Hae
Aino Mäkelä

8 minuutin rääkkikuolema

Hahhahh anteeksi yliampuva otsikointi! 😀 Tarkoitus ole siis oikeasti tehdä kenellekkän mitään pahaa vaan ainoastaan jakaa tehokas ja intensiivinen treeni kotona tehtäväksi 😉

Aina ei tosiaankaan huvita raahautua salille asti ja joskus se on ihan aikataulujenkin puolesta mahdotonta – tehokkaat kotitreenit onkin tälläisten päivien pelastus! Nopeasti syke koholle, hiki virtaamaan ja alle vartissa töistä väsähtänyt mieli on jo täynnä uutta energiaa ja hyvää mieltä 😀 Jokaisella on joka päivä alle vartti aikaa treenaamiseen, eikö vaan? Ja jokainen pystyy 20sekunnin ajan tekemään jotain täysiä, sydämensä kyllyydestä. Jos siis kiire painaa tai muuten vaan laiskottaa, suosittelen ottamaan itsellensä kahdeksan minuuttia aikaa ja päästämään hetkeksi irti muista ajatuksista ja keskittymään täysillä tekemiseen – keskittymällä ja antamalla kaikkensa pääset hetkeksi aivan toiseen maailmaan ja tekemään itsesi ylpeäksi!

8 MINUUTIN RÄÄKKIKUOLEMA
Tee seuraavia liikkeitä neljä kierrosta niin, että jokaisella kierroksella työaika on 20sekuntia jonka jälkeen 10sekunnin lepo ennen seuraavaan liikkeeseen siirtymistä.

1. Etunojassa jalkojen hyppääminen auki ja kiinni
2. Etunojassa jalkojen hyppääminen rinnan alle ja takaisin suoraksi
3. Lankkuasennosta nousu etunojaan ja alas lankkuun
4. Lankkupito

Mä olin itse ainakin neljän kierroksen jälkeen ihan loppu ja naama hiessä 😉 Joskus se 20sekuntiakin voi tuntua hyvin pitkältä ajalta, hehheh.. Itse tein tän väsytyksen mun selkä+hauis -treenin perään ja sen jälkeen kyllä oli niin kova nälkä, että palkkarin lisäksi piti syödä vielä mantelinen proteiinipallo helpottamaan pahinta tuskaa 😀

Teettekö te paljon tehokkaita, intensiivisiä pikatreenejä? Koostuuko teidän viikko-ohjelmat pelkästään niistä vai onko ne juurikin kiireisten päivien pelastus? 😉 Jos kiinnostusta on niin voisin jatkossa jakaa näitä omia treenejä teidän kanssanne useamminkin.

<3 Aino

 

6 kommenttia

 1. mariannep kirjoitti:

  Tänään oli juuri se päivä, jolloin ei huvittanut lähteä sitten millään salille. Salille lähtemisen sijaan ei muuta kun olkkariin tilaa ja treeniä vetämään ja hyvän olon lisäksi tuli hiki! Mielellään tällaisia treenipostauksia lisää!!!

  • Aino kirjoitti:

   Jeee just näin! Aina ei tarvi tosiaankaan jaksaa sinne salille asti:) Lisää tulossa!

 2. mOm kirjoitti:

  Just toista iltaa vetäsin MeNaisista bongatun 7min hiit-treenin. Ei tämmönen kiireinen pisniskotiäippävuorotyöläisenvaimo kerkee 7minuuttia kauempaa jumppaileen 😉 Tää tulee ehottomasti seuraavaks kokeiluun! Kiitos <3

 3. Mer'i kirjoitti:

  Joo Aino- lisää näitä!

  Hauska että just eilen laitoin itselle ylös speksit tähän treeniin http://jannideler.devote.se/blogs/27277755/tabata-session.htm. – tsekkaapa!

  • Aino kirjoitti:

   Jee Meri, kiva että innostusta löytyy! Ja kiitti linkkivinkistä – tabata on aina tehokas keino saaha hiki pintaan nopeesti 😉 Viime keväänä tein paljon aamujumppaa siihen tyyliin, hihhih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.