Hae
Aino Mäkelä

Mul on lomaaaaaaaaahhh !!

Heippa kaikille!

Mä alotin torstaina mun runsaan viikon mittaisen loman, jota tässä nyt siis parhaillaan viettelen. Just nyt istun junassa ja oon menossa kohti Turkua 😀 Mulla teki hirveesti mieli kokeilla näin ajankuluksi, että mites se puhelimella bloggailu sujuu vai sujuuko ollenkaan – bloggerin kautta se ei ainakaan aikoinaan ollu kovin kivaa.

Tosiaan nyt oon menossa Turkuun, jossa vietän alkuviikon mun ystävän luona. Sieltä sitten suuntaan Jyväskylään toista ystävää piristämään:) Itseasiassa mähän lähdin reissuun jo torstaina ja oon viihtynyt viikonlopun Helsingissä ihanien ihmisten parissa, joten tää viikon loma tulee kyllä käytettyä aika hyvin hyödyksi 😉

Ja kyllähän tää lomailu tekee hyvää! En oo jaksanu turhia stressailla mistään vaan oon menny pitkälti fiilispohjalla tehden juttuja joista nautin. Kivaa on siis ollu<3 ja toivottavasti fiilis jatkuu yhtä hyvänä läpi koko viikon.

En usko, että enää reissun päältä teille kirjottelen, joten ihanan energistä ja reipasta viikkoa kaikille!<3 Ollaan taas kuulolla, jahka kotiudun 😉

20130630-183554.jpg

20130630-183610.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.