on nimittäin mahdollistanut mulle useammankin mahtavan jutun:

  • oon saanut tutustua erilaisiin kahveihin ja löytää uusia suosikkeja!
  • tukea pienpaahtimoiden ja -viljelijöiden toimintaa
  • ja mikä tärkeintä: kahvi ei oo päässyt loppumaan kesken viimeisten kuukausien aikana

Slurp Coffee onkin jokaisen kahvinrakastajan unelma. Sen avulla saat kotiin kuljetettuna parin viikon välien tuoretta, laadukasta pienpaahtimon kahvia! Voit valita millaisia kahveja tahdot tai tehdä kuten minä – kokeilla rohkeasti uusia, erilaisia vaihtoehtoja.

Ihastuin itse täysin tuohon meidän telttaretken vaaleapaahtoiseen Kaffe Obscuraen kahviin, vaikka aiemmin olin ajatellut että vain tummapaahto olis se mun juttu – mutta kuinka väärässä olinkaan! Tuo vaaleapaahtoinen ihanuus oli täydellinen parivaljakko suklaabanaanille ja innostuinkin juomaan sitä useamman kupillisen, vaikka yleensä tyydyn vain siihen yhteen. Noh ehkä sitä loman kunniaksi saikin vähän hurvitella? 😉

Nyt saatkin Slurp Coffeelta ensimmäisen 200g kahvielämyksesi 5€ alennuksella ja täysin ilman postikuluja! Käytä kassalla koodia ainomäkelä  niin saat lunastettua kahvielämyksesi hintaan 4,89€ (norm. 9,89€). Oon ihan varma, että tuut tykkäämään! 😀

NokipannukahviNokipannukahvi, kahvielämys Nokipannukahvi, kahvielämys

Nyt kannattaa myös kokeilla onneaan ja osallistua Slurp Coffeen arvontaan Instagramissa! Palkintona on 6kk kahvielämys (arvo 154,56€) ja osallistumaan pääset jakamalla oman kahvielämyksesi ja merkitsemällä mukaan #kahvielämys @slurpkahvi. Kampanja-aika on voimassa 1.7.-1.9.2019 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti!

Eli nyt vaan jakamaan omia kahvielämyksiä Instagramiin ja tutustumaan Slurp Coffeeseen, jos kahvi on elämyksenä sulle sellainen josta haluat nauttia täysin siemauksin <3

Kahviterkuin,
<3 Aino

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

2 kommenttia

  1. Mirka kirjoitti:

    On muuten ollut erinomainen kahvipalvelu. ???

  2. aino kirjoitti:

    No kyllä! Ihan mahtava! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.